Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
22 minuty temu, Mamrot napisał:

Za 30% ceny katalogowej zaakceptowałem nawet polished binder.

Niebezpiecznie zaczynam gustować w oldschoolowych kopytach 8-)

Church's Shannon.

Piesek ma smaka :)

Tego typu buty mogą być sensowną opcją na zimę (śnieg, sól itp.) - wszystko jednak zależy od jakości plastiku. Ja na loakach miałem słaby plastik, szybko się połamał; buty z odległości jeszcze jakoś wyglądały, ale z bliska to była tragedia -> kontener MZO.

Opublikowano
Piesek ma smaka
Tego typu buty mogą być sensowną opcją na zimę (śnieg, sól itp.) - wszystko jednak zależy od jakości plastiku. Ja na loakach miałem słaby plastik, szybko się połamał; buty z odległości jeszcze jakoś wyglądały, ale z bliska to była tragedia -> kontener MZO.
Podobnie będą pewnie wyglądały niedługo kolegi Church's. Niestety.
Opublikowano
1 minutę temu, Mateo86 napisał:

@Zajac Poziomkanie można mieć wszystkiego. Jeden plus słonecznego poranka jest taki, że chyba po raz pierwszy udało się wydobyć głębie plum museum calf. 

W szarobure dni zawsze wyglądały na ciemnobrązowe. 

To prawda, museum calf w słońcu wygląda obłędnie :) Z dark brown museum calf w moich butach słońce wydobywa piękne odcienie czerwieni.

Opublikowano
20 godzin temu, eye_lip napisał:
W dniu 17.04.2018 o 19:51, mosze napisał:
Piesek ma smaka emoji4.png

Podobnie będą pewnie wyglądały niedługo kolegi Church's. Niestety.

Dzisiaj w kontekście butów kol. @Mamrot:

5ad88e15758a0_ascordofals.thumb.jpg.1d8e80e250ca984af9dda0603bfac0ce.jpg5ad88e16d57d0_ascordofalsclose.jpg.08b10dd1591fe29d535a908140be27b4.jpg5ad88e0c481f8_ascf1.thumb.jpg.aae7e3092c081b40cb583ac7c12c6938.jpg5ad88e0e4b980_ascf2.thumb.jpg.5d57f0d3774a6b508f8637e1864ff048.jpg

Nie żebym był zwolennikiem takiego wykończenia skóry. Swoje AS-y  kupiłem omyłkowo (myślałem, że to może kordowan, a sprzedawca się nie zna :twisted:), ale mam już je ponad dwa lata i z tą lakierowaną skórą nic złego się nie dzieje. Przecieram je od czasu do czasu wilgotną szmatką, żadnych kosmetyków nie stosuję, bo i po co. Church's ma duże doświadczenie ze skórami pokrytymi lakierem introligatorskim i sporo tego "tłucze", więc może nie będzie aż tak źle :)

• Like 1
  • Oceniam pozytywnie 5