Beny23 Napisano 14 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2018 Saint Crispin’s 2 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2018 Loake 1 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasjonat Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2018 Yanko 659 Burdeos 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 15 Luty 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2018 Vass - F last antique cognac 3 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2018 British racing green 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 16 Luty 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2018 Meccariello po raz drugi 4 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Milten Napisano 17 Luty 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2018 Yanko 2 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 17 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2018 Yanko 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 18 Luty 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2018 3 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 18 Luty 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2018 C & J Durham. Debiut: 11 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 18 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2018 W dniu 2.02.2018 o 22:00, Rafix napisał: Widzę tu monkey boots! Jaka to firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 18 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2018 17 minut temu, Velahrn napisał: Widzę tu monkey boots! Jaka to firma? Chippewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 18 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2018 Godzinę temu, Tanatos70 napisał: C & J Durham. Debiut: Są MEGA ! Czy są jakieś porównywalne modele innych producentów ? Byłbym gotów przysiąc, że ktoś wspominał gdzieś Alfred Sargent, albo Yanko ale nie pamiętam kto i gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 18 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2018 12 minut temu, Kamil1987 napisał: Są MEGA ! Czy są jakieś porównywalne modele innych producentów ? Byłbym gotów przysiąc, że ktoś wspominał gdzieś Alfred Sargent, albo Yanko ale nie pamiętam kto i gdzie. Dzięki, też mi się podobają .. Tutaj propozycja kol. @Krzysiek_W zamówienia grupowego (?) bardzo ładnych Yanko: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/3928-tablica-ogłoszeń-wspólne-zakupy/?do=findComment&comment=274575 Ja już staram się jak najmniej eksperymentować i jestem wierny dwóm markom: Vass i C & J. Co do split- toe to bardzo fajne ma w ofercie wiele firm, ale moim zdaniem najładniejsze (z tych, które mam przyjemność użytkować) robi Vass: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 18 Luty 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2018 @Tanatos70 świetne buty, gratulacje! Z C&J bardzo ładny jest jeszcze model Hardwick. Natomiast najładniejsze w mojej opinii split toe derby RTW robią Saint Crispin (mod 575 w Russian Calf) oraz Edward Green (Dover). Na trzecim miejscu postawiłbym ex aequo Vass Kaan oraz J.M. Weston demi-chasse, które akurat dziś mam na sobie: 3 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 18 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2018 Godzinę temu, Zajac Poziomka napisał: @Tanatos70 świetne buty, gratulacje! Z C&J bardzo ładny jest jeszcze model Hardwick. Natomiast najładniejsze w mojej opinii split toe derby RTW robią Saint Crispin (mod 575 w Russian Calf) oraz Edward Green (Dover). Na trzecim miejscu postawiłbym ex aequo Vass Kaan oraz J.M. Weston demi-chasse, które akurat dziś mam na sobie: Dzięki . Racja, te które wspomniałeś bardzo ładne, ale nie miałem przyjemności nawet ich przymierzyć, więc nie wiem jak by się na stopach prezentowały. W "rosyjskim" kontekście przypomniał mi się jeszcze jeden model, który kiedyś poważnie rozważałem (jak były jeszcze w 2016 roku w wyprzedażowej ofercie ), ale szczęśliwie (????) zdrowy rozsądek przeważył. New and Lingwood- po lewej na zdjęciu. Po prawej- St. Crispin. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egonax Napisano 18 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2018 (edytowane) @Tanatos70 one lepiej prezentują się na nogach niź na zdjęciach na stronie C&J😜.Podobnie z butami @Zajac Poziomka 👍 Mój Sengreal to Dover od EG. Mierzyłem je jesienią zeszłego roku. Ale okazało się, że jeszcze nie pora na nie (trzewiki były na topie 😉).. Ponadto nie było w sklepie klasyki w brązie i gładkiej skórze. Ostatecznie wolałbym starszą wersję na 202 z zaokrąglona podeszwą na czubku. Obecna linia na 606 mo w zaleźności od użytej skóry, mńiej lub bardzie ścięty nosek. Ale to drobiazg. To co mi się w nich najbardziej podoba, to proporcje. St. Crispin są piękne (ocena ze zdjęć, na żywo nie widziałem) ale nie gra mi linia przeszycia nakładki z opaską. Jest za bardzo cofnięta, co burzy proporcje. Zaprezentowany model New Lingwood ma właśnie to coś, czego szukam w split toe. I jeszcze jedno - szwy. W Dover to misterna robota, a efekt rewelacyjny. Co do krokietów, to mają jeszcze Balfour w linii HG, ale kolor tylko czarny i jasny brąz. Edytowane 18 Luty 2018 przez Egonax Zapomniałem dodać zdjęcie. Źródło: EG com 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 18 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2018 Tutaj najpiękniejsze split-toe derby jakie w życiu widziałem. George Cleverly Russian Reindeer: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 18 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2018 Carlos Santos 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 19 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2018 @Kamil1987 jeżeli chodzi i bespoke, to przepięknych split toe derby jest całe mnóstwo. Obłędne robi Hiro Yanagimachi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 19 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2018 Yanko 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 19 Luty 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2018 Mayden voyage cynamonowych Loake 4 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 19 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2018 Meermin z końskiej skóry 4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Friedman Napisano 19 Luty 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2018 4 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 19 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2018 7 godzin temu, Zajac Poziomka napisał: @Kamil1987 jeżeli chodzi i bespoke, to przepięknych split toe derby jest całe mnóstwo. Obłędne robi Hiro Yanagimachi. Ale nikt inny nie ma licencji na Russian Reindeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi