Mateo86 Napisano 30 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2018 35 minut temu, Tomasz T napisał: Pamiętasz może, które to kopyto? Mierzyłem dwie pary czarnych lotników CS i jedno kopyto było dobre, drugie nazbyt ściskało stopę. Z145. Są jeszcze na 397 chyba i one są obszerniejsze znacznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 30 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2018 Moore... 4 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 30 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2018 AS 5 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 30 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2018 Yamko 664 od @saphir.pl 8 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 30 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2018 Vass 7 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz T Napisano 30 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2018 10 godzin temu, Mateo86 napisał: Z145. Są jeszcze na 397 chyba i one są obszerniejsze znacznie. U kurcze, ja myślałem że kopyto to 6903! Ale wygląda na to, że to te Były jeszcze takie i te były zbyt wąskie. Niestety nie zrobiłem zdjęcia pudełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasjonat Napisano 30 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2018 9 godzin temu, Krzysiek_W napisał: Yamko 664 od @saphir.pl Krzysiek_W gratuluję zakupu. Mógłbyś uchylić rąbka tajemnicy i zdradzić jaki typ podeszwy jest w tych Yanko 664? Czy jest to podeszwa York? Pzdr. Pasjonat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 30 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2018 46 minut temu, Tomasz T napisał: U kurcze, ja myślałem że kopyto to 6903! Ale wygląda na to, że to te Były jeszcze takie i te były zbyt wąskie. Niestety nie zrobiłem zdjęcia pudełka Strasznie wydłużone te Carlosy. Wszystkie tak mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 30 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2018 @Pasjonat dzięki te buty mają "już" z 3 miesiące, a na nogach może z 10 razy były. Podeszwa to York - od czasu zakupu pierwszych 664 na Yorku, wszystkie kolejne tak tez zamawiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasjonat Napisano 30 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2018 Godzinę temu, Krzysiek_W napisał: @Pasjonat dzięki te buty mają "już" z 3 miesiące, a na nogach może z 10 razy były. Podeszwa to York - od czasu zakupu pierwszych 664 na Yorku, wszystkie kolejne tak tez zamawiałem. Spytałem, bo na zdjęciu, wizualnie, ten York nie sprawia wrażenia masywnej, grubej podeszwy. Oczywiście to wielki plus. Mam podobne Yanko 664Y tyle, ze skora licowa i kolor Marron. Pomimo, ze kopyto 960 wydaje sie obszerne, to w podbiciu mam spore rozwarcie przyszwy. Ale juz czuję, ze w miarę uzywania skóra cholewki robi się ca o raz bardziej "user friedly", więc sądzę ze za jakis czas przyszwa sie zejdzie bardziej. Życzę więc Koledze przyjemnego noszenia tych b.ładnych brogsow ☺ Pzdr. Pasjonat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 31 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2018 Yanko 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 31 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2018 GB levet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrwawa Napisano 31 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2018 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 31 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2018 (New Balance) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 31 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2018 Śliwka od Vassa 4 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 31 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2018 Yanko. Blisko rok dość intensywnego użytkowania. 1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiolab8000s Napisano 31 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2018 I jak się noszą wygodne? Jaki to model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 31 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2018 Alfred Sargent 4 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz T Napisano 31 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2018 23 godziny temu, Whitesnake napisał: Strasznie wydłużone te Carlosy. Wszystkie tak mają? Moim zdaniem te pierwsze mają "szlachetne rysy", te drugie natomiast są takie trochę przedłużone. To rozmiar 41 a spodnie mają zdecydowanie za szerokie nogawki, więc to też może rzutować na odbiór. Tego dnia jeździłem z synkiem na sankach więc były inne priorytety. Sklep odwiedzony niejako przy okazji, ale już wiem co na mnie pasuje i co chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuj Napisano 1 Luty 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2018 Kielmany 13 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 1 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2018 Godzinę temu, Wuj napisał: Kielmany Od kołyski aż po grób jedno miasto, jeden klub. Za te barwy, za naszą stolicę pójdą w bój wierni Legii kibice. 💚 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 1 Luty 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2018 6 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 1 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2018 4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafa Napisano 1 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2018 1 godzinę temu, maciato napisał: pójdą w bój wierni W kielmanach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 1 Luty 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2018 Islay 7 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi