Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kamizelka Napisano 25 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2017 3 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 26 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2017 4 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 26 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2017 W dniu 23.12.2017 o 19:33, Zajac Poziomka napisał: Moje śniegowce też dziś dały radę Co to za buty i spodnie? Baardzo fajne połaczenie, ale i z osobna sa świetne :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 26 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2017 3 godziny temu, Marcin_L napisał: Co to za buty i spodnie? Baardzo fajne połaczenie, ale i z osobna sa świetne :). Dziękuję! Buty marki Italigente, model Biella, spodnie to Ralph Lauren. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 26 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2017 koniakowa konina od Meermina: 4 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 26 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2017 Brązowa cielęcina od Kielmana. 8 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 27 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2017 7 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Gdańsk Napisano 27 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2017 Panowie, z całym szacunkiem, ale pod koniec roku stwierdzam (podobnie jak roku poprzedniego), że w tym wątku przewija się 15 osób na krzyż. Jak na 36 milionów Polaków w Ojczyźnie, to z pewnością wiele. Nie oszukujmy się - to już nie jest forum, ale pogłaskiwanie się nawzajem. Wątek stracił pazura, bo ileż razy mam oglądać warszawskie Kielmany któregoś z Was? Chyba, że chodzi o pokazywanie zasobności portfela i łechtanie się tym na co dzień. Nie obrażajcie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 27 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2017 16 minut temu, Michał Gdańsk napisał: Panowie, z całym szacunkiem, ale pod koniec roku stwierdzam (podobnie jak roku poprzedniego), że w tym wątku przewija się 15 osób na krzyż. J Na forum jest ponad 4000 wątków i nie każdy uczestnik forum musi korzystać akurat z tego. Skoro jednak tu jesteś, to zapraszam do wklejenia zdjęcia. P.S. Kielmanów nigdy za wiele! 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Gdańsk Napisano 27 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2017 wolę w świetle dziennym. Wiem, że nie za wiele, ale zrobiło się po prostu nudnawo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 27 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2017 Teraz, Michał Gdańsk napisał: wolę w świetle dziennym. Wiem, że nie za wiele, ale zrobiło się po prostu nudnawo:) Trochę myślałem nad Twoim wcześniejszym wpisem i przyznam, że kompletnie nie rozumiem o co Ci chodzi. Nie podobają Ci się buty, ludzie, ujęcia, coś byś zmienił? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Gdańsk Napisano 27 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2017 Nie, po prostu stwierdzam, że grono zamieszczających tu posty osób jest mniejsze niż moja klasa z podstawówki. Trochę bida, a jednocześnie mówimy o często bardzo drogich butach. Taka ironia czasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 27 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2017 Przekonałeś mnie, przestaje tu wrzucać fotki. No chyba że nie o mnie chodzi, bo w sumie od Kielmana nie mam nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 27 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2017 Też bym chętnie obejrzał zdjęcia innych forumowiczów, np. kolegi @Michał Gdańsk @Krzysiek_W Ja Kielmanów też niestety nie posiadam, niestety sporo przekraczają budżet który założyłem sobie na jednorazowy zakup butów. W konsekwencji nie mogę pokazywać zasobności portfela i łechtać się tym na co dzień, co mnie bardzo smuci. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafa Napisano 27 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2017 @Michał Gdańsk Nudnawo? Może ładne buty nastrajają jakoś tak przyjaźnie, że reakcje są jakieś nijakie takie, nic się nie dzieje. Gdyby te Kielmany były chociaż brudne, ale nie. Wszystkie takie czyste i wymuskane. I jak w takich okolicznościach przyrody trollować? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 27 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2017 A tak swoją drogą, na ostatnie 3 podstrony naliczyłem 28 różnych użytkowników zamieszczających zdjęcia. Jakbym cofnął się o kilka podstron, pewnie by było jeszcze więcej. "15 osób na krzyż" brzmi w tym kontekście niemal równie śmiesznie jak zarzuty o fotografiach na tle kostki brukowej. Kolego @Michał Gdańsk zamiast krytykować innych, może daj przykład i pokaż jakieś swoje zdjęcia, najlepiej ciekawe na ładnym tle i koniecznie nie Kielmanów, żeby nie chwalić się zasobnością portfela. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 27 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2017 5 minut temu, Zajac Poziomka napisał: @Krzysiek_W Ja Kielmanów też niestety nie posiadam, niestety sporo przekraczają budżet który założyłem sobie na jednorazowy zakup butów. W konsekwencji nie mogę pokazywać zasobności portfela i łechtać się tym na co dzień, co mnie bardzo smuci. Ponad rok temu obiecalem sobie coś całkiem odwrotnego. Ponieważ nie potrzebuję już butów, zamierzam kupować tylko drogie, niepowtarzalne, albo superwygodne, dla ograniczenia ilości. Droga inna, ale wynik podobny, zdjęć do łechtania ego niestety będzie mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 27 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2017 Teraz, Whitesnake napisał: Ponad rok temu obiecalem sobie coś całkiem odwrotnego. Ponieważ nie potrzebuję już butów, zamierzam kupować tylko drogie, niepowtarzalne, albo superwygodne, dla ograniczenia ilości. Droga inna, ale wynik podobny, zdjęć do łechtania ego niestety będzie mniej. Ja też nie potrzebuję więcej butów, więc ostatnio prawie w ogóle nie kupuję, w zeszłym roku chyba tylko jedna para Jeżeli coś jeszcze kupię to prawie na pewno z C&J. Są super wygodne, dosyć ładne (choć gołym okiem widać, że jeżeli chodzi o wykonanie, to nie jest to klasa Kielmanów, czy nawet Vass/Alfred Sargent) no i mieszczą się w budżecie. Ale pewnie kupię coś dopiero kiedy będę musiał wymienić jakieś stare, gorszej jakości buty... co przy mojej rotacji może trochę potrwać bo nawet te tańsze buty całkiem ładnie się trzymają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 27 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2017 7 minut temu, Zajac Poziomka napisał: ...Jeżeli coś jeszcze kupię to prawie na pewno z C&J. Są super wygodne, dosyć ładne (choć gołym okiem widać, że jeżeli chodzi o wykonanie, to nie jest to klasa Kielmanów, czy nawet Vass/Alfred Sargent) no i mieszczą się w budżecie... Mam dokładnie taki sam plan , np. C&J Skye3. W mojej klasyfikacji Krokiety zajmują miejsce zaraz po Kielmanach. Na tej półce jakość jest już porównywalna, więc kluczową sprawą staje się dla mnie dopasowanie kopyta i wygoda - kwestie mocno indywidualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 27 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2017 wczoraj byłem w kinie na Paddingtonie 2, super bajka. I muszę przyznać, że pan Curry który pilnował porządku na ulicy Windsor Gardens bardzo mi dzisiaj kogoś przypomina z forum.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 27 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2017 31 minut temu, Zajac Poziomka napisał: [...] (choć gołym okiem widać, że jeżeli chodzi o wykonanie, to nie jest to klasa Kielmanów, czy nawet Vass/Alfred Sargent) no i mieszczą się w budżecie. Ale pewnie kupię coś dopiero kiedy będę musiał wymienić jakieś stare, gorszej jakości buty... co przy mojej rotacji może trochę potrwać bo nawet te tańsze buty całkiem ładnie się trzymają... Sierżanty lepsze od krokietów? Co widać gołym okiem? Przypuszczam, że wątpię. Choć to temat na inny wątek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrwawa Napisano 27 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2017 49 minut temu, Michał Gdańsk napisał: Nie, po prostu stwierdzam, że grono zamieszczających tu posty osób jest mniejsze niż moja klasa z podstawówki. Trochę bida, a jednocześnie mówimy o często bardzo drogich butach. Taka ironia czasów. Ja sobie myślę, ze ironią czasów jest postawa jaka przyjąłeś w swoich postach. Mamy ogromny kryzys autorytetow. Dzisiaj każdy może być ekspertem, krytykiem nie wiedząc nawet co chce powiedzieć albo z jakim zjawiskiem się skonfrontować. Wystarczy zajrzeć do Wikipedii i zabrać głos publicznie, nie zawsze zrozumiałe, nawet dla autora wypowiedzi, ale na pewno publicznie. Trochę jak z celebrytami którzy są znani z... No właśnie z czego oni są znani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 27 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2017 2 minuty temu, Piotrwawa napisał: Trochę jak z celebrytami którzy są znani z... No właśnie z czego oni są znani? Chyba z tego, że przyjmują na klatę każdy wzrok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrwawa Napisano 27 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2017 Teraz, Midlife-Crisis napisał: Chyba z tego, że przyjmują na klatę każdy wzrok. Jak dla mnie powinni być okulistami, idąc tym tropem:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 27 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2017 Wtrącając się nieśmiało w dyskusję... 5 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi