pirat Napisano 11 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2013 Koledzy z forum preferuja do jeansow buty Za Mszowe- ja wole Za Swoje.Gunboats Bostonian Shell Cordovan (lepsze fotki postaram sie zamiescic w "buty ze skory shell cordovan") Nie wiem o jakim forum mowisz, ale nie przypominam sobie by ktos zbieral na tace w celu nabycia butow... Ps. Tak wiem ze to cytat z filmu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiskeyPapa Napisano 11 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2013 Gunboats Bostonian Shell Cordovan Miałbym ochotę napisać: 'Uncle, looking good. Wear in good health.' , ale nie mogę, więc zauważę, że ładne są bardzo, a kolor walnie się do ich uroku przyczynia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blue Napisano 11 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2013 @Wilkomir Uprzejmie poprosze, o powiedzeniu czegos wiecej o tych dwuklamerkowych, zamszowych monkach(zdjecie str.98). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilkomir Napisano 12 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2013 @ blue to są DB monki od Carminy, kopyto - filadelfia, super wygodne, mogę polecić osobom o stopach z wysokim podbiciem oraz szerokim śródsopiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blue Napisano 12 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2013 @Wilkomir Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miyagi Napisano 14 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2013 Moje buty na złą pogodę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cosnow Napisano 21 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2013 @Fikaczynski Czy mogę prosić o jakieś dodatkowe info o tych zamszakach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 22 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2013 Napisałem na priv, a tymczasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 22 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2013 Bardzo fajne, skąd są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 24 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2013 Sztyblety Liu Jo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 26 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2013 Bardzo fajne, skąd są? Chapman and Moore (nie znalazłem wielu inf na temat marki) z TK Maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 28 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2013 Zamszowe monki od MT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marbej Napisano 29 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2013 Czy nie uważasz, że przyszwa powinna się mocniej schodzić ? Aby wyjaśnić wątpliwości (but w lewym dolnym rogu poniższego zdjęcia) PS: proponuję pobrać zdjęcia na komputer i powiększyć je, lub skorzystać w przeglądarce z kombinacji Ctrl+ (powrót Ctrl0) -- Pozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 29 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2013 Czy nie uważasz, że przyszwa powinna się mocniej schodzić ? Aby wyjaśnić wątpliwości (but w lewym dolnym rogu poniższego zdjęcia) Pokazałeś tylko, że w rodzinie królewskiej przyszwa również się niedokładnie schodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 29 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2013 Ja dziś mam takie. W zasadzie to chodzący przykład globalizacji: japoński koń, szyty po włosku (dokładnie po bolońsku), przez hiszpańskiego szewca, a kupiony w Warszawie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 29 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2013 Magnanni Lorca?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 29 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2013 Czy szewc nazywał się Hiszpański? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 30 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2013 tak, magnanni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 1 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2013 Budżetowce w akcji - wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 1 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2013 Sorry, moze moja komoreczka super nie jest ale nic nie widac poza czarnymi plamami na sniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 1 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2013 niedala sprzetu potrzeba do zrobienia wyrazistego zdjecia ciemnych butow na sniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 1 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2013 Moje ulubione ultralekkie Hanovery Saddle -shell cordovan versus najmniej lubiane superciezkie Hanovery PTB(obie pary w kolorze#8) . Pierwsze bardzo intensywnie uzytkowane nabraly odpowiedniej patyny,drugie zaledwie po kilku dniach na nogach dostaly groteskowych deformacji(zbyt dlugie buty z cordovanu nadmiernie sie roluja i wygladaja jak kark Shar Pei) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 2 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2013 tak, magnanniNiekiepskie buty gratulacje.Mierzylem Mangani SWB z cordo w Bergdorfie Goodmanie,ale nie moglem dopasowac rozmiaru.Szkoda bo byla naprawde dobra oferta($250 za buty z cordovanu i to przy 5-th ave!!).Ciekawy jestem ile w Warszawie taka przyjemnosc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 2 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2013 Ja dziś mam takie. W zasadzie to chodzący przykład globalizacji: japoński koń, szyty po włosku (dokładnie po bolońsku), przez hiszpańskiego szewca, a kupiony w Warszawie [attachment=0]DSC_0030.jpg[/attachment] Ach, ale rakiety. Tak na marginesie : naprawdę japoński koń czy tylko lokalizacja garbarni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 2 Kwiecień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2013 1250 zł, uwzględniając 50% zniżkę. tak, magnanniNiekiepskie buty gratulacje.Mierzylem Mangani SWB z cordo w Bergdorfie Goodmanie,ale nie moglem dopasowac rozmiaru.Szkoda bo byla naprawde dobra oferta($250 za buty z cordovanu i to przy 5-th ave!!).Ciekawy jestem ile w Warszawie taka przyjemnosc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi