Skocz do zawartości

Jakie buty mam dziś na sobie

kamil

Rekomendowane odpowiedzi

Koledzy z forum preferuja do jeansow buty Za Mszowe- ja wole Za Swoje.Gunboats Bostonian Shell Cordovan

(lepsze fotki postaram sie zamiescic w "buty ze skory shell cordovan")

Nie wiem o jakim forum mowisz, ale nie przypominam sobie by ktos zbieral na tace w celu nabycia butow...

Ps. Tak wiem ze to cytat z filmu...

• Odpowiedzi 16,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Czy nie uważasz, że przyszwa powinna się mocniej schodzić ?

Aby wyjaśnić wątpliwości (but w lewym dolnym rogu poniższego zdjęcia) :)

Dołączona grafika

PS: proponuję pobrać zdjęcia na komputer i powiększyć je, lub skorzystać w przeglądarce z kombinacji Ctrl+ (powrót Ctrl0)

--

Pozdrawiam,

Marcin

Moje ulubione ultralekkie Hanovery Saddle -shell cordovan :D versus najmniej lubiane superciezkie Hanovery PTB(obie pary w kolorze#8) . Pierwsze bardzo intensywnie uzytkowane nabraly odpowiedniej patyny,drugie zaledwie po kilku dniach na nogach dostaly groteskowych deformacji(zbyt dlugie buty z cordovanu nadmiernie sie roluja i wygladaja jak kark Shar Pei) :cry:

post-2934-13658924808339_thumb.jpeg

post-2934-13658924809067_thumb.jpeg

• Oceniam pozytywnie 1

tak, magnanni

Niekiepskie buty gratulacje.Mierzylem Mangani SWB z cordo w Bergdorfie Goodmanie,ale nie moglem dopasowac rozmiaru.Szkoda bo byla naprawde dobra oferta($250 za buty z cordovanu i to przy 5-th ave!!).Ciekawy jestem ile w Warszawie taka przyjemnosc ?

Ja dziś mam takie. W zasadzie to chodzący przykład globalizacji: japoński koń, szyty po włosku (dokładnie po bolońsku), przez hiszpańskiego szewca, a kupiony w Warszawie ;)

[attachment=0]DSC_0030.jpg[/attachment]

Ach, ale rakiety. :) Tak na marginesie : naprawdę japoński koń czy tylko lokalizacja garbarni?

1250 zł, uwzględniając 50% zniżkę.

tak, magnanni

Niekiepskie buty gratulacje.Mierzylem Mangani SWB z cordo w Bergdorfie Goodmanie,ale nie moglem dopasowac rozmiaru.Szkoda bo byla naprawde dobra oferta($250 za buty z cordovanu i to przy 5-th ave!!).Ciekawy jestem ile w Warszawie taka przyjemnosc ?