maciato Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Czy nie uważasz, że przyszwa powinna się mocniej schodzić ? Cytuj
kamil Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Czy nie uważasz, że przyszwa powinna się mocniej schodzić ? Przyszwa 'powinna' się schodzić lub rozchodzić zależnie od preferencji noszącego. W chwili robienia tego niepozowanego zdjęcia pod koniec dnia miałem buty dość luźno zawiązane. Specjalnie dla Ciebie: Cytuj
el-biczel Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Jak już jesteśmy przy golfach. Cytuj
eye_lip Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Fantastyczne te niebieskie golfy. Dziś u mnie z tej samej pracowni: Cytuj
constantin Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 @el-biczel spodnie ekstra:) Cytuj
Secondhand Dandy Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 Brogues'y w wydaniu zimowym Cytuj
constantin Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2013 Dzięki i przepraszam Cytuj
White Haven Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2013 Moje robocze Bexleye. Wybaczcie nieco zmęczony wygląd - zdjęcie robione tuż po powrocie z pracy. Cytuj
Secondhand Dandy Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2013 Obiecane kiedys lepszej jakości zdjęcie miodowych split-toes'ów i mankietu dżinsów Cytuj
Lashen Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2013 Dzisiaj na nogach robocze woły Aldo. Zdjęcie po dobrych dwóch godzinach chodzenia w głębokim śniegu. Cytuj
mayor Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2013 bradleyAE bradleyNST & Hanover Saddle Cytuj
cosnow Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 A u mnie tak Uploaded with ImageShack.us Jakość nie jest powalająca, ale co nieco widać. Cytuj
Mr.Consigliere Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 Jakość nie jest powalająca, ale co nieco widać. Telewizor, router, pranie... A, są i jakieś zamszaki. Chyba brązowe Cytuj
cosnow Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 Jaka marka butów? http://www.shoepassion.de/ Cytuj
kamil Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 Lotniki Carmina z shell cordovanu, noszone od prawie dwóch lat. Porównując z ich zdjęciem z pierwszej strony tego wątku, sprzed półtora roku, nie znajduję powodów do narzekania. Cytuj
bartazz Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2013 Lotniki Carmina z shell cordovanu, noszone od prawie dwóch lat. Porównując z ich zdjęciem z pierwszej strony tego wątku, sprzed półtora roku, nie znajduję powodów do narzekania.Jak z jakością podeszw? Jak wypadają w porównaniu do butów angielskich producentów? Cytuj
MH_fan Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2013 Parmigiano - coz to za slicznosci ? Cytuj
bartazz Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2013 Parmigiano - coz to za slicznosci ? viewtopic.php?p=96311#p96311 Cytuj
kamil Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2013 Lotniki Carmina z shell cordovanu, noszone od prawie dwóch lat. Porównując z ich zdjęciem z pierwszej strony tego wątku, sprzed półtora roku, nie znajduję powodów do narzekania.Jak z jakością podeszw? Jak wypadają w porównaniu do butów angielskich producentów? Już kiedyś pisałem, że podeszwy były średniej jakości. Nie - złej, nie - dobrej, tylko średniej. Sprzedawca w sklepie poinformował mnie, że firmowy koszt wymiany podeszwy to EUR 200, a ponieważ nawet mój kamerdyner nie ma w zwyczaju nosić przy sobie takich drobniaków, to po pewnym czasie, obserwując zużywanie się podeszwy skórzanej (miejscami lekko się kruszyła), zleciłem podzelowanie jej cienką warstwą gumy w zakładzie Kamińskiego. Zrobione to zostało bardzo fachowo, tzn. solidnie i bez negatywnego wpływu na komfort noszenia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi