The-Bigwig Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 więcej na blogu. Cytuj
el-biczel Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 To są buty do chodzenia po domu.... Cytuj
mbs Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 Tak jak brogues to buty do chodzenia po wsi i po lesie. Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 To są buty do chodzenia po domu.... To mój dom Cytuj
R0bert Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 To są buty do chodzenia po domu.... Tradycyjnie tak, obecnie juz nie koniecznie. Swoja droga, jak sie blizej przyjrzeć, to jakieś dziwne te buty, bo nie sa to klasyczne albert slippers, ale nie wygladają mi też na tradycyjne loafersy. Czekam na wiecej zdjec i na opis. Cytuj
eye_lip Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 Wyglądają jak loafersy, a mają "monogramy" jak albert slippers. Raczej jakaś współczesna wariacja i to nie z H&M, bo te były całkiem klasyczne. Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 Odpowiedź: http://the-bigwig.blogspot.com/2012/10/ ... rself.html Cytuj
el-biczel Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 Odpowiedź: http://the-bigwig.blogspot.com/2012/10/ ... rself.html Przepraszam, ale jestem na nie. Jak planuję miękkie klasyczne albert slippers do chodzenia po domu, to zdecydowanie nie odpowiada mi chodzenie w tego typu butach po ulicy. A jeżeli wyszywasz "monogram" na loafersie, to nawet nie mam pomysłu jak to skomentować. Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 O ile fakt, że są to buty do chodzenia wewnątrz jest oczywisty, o tyle mam pytanie do znawców - czy monogram jest faux pas na nich, czy też całkowicie dozwolony i nie świadczy o braku ogłady? Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 O ile fakt, że są to buty do chodzenia wewnątrz jest oczywisty Mówisz o moich czy o Albert Slippers jako ogół? Bo jeśli o moich to są to loafersy z haftem, więc do chodzenia po domu bym ich bynajmniej nie używał od loafersów odróżnia ich wyłącznie haft. Cytuj
pirat Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 Przepraszam, ale jestem na nie. Jak planuję miękkie klasyczne albert slippers do chodzenia po domu, to zdecydowanie nie odpowiada mi chodzenie w tego typu butach po ulicy.Chodzenie w nich po ulicy nie jest czymś nadzwyczajnym co widać na załączonych we wpisie na blogu zdjeciach. Za black tie guide ...they are appropriate only for private occasions dla niektórych taką okazją może być wyjście z domu po mleczko i bułeczki A jeżeli wyszywasz "monogram" na loafersie, to nawet nie mam pomysłu jak to skomentować.Myślę, że komentarz może być np. taki Cytuj
Lukebor Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 Już lekko "zmęczone"... Cytuj
Jan Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 Odpowiedź: http://the-bigwig.blogspot.com/2012/10/ ... rself.html Przykleiłeś monogram na buty? Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 Odpowiedź: http://the-bigwig.blogspot.com/2012/10/ ... rself.html Przykleiłeś monogram na buty? Na buty Cytuj
White Haven Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 Fajne Chociaż mnie bardziej interesowałoby skąd u licha wytrzasnąłeś loafersy za 39 zł Cytuj
White Haven Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 Loafersy split-toe na gumie od Loake. W sam raz na te deszcze... Cytuj
paparazzo Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2012 Witam w wątku. Na buty z prawdziwego zdarzenia jeszcze zbieram ale prezentuję dzisiejsze Cytuj
damiance Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 dzisiaj z rana ... Uploaded with ImageShack.us Cytuj
saphir.pl Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 Struś od TJ'a o ile dobrze pamiętam, a dobrze pamiętam Cytuj
Bażant Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 To chyba jednak robota p. Kielmana Cytuj
saphir.pl Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgubiła mnie pewność siebie? Cytuj
Mr.Consigliere Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 To chyba jednak robota p. Kielmana Po czym wnosisz? Bo się rymuje? dzisiaj z rana ... Dzisiaj z rana... struś od Kielmana. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi