Bażant Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 Wykończenie krawędzi, pionowe przeszycie od wewnętrznej strony cholewki, zwieńczenie sznurowania - nie wiem jak się to fachowo nazywa... generalnie widać rękę p. Kielmana - szczególnie jeśli wczoraj przeglądało się dogłębnie całą galerię jego dzieł Cytuj
roland Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 Wykończenie krawędzi, pionowe przeszycie od wewnętrznej strony cholewki, zwieńczenie sznurowania - nie wiem jak się to fachowo nazywa... generalnie widać rękę p. Kielmana - szczególnie jeśli wczoraj przeglądało się dogłębnie całą galerię jego dzieł 'Widać rękę Kielmana' - jest to o tyle ciekawe, że Kielman swoich butów nie robi. Cytuj
saphir.pl Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 Moje pierwsze skojarzenie viewtopic.php?p=56682#p56682 Cytuj
Bażant Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 To jednak moja pewność siebie mnie zawiodła. Zwracam honor stokroć http://www.kielman.pl/galeria/img/p_croc%20005.jpg http://www.kielman.pl/galeria/img/p_modele%20097.jpg Cytuj
eye_lip Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2012 Kiedy na dworze szaro i mokro, w grę wkracza cordovan: Cytuj
constantin Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2012 Nie pamiętam nazwy modelu,Church's custom grade Cytuj
Warawadina Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2012 Jash czy to są martensy? Cytuj
eye_lip Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2012 Odpowiem za kolegę - nie nie są, to GR. Cytuj
torunianin Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Trzewiki od Wielądka pierwsze dni... przepraszam za jakość, ale to komórka i to przy sztucznym świetle. Dorzuciłem jeszcze 2 trochę lepsze zdjęcia.. Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Ale możemy liczyć na (foto) relację z zamówienia w odpowiednim dziale? Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Koniecznie! Widzę tam pebble grain i kontrastowe przeszycie? Cytuj
Clovis Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2012 Hmm... No właśnie, jakie ja mam buty dzisiaj na sobie...? Podoba mi się tytuł tego wątku. Cytuj
torunianin Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2012 Koniecznie! Widzę tam pebble grain i kontrastowe przeszycie? Dobrze widzisz:) To pebble grain i kontrastowe przeszycia. Dorzuciłem jeszcze 2 zdjęcia, gdzie to lepiej widać. Jak będę miał chwilę, to postaram się zrobić zdjecia normalnym aparatem i wrzucić do bespoke. Cytuj
skar Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2012 Hmm... Chyba mam lotniki z tej samej skory Czy zamawiales te buty relatywnie niedawno - ca. 1,5 m-ca temu? Bo chyba bylem przy tym Cytuj
torunianin Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2012 Tak. Jeśli rozmawialiśmy o podeszwach, to byłem ja:) Wrzuć zdjęcia swoich lotników. Cytuj
Jan Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2012 Hmm... Chyba mam lotniki z tej samej skory Czy zamawiales te buty relatywnie niedawno - ca. 1,5 m-ca temu? Bo chyba bylem przy tym Nie zagajaj kolegi tylko wrzuć zdjęcia i pokaż lotniki Cytuj
damiance Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2012 Hmm... Chyba mam lotniki z tej samej skory Czy zamawiales te buty relatywnie niedawno - ca. 1,5 m-ca temu? Bo chyba bylem przy tym Nie zagajaj kolegi tylko wrzuć zdjęcia i pokaż lotniki Tak to jest jak spotkają się w realu dwaj mastersi, którzy - można rzec - codziennie "mijają" sie na forum i jeden drugiemu nie zareklamuje forum Cytuj
Styleman Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2012 Moje kolorowe kamaszki na dzisiaj. Cytuj
roland Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2012 Wojasu + tweedowe spodnie. Idealny zestaw aby wyjazd z garażu. Cytuj
constantin Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2012 Szare trzewiki, kupione w Helsinkach na lotnisku kilka lat temu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi