mayor Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 mój kamerdyner nie ma w zwyczaju nosić przy sobie takich drobniaków, Moj kamerdyner mial w zwyczaju upijanie sie szampanem przeznaczonym do masowania butow, a sciereczka z herbem rezydencji podcieral sobie .... nos. Zwolnilem chwasta Cytuj
montparnasse Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 Już kiedyś pisałem, że podeszwy były średniej jakości. Nie - złej, nie - dobrej, tylko średniej.Czy to byl Rendenbach? Cytuj
kamil Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 Już kiedyś pisałem, że podeszwy były średniej jakości. Nie - złej, nie - dobrej, tylko średniej.Czy to byl Rendenbach? Nie pytałem o pochodzenie podeszwy, ale jestem pewien, że nie. Szybciej się ściera i mniej równomiernie niż Rendenbachy, które użytkuję w (niektórych) innych swoich butach. Cytuj
Arek Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 Przyszła pora żeby poddać się waszej krytyce Cole Haan Cytuj
constantin Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 ta skóra jest nabłyszczana? Cytuj
Arek Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 Tak, skora nabłyszczana. Mam pewne obawy , lecz była dobra cena Cytuj
constantin Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 Tak, skora nabłyszczana. Mam pewne obawy , lecz była dobra cena Moim zdaniem fakt, ze jest nabłyszczana czyni ją trochę tandetną, przypomina mi wyroby Samuel Windsor... Cytuj
MCsel Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 Pierwszy post na forum, mam nadzieje ze wszystko się wyświetli Buty Daniel Hechter kupione w TK Maxx Cytuj
Wostok Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 Te dziwne niteczki bym odpruł i byłyby lux buty Cytuj
kamil Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 Te dziwne niteczki bym odpruł i byłyby lux buty Blaszkę z logiem/nazwą producenta też. Cytuj
MCsel Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 Dzięki Panowie, cały czas się uczę. myślałem nad odpruciem tych niteczek, ale nigdy nie mogłem się do tego zabrać. Cytuj
bartazz Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 Wybaczcie jakość zdjęcia. Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 Bartaz z - fajne buciki. Czy mozesz podac co to jest? - jaki producent i model? Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 To faktycznie jakosc zdjecia umiesciles kiepska. Buty sa bardzo ladne! Gratuluje zakupu. Dla zainteresowanych lepsze zdjecia pod linkiem: http://www.afinepairofshoes.co.uk/colle ... -cambridge Cytuj
mayor Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 Te dziwne niteczki bym odpruł i byłyby lux buty Blaszkę z logiem/nazwą producenta też. Kamil a co z logiem Foot-Joy na moich butach,czy jest zgodne z dekalogiem golfisty Jeden przyjaciel izraelita radzil mi zebym usunal soft spikes i bede mial normalne buty. Zydzi to maja lby do interesu Cytuj
kamil Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 Nie gram w golfa i nie znam obowiązujących w nim zwyczajów. Umieszczona w widocznym miejscu ubrania (lub buta) metka lub blaszka z oznaczeniem producenta jest w złym guście, a w każdym razie taki pogląd wyznaję, podobnie jak większość znanych mi kolegów z tego forum. Nie wątpię, że jesteśmy w znacznej mniejszości w społeczeństwie, ale nie zamierzam z tego powodu zmieniać zdania. Te dziwne niteczki bym odpruł i byłyby lux buty Blaszkę z logiem/nazwą producenta też. Kamil a co z logiem Foot-Joy na moich butach,czy jest zgodne z dekalogiem golfisty Jeden przyjaciel izraelita radzil mi zebym usunal soft spikes i bede mial normalne buty. Zydzi to maja lby do interesu Cytuj
mayor Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 Nie gram w golfa i nie znam obowiązujących w nim zwyczajów. Umieszczona w widocznym miejscu ubrania (lub buta) metka lub blaszka z oznaczeniem producenta jest w złym guście, a w każdym razie taki pogląd wyznaję, podobnie jak większość znanych mi kolegów z tego forum. Nie wątpię, że jesteśmy w znacznej mniejszości w społeczeństwie, ale nie zamierzam z tego powodu zmieniać zdania. Kamil bezapelacyjnie i do samego konca zgadzam sie z toba.Do tej listy dopisalbym jeszcze widoczne monogramy,rozpiete guziki na rekawach marynarek i szmatki do polerowania butow z herbem rezydencji Cytuj
Remy Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 Te dziwne niteczki bym odpruł i byłyby lux buty Blaszkę z logiem/nazwą producenta też. Kamil a co z logiem Foot-Joy na moich butach,czy jest zgodne z dekalogiem golfisty Jeden przyjaciel izraelita radzil mi zebym usunal soft spikes i bede mial normalne buty. Zydzi to maja lby do interesu Teraz to takie loga firmowe ładują na butach, i w tak jaskrawych kolorach je robią- w dekalogu golfisty nie ma na ten temat mowy. Cytuj
Clovis Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 Jones "Maginot". Już 7 lat razem. Cytuj
Bartek Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2013 Jan, co to za buty? Chodzą mi po głowie buty leśniczego (z szyszkami). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi