Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 15 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2017 a wieczorem...całkiem udane "adidaski" od Herringa (Carlos Santos): 2 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 15 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2017 4 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 15 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2017 5 godzin temu, eye_lip napisał: Dziś szeroką perspektywą. Krokiety. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Stop! Stop!!! @eye_lip czy to obok cudeńko to Fiat 125p? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
André Louis Terry Napisano 16 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2017 Zastanawiam się czy zamszowe brogsy Loake 202Ds prawidłowo leżą na mojej stopie - mam wrażenie, że przyszfa za bardzo rozchodzi się na boki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 16 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2017 Wciąż letnie klimaty. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 16 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2017 4 godziny temu, André Louis Terry napisał: Zastanawiam się czy zamszowe brogsy Loake 202Ds prawidłowo leżą na mojej stopie - mam wrażenie, że przyszfa za bardzo rozchodzi się na boki. Są różne mniemania na ten temat, IMHO jest na granicy i wygląda to już trochę tak, jak gdyby stopa się w bucie nie mieściła, Do zestawów casual doskonale nadają się derby. Post poniżej Twojego pokazuje, jak ładnie przyszwa otwarta się nie schodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 16 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2017 @André Louis Terry Wyglądają na mocno opięte, ale przy nowych butach, szczególnie zamszowych, z czasem będzie lepiej, buty się rozejdą, a V przyszwy się zmniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MWojtylak Napisano 16 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2017 4 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2017 Stop! Stop!!! [mention=39]eye_lip[/mention] czy to obok cudeńko to Fiat 125p? Niestety to tylko ford taunus z winylowym dachem. Stacjonuje zwykle obok mojej pracowni.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dziaku Napisano 16 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2017 Co prawda we wczorajszej paczce z afpos wszystkie ASy były nietrafione, ale na szczęście zamówiłem też te monki od CS - leżą jak ulał zostawiłem sobie też boatsy Chatham (kosztowały mnie zawrotne 150zł), ale w tym wątku pojawią się chyba dopiero w następnym roku. 1 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jash Napisano 16 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2017 Polo RL. Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 16 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2017 ASWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 5 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 16 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2017 12 godzin temu, kolekcjoner21 napisał: @André Louis Terry Wyglądają na mocno opięte, ale przy nowych butach, szczególnie zamszowych z czasem będzie lepiej, buty się rozejdą, a V przyszwy się zmniejszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 17 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2017 W dniu 2017-09-16 o 11:11, Midlife-Crisis napisał: Śwynto prowda,rozejdo sie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 17 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2017 Tak się śmiesznie złożyło, że loafersy z kutasikami mam na nogach pierwszy raz w tym roku, ale lepiej późno... : 2 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MWojtylak Napisano 17 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2017 3 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 17 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2017 Jeszcze wieczorem nas "na miasto" wywiało : 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 18 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2017 6 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumol76 Napisano 18 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2017 W dniu 15.09.2017 o 22:49, Wuj napisał: Stop! Stop!!! @eye_lip czy to obok cudeńko to Fiat 125p? Interesujesz się 125p? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 18 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2017 1 godzinę temu, gumol76 napisał: Interesujesz się 125p? Ile?😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 18 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2017 Yanko 5 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bodzixon Napisano 18 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2017 7 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. dunlop Napisano 18 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2017 4 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 18 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2017 AS, wiem kwatery się nie schodzą... 6 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Umberto Napisano 18 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2017 9 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi