Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

@earthmover @Tanatos70 Panowie nurtuje mnie ostatnio jedna rzecz a mianowicie jaki kolor skarpet założyć do tassel/penny loafersów w kolorze zamsz cognac ew. w takim kolorze jak wasze powyższe. Sam posiadam tassel loafersy w kolorze ciemnej czekolady i tam zakładam w takim samym kolorze jak buty. Ze względu na pracę nie mogę pokazać się z gołą kostką ;)

Opublikowano
7 godzin temu, Bartek 00 napisał:

@earthmover @Tanatos70 Panowie nurtuje mnie ostatnio jedna rzecz a mianowicie jaki kolor skarpet założyć do tassel/penny loafersów w kolorze zamsz cognac ew. w takim kolorze jak wasze powyższe. Sam posiadam tassel loafersy w kolorze ciemnej czekolady i tam zakładam w takim samym kolorze jak buty. Ze względu na pracę nie mogę pokazać się z gołą kostką ;)

Wyeliminujesz ryzyko złego doboru, zakładając skarpety w takim samym kolorze jak kolor spodni. To dość podstawowa zasada, która zawsze się sprawdza. Moim zdaniem, kolor butów jest w tym przypadku sprawą drugorzędną. 

• Oceniam pozytywnie 3
Opublikowano
26 minut temu, Whitesnake napisał:

Wyeliminujesz ryzyko złego doboru, zakładając skarpety w takim samym kolorze jak kolor spodni. 

Oczywiście znam tą zasadę :), ale tassel w kolorze cognac to typowo letnie buty do ktorych zakładam typowo letnie spodnie w typowo letnich kolorach np. bialy, beż, błękit jasno szary. Jakoś nie widzę skarpet w kolorze białym do bialych spodni ;)

Opublikowano
1 godzinę temu, Bartek 00 napisał:

Oczywiście znam tą zasadę :), ale tassel w kolorze cognac to typowo letnie buty do ktorych zakładam typowo letnie spodnie w typowo letnich kolorach np. bialy, beż, błękit jasno szary. Jakoś nie widzę skarpet w kolorze białym do bialych spodni ;)

skoro możesz pokazać się, w pracy, w białych spodniach, to moim zdaniem goła kostka niczego nie zmieni:), a jeżeli beżowy kolor spodni to szedłbym za radą Whitesnake, ewentualnie odcieni brązu bliższych butom

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
11 godzin temu, Bartek 00 napisał:

@bulyt50 i po to cytowałeś post ze zdjęciem, żeby napisać, że ładne te Yanki??? A Yanko oczywiście łądne ;)

Dwa posty wyżej kolega @blekit też chwali się Yankami.Mnie podobają się te,tak dla jasności.

Mogę ten post edytować i nie będzie Cię to gryzło.