Szydlowsky Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2017 @dziko Nie obraź się ale te buty są okropne . 2 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Opublikowano 14 Września 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 14 Września 2017 8 7 Cytuj
dziko Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2017 Godzinę temu, secondhand_man napisał: @dziko Nie obraź się ale te buty są okropne . Buty dostały tu kiedyś nawet parę lajków, no ale to było zdjęcie z kotem (czyli np. 5 lajków to (-4) za buty i (+9) za kota ) Wiem, że ich nie lubicie, ale są starsze od tego forum i wzbudzają zachwyt u kobiet Cytuj
Piotrwawa Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2017 7 minut temu, dziko napisał: ....... i wzbudzają zachwyt u kobiet Pytanie, w którym momencie. Może w chwili gdy stoją już głęboko w szafie? 1 Cytuj
dziko Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2017 21 minut temu, Piotrwawa napisał: Pytanie, w którym momencie. Może w chwili gdy stoją już głęboko w szafie? Zaraz nas admin pogoni, tym niemniej: nie, to nie był do końca żart. Kobiety w wieku przypadkach stosują całkiem inne kryteria oceny niż przyjęte na tym forum (może dlatego, że są kobietami ) i tak np. spotkałem się z kręceniem nosem na rzeczy tutaj uchodzące za ultraklastczme, np. full brogsy, jak i vice versa: podobają im się rzeczy tutaj kontestowane. Oczywiście można tę wiedzę olewać lub kwitować (niezbyt mądrym) bon-motem "facet ma być ubrany elegancko, a nie ładnie", ja tam jednak uważam, że jest ona użyteczna 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Opublikowano 14 Września 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 14 Września 2017 Jesień... (C&J) 6 12 Cytuj
BrotherM Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2017 2 godziny temu, dziko napisał: Zaraz nas admin pogoni, tym niemniej: nie, to nie był do końca żart. Kobiety w wieku przypadkach stosują całkiem inne kryteria oceny niż przyjęte na tym forum (może dlatego, że są kobietami ) i tak np. spotkałem się z kręceniem nosem na rzeczy tutaj uchodzące za ultraklastczme, np. full brogsy, jak i vice versa: podobają im się rzeczy tutaj kontestowane. Oczywiście można tę wiedzę olewać lub kwitować (niezbyt mądrym) bon-motem "facet ma być ubrany elegancko, a nie ładnie", ja tam jednak uważam, że jest ona użyteczna Mam podobne spostrzeżenia. Oczywiście może ktoś rzucić, że to nie kobiety, tylko dziewczynki, nie mniej jednak takie są moje doświadczenia z grupą z roczników 1990-1993. Wykształcenie lekarskie albo stomatologiczne w 90% przypadkach. Zwykle w kierunku klasyczne męskiej elegancji to raczej zmierzały panie po jakichś humanach, typu polonistyka i takie tam albo panie mające zbyt wiele do czynienia z korpo. Ale to ciekawy temat i raczej wydzielenia wymaga. Cytuj
Blondas Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2017 Takie sobie proste snickersy Cytuj
Egonax Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2017 W dniu 12.09.2017 o 01:14, Beny23 napisał: Saint Crispin's @Beny23 świetne są te Cryspiny, a flanela od OJ? Cytuj
eye_lip Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2017 Edwardy zielone:Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 4 4 Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2017 Trickersy wentidżowe, nawet zaczęły się jakoś tak patynować z lekka. Cały czas jednak podśmierdują angielskim strychem. Kot zachowuje dystans : 2 1 Cytuj
Solecalupo Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2017 8 godzin temu, Krzysiek_W napisał: Mam takie pytanie do Szanownych Kolegów, czy to jakaś moda na niedopinanie drugiej klamry w monkach (na wielu zdjęciach tutaj prezentowanych widzę, że Koledzy noszą w ten sposób) czy też tak jest właśnie poprawnie? Pytam poważnie bo mnie to zastanawia. Kolor super ... pięknie się prezentują. Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2017 12 minut temu, FONos napisał: Mam takie pytanie do Szanownych Kolegów, czy to jakaś moda na niedopinanie drugiej klamry w monkach (na wielu zdjęciach tutaj prezentowanych widzę, że Koledzy noszą w ten sposób) czy też tak jest właśnie poprawnie? Pytam poważnie bo mnie to zastanawia. Kolor super ... pięknie się prezentują. Jedni tak robią jako spezzatura, a ja po prostu zapomniałem ot zwykle niedbalstwo ... Cytuj
Xune Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2017 @FONos Ja na przykład odpinam tylko górną klamrę jak buty ściągam, więc przy zakładaniu dolny pasek zawsze jest zapięty i przewleczony (jak na zdjęciu), a górny zapinam i nie przewlekam. Nie chce mi się, nie rozpinają się Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Opublikowano 15 Września 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 15 Września 2017 7 13 Cytuj
Beny23 Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2017 15 hours ago, Egonax said: @Beny23 świetne są te Cryspiny, a flanela od OJ? Dziękuje! Flanela od SuitSupply. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 15 Września 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 15 Września 2017 Enzo Bonafe 2 15 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Opublikowano 15 Września 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 15 Września 2017 Yanko na koniec tygodnia... 9 17 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Opublikowano 15 Września 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 15 Września 2017 Dziś szeroką perspektywą. Krokiety.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 5 12 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 15 Września 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 15 Września 2017 "muzealne" monki od Vassa: 6 18 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 15 Września 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 15 Września 2017 a wieczorem...całkiem udane "adidaski" od Herringa (Carlos Santos): 2 9 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 15 Września 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 15 Września 2017 4 10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi