Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Godzinę temu, secondhand_man napisał:

@dziko Nie obraź się ale te buty są okropne . 

Buty dostały tu kiedyś nawet parę lajków, no ale to było zdjęcie z kotem (czyli np. 5 lajków to (-4) za buty i (+9) za kota :-D )

Wiem, że ich nie lubicie, ale są starsze od tego forum i wzbudzają zachwyt u kobiet ;-) 

Opublikowano
21 minut temu, Piotrwawa napisał:

Pytanie, w którym momencie. Może w chwili gdy stoją już głęboko w szafie?;-)

Zaraz nas admin pogoni, tym niemniej: nie, to nie był do końca żart. Kobiety w wieku przypadkach stosują całkiem inne kryteria oceny niż przyjęte na tym forum (może dlatego, że są kobietami :shock:) i tak np. spotkałem się z kręceniem nosem na rzeczy tutaj uchodzące za ultraklastczme, np. full brogsy, jak i vice versa: podobają im się rzeczy tutaj kontestowane. Oczywiście można tę wiedzę olewać lub kwitować (niezbyt mądrym) bon-motem "facet ma być ubrany elegancko, a nie ładnie", ja tam jednak uważam, że jest ona użyteczna :-) 

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
2 godziny temu, dziko napisał:

Zaraz nas admin pogoni, tym niemniej: nie, to nie był do końca żart. Kobiety w wieku przypadkach stosują całkiem inne kryteria oceny niż przyjęte na tym forum (może dlatego, że są kobietami :shock:) i tak np. spotkałem się z kręceniem nosem na rzeczy tutaj uchodzące za ultraklastczme, np. full brogsy, jak i vice versa: podobają im się rzeczy tutaj kontestowane. Oczywiście można tę wiedzę olewać lub kwitować (niezbyt mądrym) bon-motem "facet ma być ubrany elegancko, a nie ładnie", ja tam jednak uważam, że jest ona użyteczna :-) 

Mam podobne spostrzeżenia. Oczywiście może ktoś rzucić, że to nie kobiety, tylko dziewczynki, nie mniej jednak takie są moje doświadczenia z grupą z roczników 1990-1993. Wykształcenie lekarskie albo stomatologiczne w 90% przypadkach. Zwykle w kierunku klasyczne męskiej elegancji to raczej zmierzały panie po jakichś humanach, typu polonistyka i takie tam albo panie mające zbyt wiele do czynienia z korpo.

Ale to ciekawy temat i raczej wydzielenia wymaga. :D

Opublikowano
8 godzin temu, Krzysiek_W napisał:

IMG_20170914_092455_HDR.jpg

Mam takie pytanie do Szanownych Kolegów, czy to jakaś moda na niedopinanie drugiej klamry w monkach (na wielu zdjęciach tutaj prezentowanych widzę, że Koledzy noszą w ten sposób) czy też tak jest właśnie poprawnie? Pytam poważnie bo mnie to zastanawia.

Kolor super ... pięknie się prezentują.

Opublikowano
12 minut temu, FONos napisał:

Mam takie pytanie do Szanownych Kolegów, czy to jakaś moda na niedopinanie drugiej klamry w monkach (na wielu zdjęciach tutaj prezentowanych widzę, że Koledzy noszą w ten sposób) czy też tak jest właśnie poprawnie? Pytam poważnie bo mnie to zastanawia.

Kolor super ... pięknie się prezentują.

Jedni tak robią jako spezzatura, a ja po prostu zapomniałem :) ot zwykle niedbalstwo ...

Opublikowano

@FONos Ja na przykład odpinam tylko górną klamrę jak buty ściągam, więc przy zakładaniu dolny pasek zawsze jest zapięty i przewleczony (jak na zdjęciu), a górny zapinam i nie przewlekam. Nie chce mi się, nie rozpinają się :D