bulyt50 Napisano 9 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2017 @blekit @Zajac Poziomka Straszycie wiosnę trzewikami,flanelami i nie przychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 9 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2017 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 9 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2017 Jeszcze jedno zdjęcie z wczoraj 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pirat Napisano 9 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2017 Włoszczyzna I: 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 9 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2017 @pirat Bardzo fajna patyna! Były takie od początku, czy powstała z czasem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 9 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2017 Życie w wiecznym wyzwaniu : EDIT; jestem konsekwentny- żadnych trzewików tej wiosny, bo jej podstawy są i tak kruche. "To-to" poniżej to "druga skóra", którą zakładam przez okrągły rok (w upały również) i są to moje najdłużej noszone i najtrwalsze w tej chwili buty (skóra/guma/nylon balistyczny). Nie używam do nich prawideł i ich nie pielęgnuję co widać i z czego jestem niezmiernie dumny . Aaaa skłamałbym- czasami zmyję wodą błoto (choć raczej otrząsam energicznie tupiąc na powierzchniach bitumicznych lub oskrobuję służbową szpachelką) i w zeszłym roku nabyłem nowe sznurowadła przy okazji jakiegoś zakupu w multirenowacji. Jeszcze z 10 lat posłużą. No, ale bardzo możliwe, że przy okazji następnego GMTO u Vassa, w którym tradycyjnie pewnie wezmę udział, zamówię sobie jakieś zastępcze robocze pantofelki... z cordovanu na ten przykład 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 9 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2017 43 minuty temu, Zajac Poziomka napisał: @pirat Bardzo fajna patyna! Były takie od początku, czy powstała z czasem? W zasadzie to obie odpowiedzi są prawidłowe . Nosek od początku był odrobinę ciemniejszy, jak w linku. (zdjęcie zrobione w pochmurny dzień). Podkreślam to dając na nosek wosk ciemniejszy niż na resztę buta. PS. Przyznam się, że polowałem dziś na słońce aby podkreślić różnice 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 9 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2017 Chodziło mi bardziej nie o nosek ale o świetny nieregularny kolor jaśniejszej części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. szithappens Napisano 9 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2017 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 9 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2017 55 minut temu, Zajac Poziomka napisał: Chodziło mi bardziej nie o nosek ale o świetny nieregularny kolor jaśniejszej części. Był dobry 'wsad' na początek, od firmy. A jako, że but tam mocno pracuje to się tak jakoś samo zrobiło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 9 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2017 Dzisiaj single monks 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MWojtylak Napisano 9 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2017 Skarpetki prosto z wysp 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 10 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2017 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 10 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2017 Kolejny dzień z coraz wygodniejszymi Yanko. 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 10 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2017 Meermin 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 10 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2017 40 minut temu, Whitesnake napisał: Kolejny dzień z coraz wygodniejszymi Yanko. Skracasz spodnie z mankietami tak, aby opierały się o but, czy "wisiały" nad - w tym drugim wypadku,w jaką odległość celujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 10 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2017 7 minut temu, mosze napisał: Skracasz spodnie z mankietami tak, aby opierały się o but, czy "wisiały" nad - w tym drugim wypadku,w jaką odległość celujesz? Zostawiam to krawcowi, ale zimą trzymam sie raczej konserwatywnej długości. Krótsze spodnie preferuje jedynie w porze letniej. Te są na szelkach, wiec trochę "pływają". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jash Napisano 10 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 10 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2017 Burgund 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 10 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2017 pomarańcz 😊 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. el-biczel Napisano 10 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2017 TJ 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 10 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2017 14 godzin temu, Whitesnake napisał: Kolejny dzień z coraz wygodniejszymi Yanko. Jak mi się podobają te buty! Spodnie swoją drogą też. Super połączenie. W piątek będę w Stargardzie, odwiedzę @saphir.pl (mam nadzieję, że mnie przyjmą ) i trzymam kciuki, żeby ten model przypasował na moją stopę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 11 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2017 miłego dnia wszystkim 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 11 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2017 U mnie słońce też się pojawiło, niestety zabetonowano całą zieleń w śródmieściu:( 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lolo Napisano 11 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2017 Malowanki Mistrza Andrzeja, tym razem w terenie. Celowo dwa zdjęcia aby pokazać jak światło zmienia dzieło Mistrza. 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi