Jamjest Napisano 13 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2017 @TomiW01 świetne, które to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 13 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2017 Yanko 664Y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blondaas Napisano 13 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2017 @TomiW01 Co to za spodnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 13 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2017 41 minut temu, blondaas napisał: @TomiW01 Co to za spodnie? Dżinsy lub jeansy, za słabe zdjęcie żeby jednoznacznie stwierdzić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 14 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2017 Wot tak 1 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 14 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2017 @Krzysiek_W wiosna idzie 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 14 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2017 U mnie waga cięższa... 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MateuszT. Napisano 14 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2017 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blondaas Napisano 14 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2017 15 godzin temu, NieMy napisał: Dżinsy lub jeansy, za słabe zdjęcie żeby jednoznacznie stwierdzić Dziękuję. Nie domyśliłbym się. Potrafisz jeszcze ze zdjęcia stwierdzić markę i model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 14 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2017 Carlos Santos 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 14 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2017 W poczekalni u lekarza takie nudy, że zacząłem robić zdjęcia butów... (C&J Tetbury + Niestroj Leatherworks) 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 14 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2017 @Zajac Poziomka, patrząc po Twoim dorobku zdjęciowym w tym wątku często się nudzisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 14 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2017 Coś dużo dzisiaj monków na tej stronie : 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadam Napisano 14 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2017 3 godziny temu, Zajac Poziomka napisał: W poczekalni u lekarza takie nudy, że zacząłem robić zdjęcia butów... (C&J Tetbury + Niestroj Leatherworks) Zającu drogi, gdzie zakupiłeś tak piękną teczkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 14 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2017 Napisał w opisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 14 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2017 Teraz, Kadam napisał: Zającu drogi, gdzie zakupiłeś tak piękną teczkę? Odpowiedż masz w poście który zacytowałes, drogi kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadam Napisano 14 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2017 2 minuty temu, Zajac Poziomka napisał: Odpowiedż masz w poście który zacytowałes, drogi kolego Brawo Ja W ramach przeprosin wrzucam moje ulubione kopyto Loake tj. Aldwyche z lustrem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 14 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2017 2 minuty temu, Kadam napisał: Brawo Ja W ramach przeprosin wrzucam moje ulubione kopyto Loake tj. Aldwyche z lustrem. W ramach przeprosin, to powinieneś je "wzuć na kopyta", taki to wątek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 15 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2017 16 hours ago, Jamjest said: Ten Central Park coraz bardziej mi się podoba...i faktycznie mówili w dzienniku, że New York przysypało, ale nie wiedziałem że aż tak Jestem w Lake Tahoe w Californii 30 cm śniegu który spadł w NYC stopniało następnego dnia, a w Cali napadało najwiecej śniegu od 30 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał W. Napisano 15 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2017 Donald Trump zatrzymał globalne ocieplenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 15 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2017 Loake Pimlico 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 15 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2017 Pyk 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 15 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2017 Bexley 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 15 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2017 Takie tam Barkery pancerne : 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Fant Napisano 15 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2017 Yanko 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi