Beny23 Napisano 31 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2016 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 1 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2017 W mojej przygodzie z fajnymi butami rok 2016 (a przynajmniej jego druga połowa) zdecydowanie należał do Vassa. Nie mogłem więc go pominąć ostatniego dnia : 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 1 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2017 Mojemu "zestawikowi" butów daleko do imponujących kolekcji kolegów prezentujących swoje powyżej, ale... rozkręcam się i mam nadzieję, że w tym roku podniosę jakość tego swojego "zestawiku". Tymczasem nowy rok przywitałem Herringami: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 1 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2017 ...jednakowoż pierwsza połowa roku, jak i końcówka 2015, zdecydowanie należała do "krokietów". Aż strach przyznać, ale licząc te oficjalnie sygnowane jak i "ukryte" (dla N & L, czy S & H) wzbogaciłem się w tym okresie w sumie o 6 par. Zarówno Vassy jak i "krokiety" uważam za swoje najlepsze "niekordowanowe" buty. I aby zaakcentować ten fakt, dzisiaj cały dzień paradowałem w tych najukochańszych, do których nawet kotu się świecą ślepia: 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 1 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2017 Szczęśliwego Nowego Roku koledzy. Więcej sartorialnych odkryć w 2017! 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 3 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2017 Wiem, nudny już jestem z tymi Vassami 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 3 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2017 ...dark side. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MatC Napisano 3 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2017 AS 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 3 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2017 3 hours ago, Whitesnake said: ...dark side. @Whitesnake to rekin? Piękne i to norweskie szycie <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 3 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2017 2 godziny temu, Beny23 napisał: @Whitesnake to rekin? Piękne i to norweskie szycie <3 Można powiedzieć, ze to struś progresywny Tzn skóra strusia dobrana w taki sposób aby czubki butów były gładkie, a specyficzne marszczenia narastały w kierunku punktu kulminacyjnego na piętach. P.S. Na Chmielnej na takie szycie mówi sie "tyrolskie". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 3 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2017 5 godzin temu, Whitesnake napisał: Można powiedzieć, ze to struś progresywny Tzn skóra strusia dobrana w taki sposób aby czubki butów były gładkie, a specyficzne marszczenia narastały w kierunku punktu kulminacyjnego na piętach. P.S. Na Chmielnej na takie szycie mówi sie "tyrolskie". Po takim opisie, bez pokazania całości się nie obejdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 4 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mamrot Napisano 4 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 Przedświąteczny nabytek, w portfelu ubytek, ale radość z każdym dniem większa C&J 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 Mamrot - gratuluje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 5 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2017 Nacięższe działa wytoczone. Demar MON 933. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 5 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2017 Rise and shine 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 5 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2017 Na forum teraz chyba często dokłada się do Vassów. Dołożę i ja ale później. Dzisiaj nie mogłem przejść spokojnie obok takiego cielaka: (H. Dinkelacker - softcalf) 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 5 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2017 Dnia 1.01.2017 o 19:20, Tanatos70 napisał: I aby zaakcentować ten fakt, dzisiaj cały dzień paradowałem w tych najukochańszych, do których nawet kotu się świecą ślepia: Co to są, Islay? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 5 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2017 @Clovis- Crockett & Jones, model Islay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 5 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2017 29 minut temu, Midlife-Crisis napisał: Na forum teraz chyba często dokłada się do Vassów. Znaczy się- ewoluujemy (oczywiście jeśli założyć, że vassy stoją na drabinie ewolucyjnej wyżej niż yanko- to, że są droższe jeszcze o niczym nie musi świadczyć) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 5 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2017 2 minuty temu, Tanatos70 napisał: Znaczy się- ewoluujemy (oczywiście jeśli założyć, że vassy stoją na drabinie ewolucyjnej wyżej niż yanko- to, że są droższe jeszcze o niczym nie musi świadczyć) . ... co nie znaczy JBMDNS = na jakim stopniu ewolucji jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 5 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2017 Vass i Yanko to dwa bardzo odległe światy. Nie porównywałbym ich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 5 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2017 31 minut temu, Beny23 napisał: Vass i Yanko to dwa bardzo odległe światy. Nie porównywałbym ich. Z Budapesztu na Majorkę w prostej linii ok. 1500 km. Nie tak znowu daleko . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 5 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2017 Trochę zaniedbane (w sensie- zapomniane) zamszowe trzewiki Church's caldecott: 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 6 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2017 16 godzin temu, Beny23 napisał: Vass i Yanko to dwa bardzo odległe światy. Nie porównywałbym ich. Dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi