Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 29 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2016 G&B 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Napisano 29 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2016 Konkursowa wygrana: Postanowiłem zejść pół numeru w dół i wypróbować nieznane mi wcześniej kopyto 961: 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 29 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2016 2 godziny temu, Whitesnake napisał: Żeby wyszły jeszcze lepiej musiałbyś podwinąć spodnie . To już jeżeli kiedyś zostanę blogerem modowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 29 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2016 Yanko 272 43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 29 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2016 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Napisano 29 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2016 Shoepassion patine 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 30 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2016 Post powyżej prosiłbym o skasowanie - to błąd forum o którym pisałem ale jak zwykle utknął... Dzisiaj 5 letnie Loake 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 30 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2016 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 30 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2016 Debiut trzewików ze Shoepassion 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 30 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2016 Kyle -dzisiaj występuję w takich samych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 30 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2016 Muszę przyznać, że odcień brązu piękny, jeszcze dużo ładniej niż na stronie SP wyglądają, więc w pełni rozumiem Twój wybór Irku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 30 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. casual Napisano 30 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2016 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 30 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2016 Shoepassion - dołączam 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MWojtylak Napisano 30 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2016 Widzę, że dzisiaj wszyscy w Shoepassion. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. BrotherM Napisano 30 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2016 Pierwsze lotniki. Pierwsze Janusze. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 30 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2016 Raczej "janki", ewentualnie Januszem, to można być nazwanym myląc te oczywistości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 30 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2016 2 godziny temu, flozbi napisał: Raczej "janki", ewentualnie Januszem, to można być nazwanym myląc te oczywistości A odnotowałem, że parę osób na forum używało tej nazwy. Brzmi sympatycznie. Acz nie radzę googlować: "janusze buty". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 31 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2016 10 godzin temu, BrotherM napisał: A odnotowałem, że parę osób na forum używało tej nazwy. Brzmi sympatycznie. Sympatycznie, ale u części forumowiczów może budzic skojarzenia z T.Januszkiewiczem. Yanko to Yanko, nazwa ma swoją rozpoznawalność a nawet legendę forumową i moim zdaniem nie warto szukać synonimów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 31 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2016 Dobry dzień na podsumowania Moje najciekawsze chwile w 2016 wg Instagramu wyglądały następująco: Yanko, C&J, Vass, Kielman, Zaremba, Niestroj. To był dobry rok Wszystkiego Najlepszego w nadchodzącym 2017! Adam 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 31 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2016 @Whitesnake Dobrze wiedzieć. Człowiek się ciągle uczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 31 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2016 5 godzin temu, Whitesnake napisał: Dobry dzień na podsumowania Moje najciekawsze chwile w 2016 wg Instagramu wyglądały następująco: Nie mam Instagrama, ale postanowiłem z ciekawości sprawdzić jakie w 2016 roku były moje najlepiej oceniane zdjęcia w tym wątku (jedno robione przez @Beny23): C&J, Vass, AS, Meermin, Scarosso, Weston 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWojtylak Napisano 31 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2016 Shoepassion dzień 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 31 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2016 27 minut temu, MWojtylak napisał: Shoepassion dzień 2 Świetne zdjęcie - jak z reklamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 31 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2016 The match - Shoepassion przejęło 2016 markę H. Dinkelacker. Zdjęcie w trakcie zmiany obuwia na robocze. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi