Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. alabuz Napisano 6 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 Yanko Niger 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 C&J na wykładzinie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 Pełny casual: saddle shoes Timberland. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 @Ataman W kolejnych Twoich butach widzę bardzo dużą odległość do zejścia się przyszwy, jakieś 2,5-3 cm. Może lepsze by były modele na wyższe podbicie i większej tęgości ( np. H)? Ponieważ szczególnie przy wydłużonym kopycie, nie wygląda moim zdaniem dobrze, jak stopa rozsadza but. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 Oooo! @Clovis, jednak dajesz radę zdjęcia wstawiać! ...Pokaż 'Rolka'!!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 W końcu pomyślałem i wyciągnąłem swoją starą lustrzankę, jak telefon nie daje rady, to trzeba obejść drania. Rolkę fotnę już przy okazji, razem z moimi pozostałymi. Jest tam między innymi mój najbardziej ozdobny Deep Blue z oświetleniem trytowym, cymesik. Lubię być radioaktywny. A w tej chwili poszedłem w nowoczesność w domu i w lesie i mam na sobie Protreka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 No, wrzuciłem tam w końcu fotkę czterech zegarków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 7 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2016 17 godzin temu, Zajac Poziomka napisał: Jakaś mała była ta kałamarnica, na zdjęciach makro blizny wyglądały gorzej @Whitesnake One chyba posiadają zdolność regeneracji:) są trzy typy oldschoolu, które nigdy nie zginą- oldschool metal, oldschool hardcore i oldschool Kielman:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 7 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2016 (Carlos Santos) 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 7 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2016 Przy okazji usprawiedliwię się: Timberland to oczywisty dół jeśli chodzi o klasę obuwia, to nie ulega dyskusji, ale saddle są wciąż jednak rzadkością w okolicach mostu Kierbedzia, więc kupiłem je sobie na wyprzedaży (nikt normalny widocznie nie chciał takich DZIWNYCH, DZIADKOWYCH butów). Okazały się wygodnymi, lekkimi nieformalnymi bucikami na lato. Bardzo je lubię. Z beżowymi albo jasnoszarymi spodniami, blezerem i bawełnianą koszulą tworzą sympatyczne, dekadenckie zestawienie. Znoszą również towarzystwo denimu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 7 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2016 @Wodzu Piątek dniem split toe derby? Ostatnio kiedy pokazywałem zdjęcie Westonów, kolega @musa19 słusznie zauważył, że pięknym butom zrobiłem brzydkie zdjęcie. Nieskromnie powiem, że dzisiaj się chyba zrehabilitowałem 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 7 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2016 @Zajac Poziomka, moje to takie trochę oszukane split-toe, bo mają jedynie garba (coś mi świta, że mają jakąś fachową nazwę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 7 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2016 2 minuty temu, Wodzu napisał: @Zajac Poziomka, moje to takie trochę oszukane split-toe, bo mają jedynie garba (coś mi świta, że mają jakąś fachową nazwę). Split - toe z odwróconym szwem? W żadnym wypadku oszukane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 7 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2016 To wygląda raczej na imitację odwróconego szwu - przyjrzyj się g&g oraz saint crispins które kiedyś wrzuciłem do wątku o Skoaktiebolaget. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 7 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2016 No to w takim razie może oszukane, już sam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faber Napisano 7 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2016 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Friedman Napisano 7 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2016 Alfred Sargent dla AFPOS 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Gdańsk Napisano 7 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2016 Przy okazji poznajemy piękne polskie dywany:) Ładne buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TomiW01 Napisano 7 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2016 Ładne buty zawsze się obronią, nawet w towarzystwie starej, szkolnej wykładziny. Odwrotnie się niestety nie da. Yanko Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Koval Napisano 8 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2016 Monki dla kowala (Sanders Bruno). 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 8 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2016 @Ataman W kolejnych Twoich butach widzę bardzo dużą odległość do zejścia się przyszwy, jakieś 2,5-3 cm. Może lepsze by były modele na wyższe podbicie i większej tęgości ( np. H)? Ponieważ szczególnie przy wydłużonym kopycie, nie wygląda moim zdaniem dobrze, jak stopa rozsadza but. Na zdjęciu tak wygląda, myślałem że mam wysokie, ale w klasycznychbutach okazało się że raczej średnie. W rzeczywistości przyszwa rozchodzi się na 1,5 cm. Pewnie się jeszcze o jakieś 0,5 cm zejdzie. Wolałbym tak jak piszesz, żeby się zeszła, ale nie mieli takiej tęgości. To kopyto E więc bym z H się nie rozpędzał. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 8 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2016 Czas na chukka. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 8 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2016 Ataman zależy jak kto mierzy, mi wychodzą na Twoim zdjęciu co pokazałeś 2 cm do pełnego połączenia. Jak Ty masz średnie podbicie, to ja mam niskie, a buty kupuję na wyższe;-). Tak poważnie to mam średnie, ale wolę w razie czego wkładkę dać pod pięte i po problemie, bo w druga stronę to już sobie stopy nie przytnę. Z tego co zrozumiałem to buty kupowałeś w siedzibie firmy w Gdańsku? Musiałeś się mocno uprzeć żeby Cię z tak niedopasowanymi butami wypuścić. Nie piszę tego ze złośliwości, bo zakup butów marki Carlos Santos to nie wyjście po bułki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 8 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2016 5 godzin temu, Ataman napisał: Wolałbym tak jak piszesz, żeby się zeszła, ale nie mieli takiej tęgości. To kopyto E więc bym z H się nie rozpędzał. E jest bardzo wąskie. Skąd taka decyzja? Nie lepiej było poczekać na swój rozmiar? To zdecydowanie nie jest kopyto na twoją stopę. Miejsce, w którym mierzysz może poprawiać humor, ale wyglądu tym nie zmienisz. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 8 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2016 Moje dotychczasowe doświadczenia mówią, że but się rozciąga. I teraz muszę dokładać wkładki. Wiem, że nie zejdzie się aż tyle, ale w drugą stronę już próbowałem i strasznie mi się buty deformują. Ale H naprawdę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi