Friq Napisano 12 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 12 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2016 Massimo Dutti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lukee Napisano 12 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2016 debiut w tym wątku. Yanko 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 12 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2016 Lukee, swietne skarpety 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukee Napisano 12 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2016 dzieki bardzo, happy socks kupione w TK max na Marszalkowskiej w 3paku, dwie kolejne pary sredniawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 12 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2016 Dzisiaj Sent from my iPhone using Tapatalk 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 13 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2016 C&J 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 13 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2016 No dobra, można i w skarpetkach : 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.T. Napisano 13 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2016 Powrót do domu więc i do skarpetek 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 13 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2016 Trochę to będzie nawiązanie do tematu skarpet. Dziś w pewnym polskim serialu komediowym m.in. o towarzystwie warszawskich prawników widziałem taki ubiór jednego z nich. Ładny ciemnoniebieski garnitur, biała koszula, ładny dość szeroki krawat, poszetka ułożona w "puff", ładne brązowe monki i .... brak skarpet. Nie śledzę tego serialu i nie wiem czy ten adwokat występował bez skarpet w sądzie czy tylko w biurze przed petentami. Faktem jest, że tego aktora do zdjęć ktoś tak ubrał, na czymś lub na kimś się wzorując. W związku z tym mam pytanie: czy warszawscy prawnicy chodzą bez skarpet czy to tylko wymysł kostiumologa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 13 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2016 To, co widziałeś, to była projekcja 25-letniej pani scenograf na temat tego, jak wygląda świat. Chyba wiem o jakim serialu mówisz, mężczyźni wyglądają tam jak sprzedawcy w Vistuli (nie jest to komplement). Ale i tak nic nie przebije serialu "Magda M." - tam główny aktor zawsze, ale to zawsze miał poluzowany krawat i rozpiętą koszulę pod szyją Nie wiem, jak wyglądają prawnicy w Warszawie, ale chciałbym, żeby wyglądali tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 13 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2016 Dzisiaj po wizycie u pucybuta Tony'ego Sent from my iPhone using Tapatalk 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eustachu Napisano 13 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2016 Dzisiaj po wizycie u pucybuta Tony'ego Sent from my iPhone using Tapatalk Wow, wyglądają jak skóra lakierowana albo polerowana Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 13 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2016 Tak trochę poza tematem (bez złośliwości) - proponowałbym modyfikację skryptu forum w taki sposób, żeby podczas cytowania postu z obrazkami były one automatycznie usuwane, ewentualnie - jeśli to niewykonalne - wprowadzenie odpowiedniego zapisu w regulaminie forum. Takie dublowanie treści zaburza czytelność wątków z dużą ilością zdjęć, dodatkowo powoduje dodatkowe, zbędne obciążanie serwera. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 13 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2016 8 godzin temu, TomiW01 napisał: Trochę to będzie nawiązanie do tematu skarpet. Dziś w pewnym polskim serialu komediowym m.in. o towarzystwie warszawskich prawników widziałem taki ubiór jednego z nich. Ładny ciemnoniebieski garnitur, biała koszula, ładny dość szeroki krawat, poszetka ułożona w "puff", ładne brązowe monki i .... brak skarpet. Nie śledzę tego serialu i nie wiem czy ten adwokat występował bez skarpet w sądzie czy tylko w biurze przed petentami. Faktem jest, że tego aktora do zdjęć ktoś tak ubrał, na czymś lub na kimś się wzorując. W związku z tym mam pytanie: czy warszawscy prawnicy chodzą bez skarpet czy to tylko wymysł kostiumologa? Hehe, szczecińskim prawnikom zdarza się ubrać monki bez skarpet i to do bermudów, ale tylko w takiej scenerii: A tak serio, jeżeli nie mam rozpraw i zaplanowanych spotkań, a za oknem 30 stopni to idę do pracy w tassel loafersach bez skarpet, ale już nie w bermudach Niemniej, z pracy mam do domu ok 5 min samochodem, więc jeżeli wyskoczą niezaplanowane czynności procesowe (czyt. kogoś niesłusznie aresztują) to zdążę się ogarnąć, by pana prokuratora / policjanta wychowanego na stylistyce radzieckiej elity nie "urazić" Ponadto, uważam, że to lepszy i elegantszy strój na upalny dzień, niż dwa rozmiary za duży czarny garnitur + czarne i to przybrudne "alladynki", jak to się często zdarza moim kolegom po fachu ubrać EDIT No, ale z tym brakiem skarpet w sytuacjach służbowych to uważam i innym radzę uważać również, zwłaszcza w kontakcie ze starszymi ludźmi. Na studiach pracowałem w dziale zamówień publicznych w firmie ochroniarskiej, gdzie, wiadomo - 90% kadry to emerytowani policjanci/ wojskowi. Raz przyszedłem do pracy w driving mocs bez skarpet to szef stwierdził, że uraziłem jego, innych współpracowników, a nawet ojca świętego Swoją arogancją, nietaktem i w ogóle brakiem wychowania, więc musiałem jechać do domu się przebrać. Na swoją "obronę" powiem, że w firmie absolutnie nie było dresscodu, a dla kadry kierowniczej: krawat z koszulą na krótki rękaw w połączeniu z ortylianową dresową kurtka "Nike" był strojem eleganckim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lupin Napisano 14 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2016 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friq Napisano 14 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2016 Już lekko zużyte, ale za bardzo je lubię żeby wymieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 14 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2016 2 godziny temu, Friq napisał: Już lekko zużyte, ale za bardzo je lubię żeby wymieniać @Friq co to za model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 14 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2016 14 godzin temu, Wodzu napisał: jeśli to niewykonalne - wprowadzenie odpowiedniego zapisu w regulaminie forum. Tak towarzyszu coraz więcej punktów w regulaminie to na pewno pomoże xd. Moja propozycja jest taka jaką można uświadczyć na styleforum. Po prostu są w poście chowane,ukryte.Gdy chce podglądnąć zdjęcie klikam plusika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 14 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2016 Pomorze pisze się wielką literą, natomiast woj. pomorskie małą. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friq Napisano 14 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2016 @lupin Pier One z zalando, moje pierwsze monki :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 14 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2016 Herring Shoes (Alfred Sargent) 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.T. Napisano 14 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2016 Lotników ciąg dalszy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lolo Napisano 14 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2016 dziś krokiety w zamszu 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 14 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2016 Dzisiaj tassel loafers Sent from my iPhone using Tapatalk 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi