lubo69 Napisano 6 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2016 Godzinę temu, Tanatos70 napisał: Nie ma takich butów . Jak nie jak tak? Mężczyznom ceniącym wygodę polecam model od Louisa Vuitton, 10K$: Natomiast mężczyznom bezkompromisowym ten oto model od Toma Forda z 14 tysiącami diamentów, 2M$; do końca życia można zbierać punkty reputacji i się tego nie przebije: EDIT: po co ta szczotka na zdjęciu to nie wiem:-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 6 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2016 3 minuty temu, lubo69 napisał: Jak nie jak tak?Natomiast mężczyznom bezkompromisowym ten oto model od Toma Forda z 14 tysiącami diamentów, 2M$; do końca życia można zbierać punkty reputacji i się tego nie przebije: Moja morda pasuje do Forda Nie wiem jednak czy stopy także. Jak oceniasz rozmiarówkę? W Wojasach noszę 42 natomiast klapki Kubota w tym rozmiarze lekko mnie cisły 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 6 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2016 Zawsze możesz dać do rozbicia, tylko do jakiegoś fachowca jak szewc24, żeby diamentów nie pogubił. Post zawierał lokowanie produktu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 6 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2016 Z upalnego Bardolino... 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lupin Napisano 7 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2016 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 7 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2016 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 8 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2016 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 8 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2016 Monk Day part 2 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 8 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2016 @blekit co to za model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 8 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2016 @flozbi to Berwicki, modelu nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 8 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2016 Zupełnie wyleciało mi z głowy, że ostatniego dnia na urlopie zaszalałem i zamówiłem w Shipton & Heneage (magia wyprzedaży i tańszego funta ) zamszowe "krokieto- loafersy" (takich jeszcze nie miałem). Dzisiaj po powrocie "z terenu" znalazłem paczkę na biurku i sobie przypomniałem (minęło prawie trzy tygodnie od zamówienia !!!). Skoro żonie nie w smak moje tassel loafers to dam jej jeszcze jedną szansę (czyt.: "Boże, jak ja się wytłumaczę z kolejnej pary) . Przymiarka na szybko. Kot jest raczej obojętny, ale buty są naprawdę ładne i będę je nosił...... bez skarpet : 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emarcins Napisano 8 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2016 @Tanatos70 piękne buty, naprawdę bardzo ładne. Podoba mi się w nich wszystko, od kopyta, przez sposób wykończenia, po kolor. Gratuluję świetnego zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 8 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2016 56 minut temu, emarcins napisał: @Tanatos70 piękne buty, naprawdę bardzo ładne. Podoba mi się w nich wszystko, od kopyta, przez sposób wykończenia, po kolor. Gratuluję świetnego zakupu. Bardzo dziękuję . Mam nadzieję, że się będą dobrze nosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. D.T. Napisano 8 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2016 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 8 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2016 Carlos Santos 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zixart Napisano 8 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2016 @Ataman widać bardzo dużą różnicę in plus pomiędzy Twoim obecnym ubiorem, a tym z początków aktywności na forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 10 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2016 @zixart dziękuję za komplement. Dużo moich wcześniejszych zestawów pochodziło z zakupów sprzed ponad 10 lat. Doradcą była wtedy Pani z butiku, albo ze szczęki na rynku ;P. Garderoba się znosiła, buty przydeptały, świat z internetem jest mniejszy. Teraz doradcami jesteście wy na tym forum. Miło mi słyszeć, że jest lepiej. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rangułt Napisano 10 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 10 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2016 A nie lepiej tak? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 10 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2016 to nie fair, że daję @lubo69 'plusa', ale zdecydowanie lepiej! B-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 11 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2016 SP 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano 11 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2016 Dnia 1.09.2016 o 21:11, Beny23 napisał: Dzisiaj czwartek jak piątek bo jutro zaczyna się długi weekend Sent from my iPhone using Tapatalk Może to kwestia filtra ale spodobał mi się ich kolor ! Zdradzisz jaki to model ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eustachu Napisano 11 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2016 Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 12 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2016 Ostatnie dni lata Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 12 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2016 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi