musa19 Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacho Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 Pierwszy spacer w Barker Lambourn Cherry. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorentz Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 Ja miałem podobnie, ale wystarczyło mi zdjęcie modelów Chiswick/Richmond na stronie Cheaney'a, żebym zmienił zdanie co do tego typu butów o 180 stopni. Najlepszy model! A Devoke też uwielbiam, tylko już przerwały mi się dwie pary sznurówek... Nie wiem dlaczego, ale mam tak tylko w tej parze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. tordal Napisano 13 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2016 Dziś formalnie, więc na nogach TJ-ty 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 14 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PantaRhei Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 Pierwsze powiewy wiosny... image.jpegimage.jpeg (Jan Kielman) Kielman jak zawsze in plus, ale jakie spodenki..... właśnie jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 "Jakie bambosze mam dzisiaj na sobie". No nie dzisiaj, ale powiedzmy: przedwczoraj . Żona powiedziałaby, żebym zamieścił w dziale "humor", ale co tam. W końcu klasyka. Kontrowersyjna, ale jednak. Sam doszedłem do wniosku, że poleciałem po bandzie i "aksamitne pantofle" wróciły do Herringa (dostępne na stronie za pól ceny http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?&brandid=6&shoeid=9932&x=1 . Piękne były (westchnienie), ale jednak nie dla mnie stworzone: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 Tanatos, jak kilka lat temu Otto von Habsburg zmarł, to w okół uroczystości żałobnych się kilka autobusów austriackich promonarchistów w takich pantoflach z odpowiednimi motywami kręciło. Nie wspominam już o reszcie stroju CK. Było to bardzo zabawne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 A ja się zawsze zastanawiałem, kto te ich kapcie kupuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 W USA je kupić z uczelnianym herbem więc są dość popularne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 A tu jeszcze parę innych na dokładkę: http://www.edmeier.de/velvet.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamus Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 Super te kapcie, szczególnie (http://edmeier-store.com/WebRoot/Store6/Shops/247b069b-7871-4a4c-a72d-c99f26be4e00/5667/F164/CCD0/122E/1A73/0A48/3520/122D/BonesAndRoses2.png) tylko że ~400 ojro to troche przegięcie, widział ktoś w jakiejś fajnej stylistyce taniej? Bo te z herringa słabe są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 Mnie się te kapcie z postu Tanatosa bardziej podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kadam Napisano 15 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2016 Loake, cieszę się jak dzieciak z tych butków więc wrzucam 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 15 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2016 @Buty doskonałe ale wg mnie zupełnie nie do tych skarpet i tych spodni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadam Napisano 15 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2016 Zgadzam się, z tego powodu zrezygnowałem ostatecznie z fioletowych spodni i wjechały jeansy (skarpety zostały ) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 15 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2016 @Tanatos70- znakomity fotel i podnożek- możesz przybliżyć gdzie go kupiłeś (sorry za offtop)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 15 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2016 To co, nowy wątek pt. "Jaki mebel mam dziś za sobą"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 15 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2016 @Tanatos70- znakomity fotel i podnożek- możesz przybliżyć gdzie go kupiłeś (sorry za offtop)? Nasza lokalna "podpoznańska" produkcja: http://www.arismebel.pl/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 16 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2016 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 16 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2016 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Blondas Napisano 16 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2016 Powoli odkrywam tajniki robienia lustra, dzisiaj trzewiki Berwick 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 16 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2016 Dzisiaj penny loafers od BrooksBrothers 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Panam Napisano 17 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 @Beny23: Nieźle się urządziłeś w tym Nowym Jorku Trzewiki Meermin potraktowane kremem w kolorze ciemny brąz. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 17 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 Nie mogę sie od nich odczepić... najwygodniejsze buty jakie mam. Mit bezszwowych lotników jest w pełni uzasadniony, to w zasadzie taka skórzana skarpeta z podeszwą. 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi