De Lasalle Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2018 Piękne buty. Naprawdę, nie ma potrzeby dobierania do nich "odważnych" skarpetek, zwłaszcza do stroju biznesowego, bo odważne w tym kontakście równa się odpustowe w oczach wielu; w moich na pewno. 1 1 Cytuj
flozbi Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2018 @Mateo86 Buty super i skarpetki też mi się podobają:) zgrana para. 1 Cytuj
Piotrwawa Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2018 Godzinę temu, De Lasalle napisał: Piękne buty. Naprawdę, nie ma potrzeby dobierania do nich "odważnych" skarpetek, zwłaszcza do stroju biznesowego, bo odważne w tym kontakście równa się odpustowe w oczach wielu; w moich na pewno. ja chętnie zobaczę jak Ty dobierasz skarpety. Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2018 Godzinę temu, Piotrwawa napisał: ja chętnie zobaczę jak Ty dobierasz skarpety. Jeśli chodzi o strój biznesowy to kolega ma rację , w pozostałych przypadkach może być ok , widać tylko spodnie więc ciężko ocenić . Dla mnie zbyt różowe , moja 3 letnia córka lubi ten kolor ? Cytuj
Mateo86 Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2018 @audiolab8000s Henry II Były w ofercie Herring Shoes z ich linii właśnie pod tą nazwą. Identyczny model przez ASa był kiedyś dostępny ale w linii Handgrade - model Keats. Cytuj
michau Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2018 Piękne buty. Naprawdę, nie ma potrzeby dobierania do nich "odważnych" skarpetek, zwłaszcza do stroju biznesowego, bo odważne w tym kontakście równa się odpustowe w oczach wielu; w moich na pewno.Myślę, że nie o to chodzi w tym wątku by krytykować czyiś gust. Jest to niesmaczne.Jest wątek o skarpetkach i tam jest miejsce do wymiany poglądów w takim temacie. Cytuj
Piotrwawa Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2018 6 godzin temu, Szydlowsky napisał: Jeśli chodzi o strój biznesowy to kolega ma rację , w pozostałych przypadkach może być ok , widać tylko spodnie więc ciężko ocenić . Dla mnie zbyt różowe , moja 3 letnia córka lubi ten kolor ? To że zgadzasz się z kolegą nie oznacza, iż ma racje:) 1 Cytuj
bratdominik Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2018 7 godzin temu, Mateo86 napisał: @audiolab8000s Henry II Były w ofercie Herring Shoes z ich linii właśnie pod tą nazwą. Identyczny model przez ASa był kiedyś dostępny ale w linii Handgrade - model Keats. Gwoli ścisłości dodam, że mówiąc identyczny można mieć na myśli wygląd cholewki. Zarówno kopyta (109 vs 53,48,19), jak i (najprawdopodobniej) rodzaj podeszwy (otwarty vs zamknięty kanał szycia) i rodzaj dobranej skóry będą się różnić w przypadku Henry II a Keats. To co opisane jako najprawdopodobniej wynika z prostej kalkulacji cen - podczas gdy Henry II to koszt ok. 400 funtów, modele Handgrade są wyceniane przez AS na prawie 800. Musi za tym iść lepsza skóra i wykonanie. Cytuj
De Lasalle Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2018 2 godziny temu, michau napisał: Myślę, że nie o to chodzi w tym wątku by krytykować czyiś gust. Jest to niesmaczne. Jest wątek o skarpetkach i tam jest miejsce do wymiany poglądów w takim temacie. A o co chodzi w tym wątku, jeśli nie o reagowanie na zdjęcia użytkowników? Niesmaczne. Mocne słowo, jak na użytkownika forum o ciuszkach; proponuję zluzować, skoro jest miejsce na lajki i serduszka, znajdzie się miejsce także na konstruktywną krytykę. Na marginesie, bo niektórym umyka - moja wypowiedź dotyczy wyłącznie stosowności pewnych elementów stroju biznesowego, nie czyjegoś gustu. 1 Cytuj
Mateo86 Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2018 8 godzin temu, bratdominik napisał: Gwoli ścisłości dodam, że mówiąc identyczny można mieć na myśli wygląd cholewki. Zarówno kopyta (109 vs 53,48,19), jak i (najprawdopodobniej) rodzaj podeszwy (otwarty vs zamknięty kanał szycia) i rodzaj dobranej skóry będą się różnić w przypadku Henry II a Keats. To co opisane jako najprawdopodobniej wynika z prostej kalkulacji cen - podczas gdy Henry II to koszt ok. 400 funtów, modele Handgrade są wyceniane przez AS na prawie 800. Musi za tym iść lepsza skóra i wykonanie. 8 godzin temu, bratdominik napisał: Gwoli ścisłości dodam, że mówiąc identyczny można mieć na myśli wygląd cholewki. Zarówno kopyta (109 vs 53,48,19), jak i (najprawdopodobniej) rodzaj podeszwy (otwarty vs zamknięty kanał szycia) i rodzaj dobranej skóry będą się różnić w przypadku Henry II a Keats. To co opisane jako najprawdopodobniej wynika z prostej kalkulacji cen - podczas gdy Henry II to koszt ok. 400 funtów, modele Handgrade są wyceniane przez AS na prawie 800. Musi za tym iść lepsza skóra i wykonanie. Oczywiście. Mając na myśli „identyczny” miałem na myśli stricte wykrój cholewki. W wyższej linii były inne kształty kopyt, tutaj tylko 109 i otwarty kanał szycia. Kilka modeli Keats widziałem ale w kordowanie. Poza tym Keats już niedostępne są, AS zaprzestało produkcji linii Handgrade. Cytuj
Wectra Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2018 Loake 1880Wysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka 2 5 Cytuj
Pasjonat Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2018 18 godzin temu, Wectra napisał: Loake 1880 Wysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka Pytanie do Wectra. Czy to jest model Loake 1880 Buckingham ? Cytuj
Wectra Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2018 Pytanie do Wectra. Czy to jest model Loake 1880 Buckingham ? Zgadza sieWysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 29 Lipca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2018 Z piątkowej dostawy: zamszaki TLB, promocyjne MTO. Więcej napiszę po 2-3 wyjściach w dziale dedykowanym marce. Jesteśmy z kotem bardzo ukontentowani. 6 8 Cytuj
Xune Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2018 @Tanatos70 Czekam niecierpliwie Cytuj
Wodzu Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2018 Że tak Wam przerwę rozmowę o ładnych butach... (Shoepassion) 2 5 Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2018 1 godzinę temu, Wodzu napisał: Że tak Wam przerwę rozmowę o ładnych butach... Rozmowa przeniosła się (na moją prośbę) do dedykowanego wątku. Ładne buty zostają tutaj ? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Opublikowano 30 Lipca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2018 CS 8 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Opublikowano 30 Lipca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2018 6 8 Cytuj
mayor Opublikowano 30 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2018 Były ładne to teraz wygodne.,#947 All Weather Walkers., Alpine Grain & Double Plantation Crepe., 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi