Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
22 godziny temu, Beny23 napisał:

Dzisiaj ostatni dzień tej wyprzedaży. Będę miał pol godziny po pracy żeby tam wejść. Jeżeli kogoś interesują poniższe pary Edward Green to mogę je kupić i Wam wysłać. Cena między $700 za oxfordy a $860 za Galway boots. 50% zniżki z ceny wyjściowej.

Nazwijmy to ekspresowym zakupem grupowym.

Przypominam że EG runs big wiec mój rozmiar to 11.5UK a normalnie noszę 12UK większości producentów brytyjskiego obuwia. Polecam wziąć pół rozmiaru mniejsze.

Macie jeszcze 4 godziny bo będę tam o 17:30 mojego czasu a zamykają o 18.

Zainteresowanych proszę o wiadomości na priv.

Beny, to była bardzo miła i bardzo koleżeńska propozycja :). Mocno mnie korciło, aby skorzystać z Twojej uprzejmości i zamówić model Dover. Llogistycznie byłoby to chyba dość karkołomne i zajmujące dla Ciebie, więc odpuściłem. Jednak doceniam Twoją chęć niesienia bezinteresownej  pomocy kolegom z forum. Dziękujemy :)

• Like 2
  • Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano
W dniu 24.03.2018 o 19:33, Beny23 napisał:

Zakupiłem Edward Green Dover na kopycie 888.

Dopasowanie w rozmiarze 11.5 UK jest praktycznie jak w moich butach bespoke.

9C1B8DD9-AA74-463B-A5FB-B05FCE2AF87F.jpeg

F7E88906-180F-4629-936A-6114F8FE1E68.jpeg

FE0EBF89-0620-4536-8942-7D2FD6917C1B.jpeg

2473348A-2551-4DC0-80A1-F0C500C5C2E8.jpeg

F4C4E6FD-BC0F-45AF-8EE9-237E0B25BE7E.jpeg

Piękne te buty. Kiedyś bedą moje. Ale mam takie pytanie ( zupełnie bez zazdrości) 

kupujesz i masz dużo butów. Ale wiesz przecież , ze buty nowe są nieeleganckie. Dopiero po wielu wyjściach pokazują swoją jakość i walory. Kiedy uda ci się doprowadzić wszystkie buty do stanu akceptowalnego ?? 

mnie się podobają buty dopiero jak są pofałdowane, ze zgięciami, wypastowane, widać ze cos przeszły. A pomimo tego są świetnej jakości. Nowe to nawet Ryłko ładnie wygląda. ?