Clovis Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2016 Pełny casual: saddle shoes Timberland. Cytuj
flozbi Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2016 @Ataman W kolejnych Twoich butach widzę bardzo dużą odległość do zejścia się przyszwy, jakieś 2,5-3 cm. Może lepsze by były modele na wyższe podbicie i większej tęgości ( np. H)? Ponieważ szczególnie przy wydłużonym kopycie, nie wygląda moim zdaniem dobrze, jak stopa rozsadza but. 4 Cytuj
Koval Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2016 Oooo! @Clovis, jednak dajesz radę zdjęcia wstawiać! ...Pokaż 'Rolka'!!! 3 Cytuj
Clovis Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2016 W końcu pomyślałem i wyciągnąłem swoją starą lustrzankę, jak telefon nie daje rady, to trzeba obejść drania. Rolkę fotnę już przy okazji, razem z moimi pozostałymi. Jest tam między innymi mój najbardziej ozdobny Deep Blue z oświetleniem trytowym, cymesik. Lubię być radioaktywny. A w tej chwili poszedłem w nowoczesność w domu i w lesie i mam na sobie Protreka. Cytuj
Clovis Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2016 No, wrzuciłem tam w końcu fotkę czterech zegarków. 1 Cytuj
Wuj Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2016 17 godzin temu, Zajac Poziomka napisał: Jakaś mała była ta kałamarnica, na zdjęciach makro blizny wyglądały gorzej @Whitesnake One chyba posiadają zdolność regeneracji:) są trzy typy oldschoolu, które nigdy nie zginą- oldschool metal, oldschool hardcore i oldschool Kielman:) 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Opublikowano 7 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Października 2016 (Carlos Santos) 32 Cytuj
Clovis Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2016 Przy okazji usprawiedliwię się: Timberland to oczywisty dół jeśli chodzi o klasę obuwia, to nie ulega dyskusji, ale saddle są wciąż jednak rzadkością w okolicach mostu Kierbedzia, więc kupiłem je sobie na wyprzedaży (nikt normalny widocznie nie chciał takich DZIWNYCH, DZIADKOWYCH butów). Okazały się wygodnymi, lekkimi nieformalnymi bucikami na lato. Bardzo je lubię. Z beżowymi albo jasnoszarymi spodniami, blezerem i bawełnianą koszulą tworzą sympatyczne, dekadenckie zestawienie. Znoszą również towarzystwo denimu. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 7 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Października 2016 @Wodzu Piątek dniem split toe derby? Ostatnio kiedy pokazywałem zdjęcie Westonów, kolega @musa19 słusznie zauważył, że pięknym butom zrobiłem brzydkie zdjęcie. Nieskromnie powiem, że dzisiaj się chyba zrehabilitowałem 21 Cytuj
Wodzu Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2016 @Zajac Poziomka, moje to takie trochę oszukane split-toe, bo mają jedynie garba (coś mi świta, że mają jakąś fachową nazwę). Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2016 2 minuty temu, Wodzu napisał: @Zajac Poziomka, moje to takie trochę oszukane split-toe, bo mają jedynie garba (coś mi świta, że mają jakąś fachową nazwę). Split - toe z odwróconym szwem? W żadnym wypadku oszukane 1 Cytuj
eye_lip Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2016 To wygląda raczej na imitację odwróconego szwu - przyjrzyj się g&g oraz saint crispins które kiedyś wrzuciłem do wątku o Skoaktiebolaget. Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2016 No to w takim razie może oszukane, już sam nie wiem Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Friedman Opublikowano 7 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Października 2016 Alfred Sargent dla AFPOS 25 Cytuj
Michał Gdańsk Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2016 Przy okazji poznajemy piękne polskie dywany:) Ładne buty. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TomiW01 Opublikowano 7 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Października 2016 Ładne buty zawsze się obronią, nawet w towarzystwie starej, szkolnej wykładziny. Odwrotnie się niestety nie da. Yanko Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 19 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Koval Opublikowano 8 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Października 2016 Monki dla kowala (Sanders Bruno). 11 Cytuj
Ataman Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2016 @Ataman W kolejnych Twoich butach widzę bardzo dużą odległość do zejścia się przyszwy, jakieś 2,5-3 cm. Może lepsze by były modele na wyższe podbicie i większej tęgości ( np. H)? Ponieważ szczególnie przy wydłużonym kopycie, nie wygląda moim zdaniem dobrze, jak stopa rozsadza but. Na zdjęciu tak wygląda, myślałem że mam wysokie, ale w klasycznychbutach okazało się że raczej średnie. W rzeczywistości przyszwa rozchodzi się na 1,5 cm. Pewnie się jeszcze o jakieś 0,5 cm zejdzie. Wolałbym tak jak piszesz, żeby się zeszła, ale nie mieli takiej tęgości. To kopyto E więc bym z H się nie rozpędzał. . Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 8 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Października 2016 Czas na chukka. 15 Cytuj
flozbi Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2016 Ataman zależy jak kto mierzy, mi wychodzą na Twoim zdjęciu co pokazałeś 2 cm do pełnego połączenia. Jak Ty masz średnie podbicie, to ja mam niskie, a buty kupuję na wyższe;-). Tak poważnie to mam średnie, ale wolę w razie czego wkładkę dać pod pięte i po problemie, bo w druga stronę to już sobie stopy nie przytnę. Z tego co zrozumiałem to buty kupowałeś w siedzibie firmy w Gdańsku? Musiałeś się mocno uprzeć żeby Cię z tak niedopasowanymi butami wypuścić. Nie piszę tego ze złośliwości, bo zakup butów marki Carlos Santos to nie wyjście po bułki. Cytuj
Whitesnake Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2016 5 godzin temu, Ataman napisał: Wolałbym tak jak piszesz, żeby się zeszła, ale nie mieli takiej tęgości. To kopyto E więc bym z H się nie rozpędzał. E jest bardzo wąskie. Skąd taka decyzja? Nie lepiej było poczekać na swój rozmiar? To zdecydowanie nie jest kopyto na twoją stopę. Miejsce, w którym mierzysz może poprawiać humor, ale wyglądu tym nie zmienisz. 4 Cytuj
Ataman Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2016 Moje dotychczasowe doświadczenia mówią, że but się rozciąga. I teraz muszę dokładać wkładki. Wiem, że nie zejdzie się aż tyle, ale w drugą stronę już próbowałem i strasznie mi się buty deformują. Ale H naprawdę? Cytuj
Wodzu Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2016 Jak już wiadomo, że to E, to porady odnośnie tęgości H straciły ważność. Po prostu nikt się nie spodziewał tak wąskiego kopyta. Cytuj
Whitesnake Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2016 9 minut temu, Ataman napisał: Moje dotychczasowe doświadczenia mówią, że but się rozciąga. I teraz muszę dokładać wkładki. Wiem, że nie zejdzie się aż tyle, ale w drugą stronę już próbowałem i strasznie mi się buty deformują. Ale H naprawdę? Nie rozciągną się aż tyle, max to może 0,5 cm. Nie wiem czy H, ale spróbowałbym F lub G . Może się nawet okazać, że odpowiednia będzie większa tęgość w lekko mniejszym rozmiarze. Często zdarza się, że osoby z wysokim podbiciem kupują za długie buty i głównie to powoduje późniejsze deformacje. Niestety, nie każde kopyto jest dla nas optymalne i z niektórych trzeba całkiem zrezygnować. Ja tak mam na przykład z Cheaney. Piękne buty, ale nie na moją stopę. 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi