lubo69 Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2016 Zawsze możesz dać do rozbicia, tylko do jakiegoś fachowca jak szewc24, żeby diamentów nie pogubił. Post zawierał lokowanie produktu. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Opublikowano 6 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Września 2016 Z upalnego Bardolino... 14 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lupin Opublikowano 7 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Września 2016 16 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 8 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Września 2016 20 Cytuj
blekit Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2016 @flozbi to Berwicki, modelu nie pamiętam. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 8 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Września 2016 Zupełnie wyleciało mi z głowy, że ostatniego dnia na urlopie zaszalałem i zamówiłem w Shipton & Heneage (magia wyprzedaży i tańszego funta ) zamszowe "krokieto- loafersy" (takich jeszcze nie miałem). Dzisiaj po powrocie "z terenu" znalazłem paczkę na biurku i sobie przypomniałem (minęło prawie trzy tygodnie od zamówienia !!!). Skoro żonie nie w smak moje tassel loafers to dam jej jeszcze jedną szansę (czyt.: "Boże, jak ja się wytłumaczę z kolejnej pary) . Przymiarka na szybko. Kot jest raczej obojętny, ale buty są naprawdę ładne i będę je nosił...... bez skarpet : 28 Cytuj
emarcins Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2016 @Tanatos70 piękne buty, naprawdę bardzo ładne. Podoba mi się w nich wszystko, od kopyta, przez sposób wykończenia, po kolor. Gratuluję świetnego zakupu. Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2016 56 minut temu, emarcins napisał: @Tanatos70 piękne buty, naprawdę bardzo ładne. Podoba mi się w nich wszystko, od kopyta, przez sposób wykończenia, po kolor. Gratuluję świetnego zakupu. Bardzo dziękuję . Mam nadzieję, że się będą dobrze nosić. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. D.T. Opublikowano 8 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Września 2016 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Opublikowano 8 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Września 2016 Carlos Santos 18 Cytuj
zixart Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2016 @Ataman widać bardzo dużą różnicę in plus pomiędzy Twoim obecnym ubiorem, a tym z początków aktywności na forum 1 Cytuj
Ataman Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2016 @zixart dziękuję za komplement. Dużo moich wcześniejszych zestawów pochodziło z zakupów sprzed ponad 10 lat. Doradcą była wtedy Pani z butiku, albo ze szczęki na rynku ;P. Garderoba się znosiła, buty przydeptały, świat z internetem jest mniejszy. Teraz doradcami jesteście wy na tym forum. Miło mi słyszeć, że jest lepiej. 3 Cytuj
Koval Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2016 to nie fair, że daję @lubo69 'plusa', ale zdecydowanie lepiej! B-) Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Opublikowano 11 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 11 Września 2016 SP 11 Cytuj
wuja Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2016 Dnia 1.09.2016 o 21:11, Beny23 napisał: Dzisiaj czwartek jak piątek bo jutro zaczyna się długi weekend Sent from my iPhone using Tapatalk Może to kwestia filtra ale spodobał mi się ich kolor ! Zdradzisz jaki to model ? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eustachu Opublikowano 11 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 11 Września 2016 Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka 13 Cytuj
Beny23 Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2016 Ostatnie dni lata Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi