Blondas Napisano 5 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2020 Jakoś nie mogę się przekonać do zakładania marynarki w paski bez dołu od kompletu. Jakoś mi to nie pasuje, choć zestaw ogólnie bardzo ładny. To nie garnitur, kupiona solo. Ponadto te paski są bardzo cienkie i dość wąsko, inaczej niż w typowym power suit. Ale co się komu podoba. Jest natomiast niesamowicie wygodna, lekko rozciągliwy materiał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 6 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2020 20 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 6 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2020 Z początków jesieni. * Polkap * marynarka od Dawida * Miler * Embassy of Elegance * Poszetka * spodnie Tyrwhitt * TLB Mallorca 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Blondas Napisano 6 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2020 Dzisiaj znowu pod krawatem, chyba się ponownie wkręciłem. Niedawno zakupiona marynarka poszetka.com, fajny materiał, mimo braku podszewki nie tylko na lato, do tego i pos zetkowy krawat, CT koszula i spodnie, Shoepassion 14 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. JDC Napisano 7 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2020 Pracująca sobota MD, CT, krawat no name i @poszetka.com w brustaszy 16 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. gdynianin Napisano 7 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2020 4 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 8 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2020 Scuderi, Osovski, EoE, Eton, C&J + wintydżowy czasomierz: 14 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 9 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2020 @Tanatos70, naprawdę zacnie😀 Przy okazji - szukam krawatów, które tak wyglądają po związaniu z "natury", a nie wspomagane węższą końcówką - ktoś może coś podpowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 9 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2020 Jeszcze nie pozamykali wszystkiego, więc trzeba korzystać. 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. JDC Napisano 10 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2020 Bez poszetki, bo zapomniałem 😔 8 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 10 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2020 22 godziny temu, musa19 napisał: @Tanatos70, naprawdę zacnie😀 Przy okazji - szukam krawatów, które tak wyglądają po związaniu z "natury", a nie wspomagane węższą końcówką - ktoś może coś podpowiedzieć? Dzięki 🙂. IMO Embassy of Elegance, ze względu na przemyślany wykrój i odpowiednią szerokość, nie wymagają takiego wspomagania, ale ostatnimi czasy wyrobiłem sobie już taką nieznośną 😉 manierę, która przydaje się przy tych węższych i stosuję odruchowo do wszystkich https://forum.butwbutonierce.pl/topic/4-co-mam-dziś-na-sobie/page/733/?tab=comments#elControls_305625_menu https://forum.butwbutonierce.pl/topic/4-co-mam-dziś-na-sobie/page/726/?tab=comments#elControls_302046_menu https://forum.butwbutonierce.pl/topic/4-co-mam-dziś-na-sobie/page/688/?tab=comments#elControls_281115_menu https://forum.butwbutonierce.pl/topic/4-co-mam-dziś-na-sobie/page/637/?tab=comments#elControls_257722_menu 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dubbing Napisano 10 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2020 W dniu 9.11.2020 o 11:55, musa19 napisał: @Tanatos70, naprawdę zacnie😀 Przy okazji - szukam krawatów, które tak wyglądają po związaniu z "natury", a nie wspomagane węższą końcówką - ktoś może coś podpowiedzieć? @musa19 po zdjęciach krawatów Viola Milano można by się spodziewać, że wyglądają tak jak byś chciał, jednak tutaj mowa też o zupełnie innej półce cenowej https://www.violamilano.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 10 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2020 Fedora _ Ulster 28 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 11 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2020 On 11/5/2020 at 5:10 PM, pablocito said: [mention]Beny23 [/mention] A tak na marginesie to świetnie się prezentujesz. @Awopiotr to tylko Bryant Park @pablocito dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Vince Napisano 11 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2020 Nie dokładnie dziś i "dziś" rozciągnięte na dwa dni, ale mam nadzieję, że początkowa formalność da mi fory Z ciekawostek to żakiet to składak z jakiegoś amerykańskiego bespoke (1960 r.), MTM, RTW i wypożyczalnia. Potem doszedł jeszcze kwiatek. Szary garnitur zaś musiał zmniejszyć się razem ze mną o 3 rozmiary, więc nie jest idealny. Nie mam lepszego zdjęcia smokingu, ale to zwykły RTW od Romana. 21 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 12 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2020 W dniu 10.11.2020 o 10:59, Tanatos70 napisał: IMO Embassy of Elegance, ze względu na przemyślany wykrój i odpowiednią szerokość, nie wymagają takiego wspomagania Zwinęli się niestety, zanim zdążyłem pokupować u nich krawaty😉 W dniu 10.11.2020 o 14:29, Dubbing napisał: po zdjęciach krawatów Viola Milano można by się spodziewać Pewnie, jak się zamówi bespoke to tak, te z wieszaka to z reguły 8 cm więc bez szału, jak mawiają miłośnicy Podkowińskiego😁 Moje gratulacje @Vince. A żeby nie było tak zupełnie offtopowo, poniżej mój dzisiejszy kocyk. Wybaczcie dramatyczną jakość, ale wstydzę się prosić kogoś o zdjęcie... Góra: Dół: 12 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 12 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2020 W dniu 8.11.2020 o 15:03, Tanatos70 napisał: Scuderi, Osovski, EoE, Eton, C&J + wintydżowy czasomierz: Świetny zestaw! Nic nie krzyczy a całość ma moc. Jeśli wolno mi zwrócić uwagę na pewien szczegół, to mam wrażenie, że trafiłeś we właściwą długość marynarki. Zapisałbym jako wzorcową dobrze to wygląda. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 12 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2020 @Whitesnakepięknie dziękuję 🙂. Tym bardziej, że to "zwykłe" RTW z wieszaka. Co prawda włoskie, ale zawsze RTW. W dodatku bez żadnych przeróbek. No, prawie żadnych- guziki wymieniłem 🙂. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek. Napisano 17 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2020 6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Blondas Napisano 17 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2020 Sesja plenerowa, niedawno upolowany płaszcz na żywo, plus SS, CT, Altea, poszetka.com x2, Dockers 9 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 19 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2020 12 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TheMakowski Napisano 19 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2020 23 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gocławianin Napisano 19 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2020 @TheMakowski MTM od ZR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMakowski Napisano 19 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2020 Teraz, Gocławianin napisał: @TheMakowski MTM od ZR? Dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 20 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2020 19 godzin temu, TheMakowski napisał: Dokładnie tak To bardzo ciekawe, w jaki sposób można rozpoznać, że to MTM akurat od Romana? Garnitur fajny btw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi