JDC Opublikowano 23 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2020 Dzięki Niestety, to nie komplet :< ale szukam intensywnie w próbnikach, żeby odnaleźć tę tkaninę. Mogłoby się wydawać, że taki puppytooth nie będzie trudny do zlokalizowania, ale aby doszukać się identycznego przewertowałem chyba z 50 bunchów i narazie nic :< Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Opublikowano 25 Listopada 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgodnie z tematem, ale niekonwencjonalnie, bo makro pod hasłem wzory-kolory-faktury-tekstury.Post sponsoruje literka E - Ernestson - Eton - Embassy of Elegance. 8 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Opublikowano 25 Listopada 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2020 Garnitur w prążek kredowy: 10 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 26 Listopada 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2020 Gun club check 12 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Opublikowano 29 Listopada 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2020 28 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jacek. Opublikowano 1 Grudnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2020 9 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 1 Grudnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2020 11 4 Cytuj
Servetch Opublikowano 1 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2020 Nie przekonuje mnie trend ciemnych, kolorowych koszul. Cytuj
mosze Opublikowano 1 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2020 Ciemna koszula maskuje nieczyste sumienie. 1 1 Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 1 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2020 Godzinę temu, Servetch napisał: Nie przekonuje mnie trend ciemnych, kolorowych koszul. Mnie też nie i w życiu bym czegoś takiego nie kupił. Jednak w tym zestawie i na tym zdjęciu bardzo mi się to podoba. 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 2 Grudnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2020 Garnitur w czasach zarazy (czyt. pracy zdalnej) 12 Cytuj
maciato Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2020 19 godzin temu, poszetka.com napisał: Kolor koszuli jak i cały zestaw są wg mnie świetne. Tylko dlaczego ta koszula ma 2 kieszonki piersiowe i to jeszcze z kontrastujăcymi guzikami?? Wg mnie kieszonki psują wszystko; wiem, że pod marynarką ich nie widać ale... 1 Cytuj
pablocito Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2020 Ciemna koszula maskuje nieczyste sumienie.Biała koszula ze złoczyńczy czyni anioła. 1 Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2020 Ciekaw jestem co powiecie o spodniach z letniej kolekcji ? Cytuj
Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2020 15 minut temu, Szydlowsky napisał: Ciekaw jestem co powiecie o spodniach z letniej kolekcji ? Zostaniemy wybatożeni i zbanowani ? Proponuje trochę dystansu i luzu, koszula sztruksowa to i tak mocno nieformalna propozycja, kieszonki lub ich brak nic tu nie zmienią. ps. w naszej ofercie 70-80% rtw to klasyka, szkoda że ta część naszej oferty nie przyciąga Waszej uwagi, a problemem stają się joggery (notabene ze sztruksu) ... 2 2 Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2020 Póki co nikt niczego krytycznego o spodniach nie napisał , @poszetka.com " więcej luzu i dystansu " , a koszula mi się akurat podoba . 1 3 Cytuj
gdynianin Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2020 2 hours ago, blekit said: Garnitur w czasach zarazy (czyt. pracy zdalnej) To oznacza, że nie masz spodni? 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pablocito Opublikowano 2 Grudnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zaraza zarazą a praca praca pracą 12 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 3 Grudnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2020 Uwaga nieczyste sumienie 10 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. gdynianin Opublikowano 3 Grudnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2020 Trzeba się ubrać troszkę ciepłej: garnitur i koszula: SuSu, krawat: Drake's, poszetka: @Dignito, buty: TLB, skarpetki: Patine @saphir.pl 17 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 8 Grudnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2020 Tabakowy Urban 11 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Opublikowano 8 Grudnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2020 Jakoś tak to sobie wyobraziłem.. 19 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TomiW01 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2020 Hej, dawno nic to nie wrzucałem, więc dzisiejsze... 25 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Blondas Opublikowano 14 Grudnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2020 Póki nie ma pluchy jasne spodnie jeszcze ujdą. 12 2 Cytuj
MarcinJarosz Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2020 Angelo Nardelli, SuSu, Poszetka x2 5 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi