Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 3 Listopada 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2019 Ostatni ładny weekend października. * Dawid Kukliński * Macaroni Tomato * Embassy of Elegance * Poszetka * Tyrwhitt (spodnie) * Vass 9 2 Cytuj
jugend Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2019 W dniu 1.11.2019 o 11:49, Midlife-Crisis napisał: Dzięki, taki był mój czynny udział w koncercie z okazji święta reformacji. Protestanci też oszczędzają na ogrzewaniu. Nie wiem na pewno, czy OC i BD. Faktura i ukryte B poniżej: Edit: Doczytałem, to flanela i point collar. Tłumaczenia tego ostatniego nie będę się podejmował. Sola scriptura! Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. alabuz Opublikowano 5 Listopada 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2019 14 14 Cytuj
Bartek 00 Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2019 @alabuz co to za chukka? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Opublikowano 5 Listopada 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2019 Udało się zrobić w końcu jakieś zdjęcia: 20 1 Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2019 3 godziny temu, phantom napisał: Udało się zrobić w końcu jakieś zdjęcia: Gratuluję wytrwałości i konsekwencji w rozwoju odważnego stylu chyba od samego początku tego forum! 1 Cytuj
alabuz Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2019 @alabuz co to za chukka?Gino Rossi z outletu za 250 zł 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Opublikowano 5 Listopada 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2019 4 godziny temu, Midlife-Crisis napisał: Gratuluję wytrwałości i konsekwencji w rozwoju odważnego stylu chyba od samego początku tego forum! Tak od 90 strony? Teraz moje zestawy to nuda, przewidywalność i konserwatyzm. Kiedyś to było!: 20 9 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. alabuz Opublikowano 6 Listopada 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2019 2 8 Cytuj
Servetch Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2019 Świetny szalik, co to? Cytuj
alabuz Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2019 Szalik z poszetka.com sprzed jakiś 3 sezonów, więc pewnie nie do dostania niestety. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Opublikowano 7 Listopada 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2019 Dziś: 8 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 7 Listopada 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2019 Jeszcze bardziej klasycznie / Fedora: 23 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Opublikowano 8 Listopada 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2019 W końcu piątek: 17 12 Cytuj
KIERMAN Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2019 wow! To chyba najlepszy ubiór na ostatnich 50 stronach tego wątku. 1 Cytuj
phantom Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2019 2 godziny temu, KIERMAN.pl napisał: wow! To chyba najlepszy ubiór na ostatnich 50 stronach tego wątku. Bardzo dziekuje. Mój faworyt z ostatnich 50 stron to @Midlife-Crisis: 2 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 8 Listopada 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2019 2 rzędy x 2 22 13 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 10 Listopada 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2019 Jakoś nie było wcześniej okazji, aby założyć ostatni nabytek z Yooxa. Dziś zatem premiera: Sartoria Palto. Firma wykonuje zarówno takie sobie kurtczyny, jak i bardzo przyzwoite okrycia w typie płaszcza (linia "sartoria"). 100 % wełna, podszewka bawełniana i z wiskozy (w rękawach domieszka poliestru). Wysoka jakość. Pewną trudność stanowiło skrócenie rękawów dołem ze względu na charakterystyczne "wyłogi". Górą nie za bardzo było jak z uwagi na spasowanie poziomych grubszych linii mikrowzoru kraty. Ostatecznie pozostało odtworzenie tych "pseudowyłogów" po skróceniu dołem, co pozwoliło zachować pierwotny charakter płaszcza. No i O.K. Jesteśmy z kotem zadowoleni . Dodatkowo: Stetson, Osovski - bengalskie prążki, krawat Poszetka/Blue Loafers (ten najbardziej chyba charakterystyczny deseń), Masimo Dutti z bawełnianej flaneli + ulubione Vassy Oslo i najbardziej uniwersalne z moich rękawiczek- Kuc model kawaleryjski bez ocieplenia: 24 5 Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2019 @Tanatos70 Świetny płaszcz!! <Szuka Sartoria Palto na Yoox> Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2019 7 godzin temu, Żorż Ponimirski napisał: Dzięki. Tego już niestety nie znajdziesz. Pół roku trzymałem w dreamboxie zanim cokolwiek przecenili i wziąłem ostatni w swoim rozmiarze 52. Była jeszcze 50- ka, ale zaraz zniknęła. Zakup z początku września. Cytuj
Beny23 Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2019 Packard z 1938 roku 4 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi