Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 14 Grudzień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2018 Black Tie: Gest Moda SuitSuppply Thurston Berwick 18 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 15 Grudzień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2018 Takie małe rodzinne wyjście. Nie powiem, żeby mnie rodzina wspierała w moim konfekcyjnym "szaleństwie", ale się nie poddaję : 20 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynu Napisano 15 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2018 Płaszcz to egzemplarz vintagowy po przeróbkach czy coś z ostatnich lat? Jeżeli to pierwsze, to czy poza skróceniem było w nim coś jeszcze robione? Wygląda bardzo dobrze; cały zestaw perfekcyjny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 15 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2018 16 minut temu, nynu napisał: Płaszcz to egzemplarz vintagowy po przeróbkach czy coś z ostatnich lat? Jeżeli to pierwsze, to czy poza skróceniem było w nim coś jeszcze robione? Wygląda bardzo dobrze; cały zestaw perfekcyjny. Pozdrawiam. Dziękuję 🙂. Tak, to Burberry NOS (można znaleźć na angielskim "ibeju") po skróceniu. Poza tym niczego innego w nim nie przerabiałem. Generalnie lepiej na mnie leżą współczesne egzemplarze , ale jako "narzuta" ten jest bezkonkurencyjny 🙂. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynu Napisano 15 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2018 Dzięki za odpowiedź. Pytałem ponieważ mam taki sam i cały czas się waham czy przerabiać czy puścić w dalszy obieg. Twoje zdjęcia zachęcają do poświęcenia mu uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 16 Grudzień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2018 8 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 17 Grudzień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2018 Nowy krawat * Suitsupply * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka x2 (kaszkiet i poszetka) * Benevento * Yanko 10 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 18 Grudzień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2018 OCBD z krawatem, ostatnio rzadko noszę takie połączenie. * Suitsupply * Osovski * 2x Poszetka * Benevento * Yanko 16 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 18 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2018 5 godzin temu, blekit napisał: OCBD z krawatem, ostatnio rzadko noszę takie połączenie. Ukryj zawartość * Suitsupply * Osovski * 2x Poszetka * Benevento * Yanko Zestaw ok, jedna uwaga. Jeśli buty to sztyblety, to wg mnie gryzą się ze spodniami w kant. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 18 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2018 @mosze tak buty to sztyblety. Ale ja nie widzę problemu z noszeniem ich w zestawach koordynowanych. Flanela, OCBD, wełniany krawat, etc. wystarczająco odformalniają całość. Zresztą prawdę mówiąc, ten model z uwagi na kopyto, kolor i lustro spokojnie by przeszedł moim zdaniem nawet z bardziej formalnym zestawem. 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 20 Grudzień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2018 Autobus 8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 20 Grudzień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2018 Wigilia robotnicza: SuSu Profuomo Sky Blue EoE Berwick 10 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Gdańsk Napisano 21 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2018 Jak dla mnie koszula i krawat za mało widoczne. Marynarka przypomina płaszcz, a tak być nie powinno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 21 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2018 1 godzinę temu, Michał Gdańsk napisał: Jak dla mnie koszula i krawat za mało widoczne. Marynarka przypomina płaszcz, a tak być nie powinno. Trochę nie rozumiem kolega prezentuje bardzo klasyczny zestaw, ma dobrze dopasowany garnitur i dodatki. Koszula rzadko kiedy jest bardziej widoczna w dwurzędowych marynarkach z układem guzików 6x2, trochę inaczej jest gdy ma układ 6x1, ale nadal poły marynarki zgodnie z ideą nachodzą na siebie i pokazuje się "mniej" niż w garniturach jednorzędowych. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 21 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2018 2 godziny temu, Michał Gdańsk napisał: Jak dla mnie koszula i krawat za mało widoczne. Marynarka przypomina płaszcz, a tak być nie powinno. Przepraszam, nie wiedziałem, że tak nie można. Głupi ja - kupuję drogi krawat i koszulę, a później pokazuję tylko ich kawałek. Poprawię się. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 21 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2018 3 godziny temu, Michał Gdańsk napisał: Jak dla mnie koszula i krawat za mało widoczne. Marynarka przypomina płaszcz, a tak być nie powinno. Można ten problem rozwiązać, wystarczy koszula z kołnierzykiem typu "Guido" aka "Goodfella Collar".,W takim wypadku kiedy koszula jest za mało widoczna trzeba tylko wypuścić kołnierzyk koszuli nad kołnierz marynarki., O tak: 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 22 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2018 Ostatki 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 23 Grudzień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2018 Ostatnio. * Bytom * Suitsupply * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka x3 (kaszkiet, szal i poszetka) * TLB Mallorca 6 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 23 Grudzień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2018 Kot był... przez moment, ale zdezerterował (deszcz) : 14 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ladislav Napisano 24 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2018 On 12/20/2018 at 12:32 PM, phantom said: Wigilia robotnicza: SuSu Profuomo Sky Blue EoE Berwick Cześć, jaki rozmiar tego garnituru masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 24 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2018 43 minuty temu, Ladislav napisał: Cześć, jaki rozmiar tego garnituru masz? Cześć, 50 regular przy 177 cm 81 kg:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 24 Grudzień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2018 Wesolych Swiąt! 7 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 25 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2018 Kaszkiet Miler, szalik Royal Speyside, płaszcz Ted Baker, rękawiczki Miler, Spodnie Levi's, buty rosomaki. 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 25 Grudzień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2018 Dzisiaj święto, bo żona mi zrobiła zdjęcie DLA WAS! Psu nie kazałem pozować, ale jak już jest, to nie wycinam, bo chyba się wpasował w klimat. 7 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ladislav Napisano 25 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2018 1 hour ago, Midlife-Crisis said: Dzisiaj święto, bo żona mi zrobiła zdjęcie DLA WAS! Psu nie kazałem pozować, ale jak już jest, to nie wycinam, bo chyba się wpasował w klimat. I co sa marynarka??? Super jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi