phantom Napisano 3 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2018 28 minut temu, Beny23 napisał: Świąteczny madras z dostawą ciastek @Beny23 jakiej długości są te spodnie - 44? Pytam, bo masz prawie 3 metry wzrostu, a spodnie i tak za długie B-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 3 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2018 1 godzinę temu, Beny23 napisał: Świąteczny madras z dostawą ciastek Dzisiaj zamiast ciastek powinny być pączki Sufganiyot i placki kartoflane Latkes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Napisano 3 Grudzień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2018 Jakoś daliśmy radę dzięki Waszym poradom PS krawat siedzi w lewej kieszeni 😛 10 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 5 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2018 Z założycielem The Rake Magazine Wei Koh 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 6 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2018 Podoba mi się długość krawata; i tyle. Ale dzięki za cenną wskazówkę, bo nie wiedziałem jak ubiera się założyciel The Rake, a właśnie e-prenumerata mi wygasa. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 6 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2018 Polecam jego konto na Instagramie @wei_koh_revolution Wei to wesoły gość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 6 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2018 Tutaj jeszcze z Tomem Chamberlin który jest editor in chief The Rake Magazine 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 8 Grudzień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2018 14 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 9 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2018 Piękna i bestia. Wrzucam ze względu na jamniczka, styl pieska dwa poziomy wyżej niż mój 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 9 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2018 @me.spoke zestaw (jamnik też) zasłużył na lepszej jakości zdjęcia. Spróbuj w świetle dziennym uchwycić fakturę i kolor materiału. Telefon często potrafi. 😊 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 9 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2018 @Midlife-Crisis sytuacja była wyjątkowa, bo jamnik jest narzeczonej i nawet jak się go pożyczy to rzadko ma ochotę na zdjęcia (jak widać) 😂 a tak serio to ciężko mi ostatnio znaleźć okazję do zrobienia zdjęcia za dnia, ale postaram się żeby następnym razem było widać więcej. Może napiszę zamiast tego co miałem na sobie: spodnie od p. Stanisława Sekuły, marynarka Massimo Dutti, koszula Lambert, krawat Wólczanka, poszetka Osovski. Generalnie póki co nie mam rozbudowanej garderoby i wszystko dość budżetowe, więc pewnie jak coś jeszcze wrzucę to w podobnej konfiguracji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Don_Mateo Napisano 10 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2018 Przepraszam za jakość zdjęcia ale nie lubię zbytnio siebie fotografować 🙃 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 10 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2018 WSzale 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 12 Grudzień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2018 2 rzędy / madder wool 13 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 12 Grudzień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2018 Nowy kaszmirowy płaszcz od Michael Andrews Bespoke w kolorze kości słoniowej 9 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 13 Grudzień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2018 Wprawdzie bez krawata, ale biorąc pod uwagę dress code instytucji to chyba elegancko. 13 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 13 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2018 @Midlife-Crisis, Wszystko mi się podoba, ale widoczny podkoszulek psuje cały efekt (IMO)... ;-( 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 13 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2018 @Koval zazwyczaj udaje mi się go ukryć, bo bohaterem być nie lubię, ale dzięki za wskazówkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 13 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2018 2 godziny temu, Midlife-Crisis napisał: Wprawdzie bez krawata, ale biorąc pod uwagę dress code instytucji to chyba elegancko. Ciekawa marynarka - cóż to? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 13 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2018 -..Widoczny podkoszulek spowodował niemały zamęt .,To fakt.,-...Był to jednak zamęt grubymi nićmi szyty i wiemy, lep jakiej propagandy kryje się za tymi nićmi...., Mnie się podoba zestaw kolegi @Midlife-Crisis bez względu na widoczny podkoszulek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 13 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2018 @mosze to prezent od teścia. Lata 70-te, dopasowana na mnie. Jakieś custom made. @mayor dzięki, ważny jest humor. Jednak podkoszulek schowam następnym razem. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 13 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2018 @Midlife-Crisis, bardzo fajna marynarka i koszula, a podkoszulek jak dla mnie psuje tylko ~10% zamierzonego efektu dlatego i ja ostatnio poluję na podkoszulki deep-v. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 13 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2018 12 minut temu, Midlife-Crisis napisał: @mosze to prezent od teścia. Lata 70-te, dopasowana na mnie. Jakieś custom made. @mayor dzięki, ważny jest humor. Jednak podkoszulek schowam następnym razem. Wiedziałem od razu ,że marynarka jest z jakiegoś kraju LHT .,Brustasza i butonierka po prawej,.,Teraz mogę postawić wszystkie pieniądze ,że na pewno nie jest z Okinawy ani innej wyspy Ryukyu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 13 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2018 @mayor być może stacjonowałeś na Okinawie przed 1978 rokiem. Po zmianie ruchu teraz i tam prawostronne brustasze i butonierki. 😏 Marynarka pochodzi z Kyoto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 13 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2018 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi