Nowoanglik Napisano 21 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2018 @nejfan Wzorowy przykład jak wybrać krawat (monochrom, matowy, ciekawa faktura) do mocnej kratki. Ciemny granat "uziemia" i spina cały zestaw. Brawo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 21 Marzec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2018 1000 lat nie zakładałem czarnych butów i dzisiaj nadarzyła się okazja- "dzień urzędowy": 7 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 22 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2018 Fajnie, że nie założyłeś czarnych lub ciemnoszarych skarpet! Też mam kłopot z czarnymi butami i najczęściej przełamuję je czerwonymi lub burgundowymi skarpetami. O takim zestawieniu jakie prezentujesz nie pomyślałem - wygląda wg mnie bardzo dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 22 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2018 39 minut temu, Awopiotr napisał: Fajnie, że nie założyłeś czarnych lub ciemnoszarych skarpet! Chyba nawet takich nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ekscelencja Napisano 23 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2018 Wiosna 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ketjak Napisano 25 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2018 Cześć wszystkim! Co prawda stylizacja nie z dzisiaj, się postanowiłem i tak się podzielić. Co sądzicie o garniturze? Osobiście jestem fanem tej kraty windowpane i szerokich klap. Bardzo rzadko można spotkać taki krój w polskiej sieciówce. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 25 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2018 Cześć , piękna krata 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 25 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2018 9 godzin temu, Ketjak napisał: Co sądzicie o garniturze? Osobiście jestem fanem tej kraty windowpane i szerokich klap. Bardzo rzadko można spotkać taki krój w polskiej sieciówce. Osobiście sądzę, że garnitur chyba ładnie leży na Tobie, ale zasłużył na lepsze zdjęcie, bądź rozjaśnienie tego, które zrobiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ketjak Napisano 25 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2018 33 minuty temu, Midlife-Crisis napisał: Osobiście sądzę, że garnitur chyba ładnie leży na Tobie, ale zasłużył na lepsze zdjęcie, bądź rozjaśnienie tego, które zrobiłeś. Przy następnej okazji zrobię fotkę w lepszym oświetleniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kierzyk Napisano 25 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2018 7 minut temu, Ketjak napisał: Przy następnej okazji zrobię fotkę w lepszym oświetleniu. Wystarczyły 2 minuty w byle edytorze do zdjęć na telefon aby trochę lepiej ukazać garnitur. Mam nadzieję, że nie obrazisz się za wykorzystanie zdjęcia. Bardzo fajnie leży, to vistula? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ketjak Napisano 25 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2018 14 minut temu, Kierzyk napisał: Wystarczyły 2 minuty w byle edytorze do zdjęć na telefon aby trochę lepiej ukazać garnitur. Mam nadzieję, że nie obrazisz się za wykorzystanie zdjęcia. Bardzo fajnie leży, to vistula? Tak, Vistula. Wszedłem do sklepu i nie mogłem się oprzeć. Szerokie klapy w szpic, guzik idealnie w talii, marynarka o odpowiedniej długości. W końcu nie żałowali materiału i wyszło uważam świetnie. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 25 Marzec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2018 Ciepły kaszmirowy golf ze Szkocji pozwolił mi przetrwać chłody poranek.. Nowe trzewiki u Vassa "się robią". Na razie musi mi wystarczyć to, co mam ( w tzw. komplecie z rękawiczkami od p. Jamrozińskiego). Kotu zegar biologiczny oszalał przez dzisiejszą zmianę czasu i zaspał na sesję (jak widać na powyższych zdjęciach, rozglądam się- gdzie się też to moje futrzate bydlątko podziewa ), ale w końcu się "jaśnie pan" pojawił na słonecznym skrawku tarasu: 6 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 25 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2018 18 minut temu, Tanatos70 napisał: Jedne z najładniejszych (top3) dress boots na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 25 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2018 2 minuty temu, Kamil1987 napisał: Jedne z najładniejszych (top3) dress boots na tym forum Dziękuję za miłe słowa. Faktycznie fajnie wyglądają...szczególnie solo, na półce. Mam pewne zastrzeżenia co do prezencji na stopach (jak to ostatnio napisał @fan_dobrego_buta- widok z lotu ptaka ), ale to kwestia proporcji i optycznego skracania przy "kroju" balmoral". Te gładkie skrzydła (austerity) miały trochę wspomóc dynamikę i tak się IMO stało, ale nie o końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 25 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2018 54 minuty temu, Tanatos70 napisał: Dziękuję za miłe słowa. Faktycznie fajnie wyglądają...szczególnie solo, na półce. Mam pewne zastrzeżenia co do prezencji na stopach (jak to ostatnio napisał @fan_dobrego_buta- widok z lotu ptaka ), ale to kwestia proporcji i optycznego skracania przy "kroju" balmoral". Te gładkie skrzydła (austerity) miały trochę wspomóc dynamikę i tak się IMO stało, ale nie o końca Nie chciałem tutaj komentować, więc może moderator by to przeniósł do JBMDNS, ale patrząc matematycznie z "lotu ptaka" na te buty to masz niemal idealne proporcje między obłożyną (cześć widoczna spod nogawki), przyszwą i noskiem (1:1:1), co wg mnie wygląda bardzo dobrze. Nie mówiąc już o kolorze skóry, który wpada w brąz przy ciemniejszym świetle no i połączenie zamsz-skóra, które bym na pewno wybrał gdybym kupował dress boots. Nie rezygnuj z nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 25 Marzec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2018 Dzisiaj. * Krupa & Rzeszutko * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Yanko 4 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 25 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2018 3 godziny temu, Kamil1987 napisał: Nie chciałem tutaj komentować, więc może moderator by to przeniósł do JBMDNS, ale patrząc matematycznie z "lotu ptaka" na te buty to masz niemal idealne proporcje między obłożyną (cześć widoczna spod nogawki), przyszwą i noskiem (1:1:1), co wg mnie wygląda bardzo dobrze. Nie mówiąc już o kolorze skóry, który wpada w brąz przy ciemniejszym świetle no i połączenie zamsz-skóra, które bym na pewno wybrał gdybym kupował dress boots. Nie rezygnuj z nich Bardzo dziękuję za matematyczne wsparcie . Ja po prostu jestem z tych, co to widzą szklankę w połowie pustą . Mam taką immanentną skłonność dążenia do perfekcji i stale myślę, co by tu jeszcze poprawić. Dlatego następne, do których już (mam nadzieję) kroją skórę u Vassa, będą i trochę podobne i całkiem inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 26 Marzec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2018 Dzisiaj, monochromatycznie i nudno * Krupa & Rzeszutko * koszula Macaroni Tomato * Embassy of Elegance * Poszetka * Yanko * torba Miler Menswear 5 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 26 Marzec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2018 Jeden z ulubionych zestawów: SuSu custom Poszetka.com x2 EoE Tadeusz Baś Berwick 9 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weber Napisano 26 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2018 Mam ten krawat, który zaprezentował Phantom i muszę powiedzieć, że to najlepszy krawat do granatowych marynarek sportowych, jaki w życiu widziałem. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wimon Napisano 27 Marzec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2018 Płaszcz: Suitsupply Marynarka: Suitsupply Koszula: CT Krawat: John Tweed Spodnie: Fusaro Buty: Tadeusz Januszkiewicz 12 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 28 Marzec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2018 Garnitur - SuSu Custom Made Koszula - Stenströms Krawat - Poszetka Poszetka - japońska chusteczka z haftem Buty - Kielman 21 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. alabuz Napisano 28 Marzec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2018 5 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 28 Marzec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2018 SuSu Profuomo Informale Gallieni Berwick 5 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 29 Marzec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2018 SuSu custom Zack Roman EoE Gest Moda Bresciani Berwick 3 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi