Diminished Napisano 10 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2018 10 godzin temu, Dandycore napisał: Świetny zestaw, jakiej marki płaszcz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dandycore Napisano 10 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2018 Godzinę temu, Diminished napisał: Świetny zestaw, jakiej marki płaszcz? Zack Roman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giacomo de Taglia Napisano 10 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2018 Rzeczywiście, wygląda kapitalnie. Szkoda ze te plaszcze nie nadaja sie na polska zime. Z takim dekoltem zapalenie oskrzeli gwarantowane, szalik wiele nie pomoże 😯 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giacomo de Taglia Napisano 10 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2018 Rzeczywiście, wygląda kapitalnie. Szkoda ze te plaszcze nie nadaja sie na polska zime. Z takim dekoltem zapalenie oskrzeli gwarantowane, szalik wiele nie pomoże 😯 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 11 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2018 @Dandycore Ciekawa sprawa, płaszcz na blogu przedstawiasz jako Ulster. @zaki sprzedaje go jako polo coat. Rozumiem, że jest on nowoczesną (pardon ... modową) wariacją na temat. Rozumiem, że ma kolor płaszcza polo i elementy ulstera, ale dla mnie wygląda to jak dwurzędowa dyplomatka po zabiegu odformalnienia. Samo to jak leży i podkreśla sylwetkę oddala jego aparycję od sportowego charakteru dawcy nazwy. To już sztruksowy szlafrok Zaremby, który wszyscy znamy z relacji z tegorocznego Pitti, lepiej wpisujesię w klimat polo. Do tego długość, która przybliża płaszcz Zackromana do tzw. car coat, co w rezultacie zdradza powód tendencji do współczesnego skracania okryć wierzchnich. Czy ta powyżej wspomniana przeze mnie dowolność w nazewnictwie nie bierze się z tego, że właściwie to już tak pomieszane, że nie wiadomo jak na to wołać? Nota bene to bardzo ładny płaszcz 😃 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 11 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2018 Wczoraj. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 11 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2018 Dzisiaj. * Suitsupply * Tyrwhitt * 2x Poszetka * Benevento * Yanko 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 11 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Napisano 11 Luty 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2018 2 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 13 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2018 musimy jakiś wątek o współczesnych samochodach założyć na forum 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 13 Luty 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2018 Chyba udał mi się zestaw, który jest stonowany i nie zwraca uwagi, a jednak jest pełen bajerów Błękitny bengal stripe z pin collarem i mankiety na spinki, reginmental tie i grafitowy garnitur 9 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 15 Luty 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2018 Kiedy Walentynki wypadają w Środę Popielcową 7 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2018 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2018 W dniu 13.02.2018 o 23:16, 4inHand napisał: Chyba udał mi się zestaw, który jest stonowany i nie zwraca uwagi, a jednak jest pełen bajerów Błękitny bengal stripe z pin collarem i mankiety na spinki, reginmental tie i grafitowy garnitur Fajny zestaw! Gdyby to były wyraźne bengal stripe (czyli ciemniejszy niebieski), to myślę, że byłoby jeszcze lepiej, power look na całego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2018 5 godzin temu, Velahrn napisał: Fajny zestaw! Gdyby to były wyraźne bengal stripe (czyli ciemniejszy niebieski), to myślę, że byłoby jeszcze lepiej, power look na całego! Zgadzam się. Co ciekawe w tym wypadku to w sumie "multihairstripe" więc prążek jest optycznie delikatny. Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 16 Luty 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2018 O koordynacji kolorów twarzy z ubraniem 5 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 16 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2018 Kolorów i faktur. To wyższy level 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 16 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2018 Teraz, Ernestson napisał: Kolorów i faktur. To wyższy level Pytanie teraz czy mam zarost z futra czy kołnierz z zarostu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 16 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2018 2 godziny temu, 4inHand napisał: Pytanie teraz czy mam zarost z futra czy kołnierz z zarostu??? Myślę, że jakiś Miler musiał zginąć, żebyś mógł zrobić z niego futro, ty zwyrodnialcu! 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 16 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2018 Wczoraj miałem przyjemność poznać kolegę po fachu @midlifedapper z Instagrama. Bardzo ciekawy człowiek. Swoją drogą polecam każdemu najlepszy bar w NYC, King Cole Bar w hoteliers St. Regis przy 55tej ulicy. Atmosfera jest wspaniała a także jest to miejsce gdzie lata temu wynaleziono Bloody Mary która początkowo nazywała się Red Snapper 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 17 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2018 Nie wiem jak stroje bo nic nie widać ale podłoga świetna! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Milten Napisano 17 Luty 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2018 2 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 17 Luty 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2018 Dzisiaj. * Suitsupply * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Yanko 5 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 17 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2018 2 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 18 Luty 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2018 Dzisiaj w pracy. 1 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi