spiryt Napisano 4 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2017 To fakt Embassy jest naprawdę dobre, aż strach tu napisać, ale dzięki Embassy zaprzyjaźniłem się krawatami, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 4 Listopad 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2017 Najciemniej pod latarnią : 5 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blueloafers Napisano 5 Listopad 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2017 Wczoraj: 15 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 6 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2017 @blueloafers piękna ta krata księcia Walii! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 6 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2017 5 godzin temu, Beny23 napisał: @blueloafers piękna ta krata księcia Walii! glen plaid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 6 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2017 Dzisiaj. * Polkap * Suitsupply * Osovski * Embassy of Elegance * Berwick 4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 6 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2017 @blekit z pewnego dystansu fajnie, ale z bliska trochą za dużo przy szyi. Mam na myśli, że garnitur taki “pluszowy“ a koszula ze splendorem, No i wzór na krawacie jak w kalejdoskopie 😉 co go samo naturalnie nie eliminuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 6 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2017 @Midlife-Crisis koszula to o ile pamietam oksford, wiec nie jest jakos specjalnie elegancka. Z krawatem moim zdaniem zgrywa sie dobrze, z garniturem faktycznie troche gorzej (na poczatku mial byc flanelowy power-suit w paski), ale mimo wszystko jestem zadowolony z koncowego rezultatu. W kazdym razie rozumiem co masz na mysli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 6 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2017 @blekit czy koszula pasowała na Ciebie bez poprawek? Dobrze, że miała 4cm zaszewki, bo inaczej musiałbym swoją zwrócić - jest bardzo slim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 6 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2017 @phantom tak, nie przerabialem jej w zaden sposob. Jest dobrze dopasowana, z tym ze ja ostatnio w przypadku polskich producentow przeszedlem na koszule o rozmiar wiekszy niz wczesniej i to tez moze miec wplyw na moje odczucia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 6 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2017 W dniu 3.11.2017 o 18:59, Beny23 napisał: Lubię być turystą w swoim mieście krawat: E. Marinella poszetka: Drake’s okulary: Giorgio Armani koszula: Turnbull and Asser marynarka i spodnie: SuitSupply buty: Enzo Bonafe @Beny23 - bardzo dobry zestaw, uważam, że lepiej w nim wyglądasz, niż w tym szarym garniturze bespoke. Super proporcje jak na MTM. Klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 6 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2017 Akurat przyszedł sampel więc założyłem na koszulę i ... zostałem tak do końca dnia 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 7 Listopad 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2017 Marynarka: Suitsupply Koszula: Osovski Krawat: EoE Guziki: tkaniny.net 4 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 8 Listopad 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2017 Dzisiaj. * Suitsupply * Tyrwhitt * Poszetka * Benevento * Herring 6 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mokoloko Napisano 8 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2017 Dziś marynareczka z koszulą, buty brązowe od Ryłko i spodnie do kompletu ______________________ Sherri Hill Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 9 Listopad 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2017 Tymczasem na MilerSzyje.pl nowy post a w nim garnitur MTM z szarej flaneli i zestaw biznesowy, a w sekcji dodatkowej kilka historii związanych z żeglowaniem i startem łódki Miler Menswear niosącej nasze logo na żaglach w Regatowym Pucharze Polski Link w stopce! 4 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Napisano 9 Listopad 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2017 14 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 10 Listopad 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2017 Dzisiaj. * płaszcz Henry Cottons * Suitsupply * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Berwick * szalik Massimo Dutti 9 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 10 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2017 Ładny płaszcz @blekit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 11 Listopad 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2017 Z wczoraj 4 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 11 Listopad 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2017 Dziś 🇵🇱 5 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 12 Listopad 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2017 Potrzebowałem czegoś do kompletu do zamówionych w ramach ostatniego GMTO Vassów. Padło na taki "anorektyczny" płaszczyk z wełny casentino. Żonie się niezbyt podoba (kolor zbyt ostentacyjny i taki pokudlony jakiś ), ale ja się w nim dobrze czuję. Paweł ( @Embassy of Elegancedorzucił w piątek wisienkę na ten burgundowy tort)- dzięki, że się Tobie w ten deszcz chciało zasuwać na spotkanie ). I tak jakoś skleciłem taki "niedzielny" zestaw. Płaszcz (Opifici Casentino z Yooxa) mocno taliowany (poza koszulą i warstwą zimowego tłuszczu/zamiennie cienki wełniany ocieplacz- rozważam wybór opcji, nic już tam więcej nie wcisnę), bardzo ciepły (casentino heavy- wg metki/książeczki- Puro Panno Casentino Heavy- 620 gr/mtl) wydziergany we Włoszech, wełna casentino z Toskanii, podszewka bawełniana. Rękawy będę musiał trochę skrócić, ale ogólnie fajny jest . Poz tym: EoE, Osovski i śliwkowo/burgundowe Vassy. Kota dawno nie było, więc daję więcej fotek Edit: pasek burgundowy od Darka ( @Skalpel, ale niewiele go widać ), zegarek (ten nudny, więc nie wklejam ) na pasku TdM od Filipa @eye_lip. I Tak dzięki kolegom z forum mam co na grzbiet włożyć (Yoxa na moje szczęście/nieszczęście- właściwe po zastanowieniu skreślę, rozpropagował kol. @dziko ),GMTO u Vassa organizował kol. @R50.No normalnie, jak dziad bym chodził ubrany, gdyby nie nasze forum . 10 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 13 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2017 Piękny płaszcz @Tanatos70 idealnie pasuje do tych Vassów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 13 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2017 @Tanatos70 jak już będziesz oddawać płaszcz do krawca, to warto żeby oprócz skrócenia rękawów poprawił tez ramiona, bo póki co nie wyglądają zbyt dobrze (szczególnie prawe): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 13 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2017 56 minut temu, Zajac Poziomka napisał: @Tanatos70 jak już będziesz oddawać płaszcz do krawca, to warto żeby oprócz skrócenia rękawów poprawił tez ramiona, bo póki co nie wyglądają zbyt dobrze (szczególnie prawe): Na czym polega taka poprawka - korekta wszycia ramion czy zwężenie? Mam tak w kilku marynarkach. Wg mnie przyczyną jest najczęściej zbyt duża szerokość ubrania w ramionach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi