Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Blondas Napisano 16 Czerwiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2017 Dolne zdjęcie nie oddaje koloru spodni, górne tak. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 16 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2017 @phantom bardzo ładny krawat. Nie wiem jakiej marki to koszula, bardzo podobają mi się koszule Pin Collar, a także Winchester, ale... nie naraz. Pin collar + Winchester to jak dla mnie trochę za dużo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 16 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2017 40 minut temu, Zajac Poziomka napisał: @phantom bardzo ładny krawat. Nie wiem jakiej marki to koszula, bardzo podobają mi się koszule Pin Collar, a także Winchester, ale... nie naraz. Pin collar + Winchester to jak dla mnie trochę za dużo. Dzięki za opinię. Krawat od @poszetka.com, a koszula od @Sklep Szarmant. Brałem pod uwagę również taką samą tyle że białą, ale z tym goździkiem byłoby zbyt patriotycznie. Jako, że na krawacie jest kolor błękitny, myślę że ładnie komponuje się z tą akurat koszulą. Poza tym zmieniłem jeszcze guziki w marynarce, żeby jak najbardziej wtopiły się w kolor marynarki, co się udało. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 16 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2017 25 minut temu, phantom napisał: byłoby zbyt patriotycznie No a kolega to jakiś zachodni szpion? Symboli narodowych nigdy za mało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 16 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2017 12 minut temu, Caporegime napisał: No a kolega to jakiś zachodni szpion? Symboli narodowych nigdy za mało Zdemaskowaleś mnie, myślałem, że jeśli założę koszulę w barwach San Marino to nikt się nie zorientuje, że jestem zachodnim szpionem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 16 Czerwiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2017 Dzisiaj. * marynarka i koszula Suitsupply * krawat i poszetka od Poszetki * Benevento * Shoepassion 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manolete Napisano 16 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2017 2 godziny temu, blekit napisał: Dzisiaj. Pokaż ukrytą zawartość * marynarka i koszula Suitsupply * krawat i poszetka od Poszetki * Benevento * Shoepassion Super zestaw, muszę zapamiętać. jedynie z kołnierzem w mojej opinii coś jest nie tak, jakgdyby był wciśnięty, ale to pewnie przez rozmiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 16 Czerwiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2017 Tabakowy 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 17 Czerwiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2017 Więcej zdjęć z drugiego dnia Pitti 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 17 Czerwiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2017 To jakiś nowy trend z tym wciskaniem krawata za pas w spodniach ? Nie mogę się oprzeć wrażeniu, że chłopcy nieuważnie zapięli portki po... wizycie w toalecie . 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 17 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2017 Szprecatura Panie.. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 17 Czerwiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2017 Dzisiaj. * Krupa & Rzeszutko * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Yanko 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 17 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2017 W sumie to Nicola Radano i Benedikt Fries (Shibumi-Firenze) oboje sprzedają krawaty ale nie pytałem dlaczego tak je noszą. Przy niskim wzroście podejrzewam że krawat jest za długi po zawiązaniu i chowają go żeby nie wystawał za bardzo za pasek, ale to tylko moja hipoteza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 17 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2017 W sumie to Nicola Radano i Benedikt Fries (Shibumi-Firenze) oboje sprzedają krawaty ale nie pytałem dlaczego tak je noszą. Przy niskim wzroście podejrzewam że krawat jest za długi po zawiązaniu i chowają go żeby nie wystawał za bardzo za pasek, ale to tylko moja hipoteza Też mi się wydaje, że to może być kwestia wzrostu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faber Napisano 17 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2017 Sprzedają krawaty i nie mogli by zrobić ich sobie na zamówienie, w "normalnej" długości? Wątpię, żeby była to kwestia wzrostu w ich przypadkach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 17 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2017 Kilka innych zdjęć z drugiego dnia Pitti 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 18 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2017 Espadryle (zwłaszcza we wzory) i krawat to faktycznie trudne połączenie. Faktem jest też jednak przewiewność i wygoda użytkowania w gorące dni. Zainspirowany serią ostatnich zestawów @Beny23(mnie jednak coś w nich zgrzyta) poszukałem innych. Zestawiłem dla porównania zdjęcia @Beny23 i @shuhei_nishiguchi z profilu instagramowego. Diabeł jak zwykle tkwi w szczegółach. Rezygnacja z krawata, luźne spodnie i podkoszulek oraz miękki kapelusz wg mnie dużo lepiej wpisują się w styl wymuszony przez espadryle. Cały zestaw jest w bardzo swobodny i jednocześnie w jakiś sposób klasycznie elegancki. Oczywiście dla @Beny23brawa za śmiałą propozycję! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 18 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2017 Mnie się strój @Beny23 podoba, a pan po prawej wydaje mi się ubrany fatalnie. Bardzo niedobrane kolory, t shirt do marynarki i spodni w kant i apaszka, a do tego rozpięta dwurzędowka i białe espadryle... masakra. Jak to napisał @eye_lip "szprecatura". 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 18 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2017 Masz rację Zając nasz najładniejszy i widać że chłop. . Wygląd elegancki ala "panicz na kurorcie" a ten po prawej jak stary pe..ał. Jednak dziwię się jednemu. Jak jest taki gorąco że nakłada się łapcie z brakiem skarpetek (znaczy espadryle), to jak na koszule nadziać marynarkę i jeszcze związać krawatem. A już wywalałem oczy jak to oglądałem "pawi" w scenerii jesień-zima; to mieli kilka warstw na górze z grubą kurtką i jeszcze „megaszalik” a spodnie do kostek i brak skarpetek. Przecież im cholera nogi pomarzną. Albo mam jakiś inny odbiór ciepła albo słaby ze mnie sprezaturator. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 18 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2017 jeszcze związać krawatem. No to akurat jest mus społeczny:https://m.youtube.com/watch?v=7sLiAebWM7U 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 18 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2017 w sumie racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 18 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2017 2 godziny temu, spiryt napisał: Masz rację Zając nasz najładniejszy i widać że chłop. . Wygląd elegancki ala "panicz na kurorcie" a ten po prawej jak stary pe..ał ). Jednak dziwię się jednemu. Jak jest taki gorąco ze nakłada się łapcie z brakie skarpetek (znaczy espadryle), to jak na koszule nadziać marynarkę i jeszcze związać krawatem. A już wywalałem oczy jak to oglądałem "pawi" w scenerii jesień-zima; to mieli ikilka warstw na górze z grubą kurtką i jeszcze megaszalik a spodnie do kostek i brak skarpetek. Przecież im cholera nogi pomarzną. Abo mam jakś inny odbiór ciepła albo słaby ze mnie srezaturator. @spiryt - rozumiem, że pisałeś w upale, ale gdy się ochłodzi zedytuj swój post. Naprawdę trudno się to czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 18 Czerwiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2017 Nie na Pitti, ale na koncert, który sam grałem w południe. Mucha od poszetki z Katowic, spodnie od Lazara z Rybnika, reszta mało istotna. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 18 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2017 5 godzin temu, Zajac Poziomka napisał: Mnie się strój @Beny23 podoba, a pan po prawej wydaje mi się ubrany fatalnie. Bardzo niedobrane kolory, t shirt do marynarki i spodni w kant i apaszka, a do tego rozpięta dwurzędowka i białe espadryle... masakra. Jak to napisał @eye_lip "szprecatura". W tym roku na Piiti rozpięte dwurzędówki to podobno norma ... nawet Szarmant tak się prezentował na zdjęciach Mi zestaw @Beny23 też niestety "zgrzyta" ale każdy ma nieco inny gust i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 18 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2017 47 minut temu, FONos napisał: W tym roku na Piiti rozpięte dwurzędówki to podobno norma ... nawet Szarmant tak się prezentował na zdjęciach Nie za bardzo rozumiem co z tego wynika. "Bażanty" z Pitti i Szarmant to wzory do naśladowania? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi