bodzixon Napisano 13 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2017 4 minuty temu, Tomasz Fedak napisał: Koszula z MT, kołnierz to mój własny projekt bazując na dostępnych modelach. Na ten moment wyłogi sa dla mnie za krótkie, ale bardziej przeszkadza mi rozstaw tzw "tie space". Generalnie ze względu na mój rozmiar kołnierza 36,7 preferuje kiedy wspomniany tie space jest mniejszy niż większy. Tym bardziej do tej konkretnej koszuli pin collar. Dostepne szpilki/sztangi sa w dwóch rozmiarach 6 i 4 cm bodajże. Ja mam te większa i jest ona ciut za długa biorąc pod uwagę zarówno mój rozmiar kołnierza jak i w/w tie space. Mierząc 4 cm jest to znów za mało co zniekształca za mocno kolnierz. Wyjściem jest zrobienie idealnej długosci na zamowienie u jubilera, można wtedy poszaleć tez z materiałem i kształtem. Tu masz ok 5 cm (na stronie jest, że 5,5 cm, ale z bolcami), tyle że złota. http://sklep.szarmant.pl/produkt/zlota-spinka-do-koszuli-5 Mnie się podoba ten kołnierz. Zmieniłbym tylko sztangielkę i oczywiście kolor obszycia dziurek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Fedak Napisano 13 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2017 2 minuty temu, bodzixon napisał: Tu masz ok 5 cm (na stronie jest, że 5,5 cm, ale z bolcami), tyle że złota. http://sklep.szarmant.pl/produkt/zlota-spinka-do-koszuli-5 Mnie się podoba ten kołnierz. Zmieniłbym tylko sztangielkę i oczywiście kolor obszycia dziurek. O! Wielkie dzięki za informacje. Co prawda to złoto, ale do np. krawata w butelkowej zieleni jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Fedak Napisano 13 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2017 7 minut temu, BrotherM napisał: @Tomasz Fedak Zapytanie o zdjecie podpisane "debiut". Garnitur z ? Piękny jest. W tym zestawie z kamizelką. I świetna koszula. Semi bespoke z Atelier Zabłotny. Mój projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 13 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2017 Garnitur: Baś Koszula: Profuomo Sky Blue ( lepszych RTW nie ma) Krawat: Michaelis 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Fedak Napisano 13 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2017 @phantom ładne proporcje ma ta marynarka. Btw szerokość wyłogów to chyba 11-12 cm sadzać po tym jak jeden z nich przykrywa brustasze ? Przyznaje, że nie znam wspomnianej marki koszulowej. Mógłbyś napisać co w tych koszulach jest wyjątkowego? Wchodząc na stronę oprócz ładnych modeli kołnierza i kolorów tkanin rzuca sie w oczy cena 100-130 € to IMHO dosyć duzo na koszule RTW, tym bardziej kiedy w tej cenie można zamówić dobrze dopasowana w MTM z naprawdę dobrych jakościowo tkanin. Ładnie wyglada ozdobne stebnowanie na brzegach rękawów. Widziałem juz "AMF" wszędzie, ale w tym miejscu jeszcze nie miałem okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 14 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2017 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niegoslav Napisano 14 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2017 #preppy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 14 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2017 Dzisiaj. * Suitsupply * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Benevento * Yanko * Miler Menswear 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 14 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2017 Dyskusja o koszulach wydzielona: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/1172-koszule-dyskusje-i-porady-jakość-ulubione-marki/?page=134 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JrSokolowsky Napisano 14 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2017 U mnie bez fajerwerków. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 14 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2017 Ja dzisiaj też na spokojnie. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Friq Napisano 14 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2017 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. p_b Napisano 15 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2017 Z wczoraj. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syen Napisano 15 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2017 Czy tylko mi się wydaje, że jakieś dziwne te zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 15 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2017 Niestety, robione na szybko sredniej jakosci telefonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 15 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2017 4 godziny temu, p_b napisał: Z wczoraj. Zacne klapy. Zdradzisz skąd garnitur? Myślałem, że w Szanghaju więcej ludzi na ulicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 15 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2017 Jeszcze z rok tej mody i klapy będą zwijać się na plecy, za dwa w modzie będą klapy służące za naramienniki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 15 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2017 Dzięki za inspirację @Tomasz Fedak PoW z fularem dają radę 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 15 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2017 Godzinę temu, Syen napisał: Czy tylko mi się wydaje, że jakieś dziwne te zdjęcia? Dlaczego dziwne? @p_b żuje gumę balonową, a że prezentuje się okazale to i balony okazałe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 15 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2017 Dnia 14.04.2017 o 09:39, blekit napisał: Dzisiaj. Pokaż ukrytą zawartość * Suitsupply * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Benevento * Yanko * Miler Menswear Niezła koordynacja z balkonami:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 15 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2017 1 hour ago, Midlife-Crisis said: Zacne klapy. Zdradzisz skąd garnitur? Myślałem, że w Szanghaju więcej ludzi na ulicach. Sartoria Tofani, wiecej poczytac mozna w dziale bespoke, gdzie zalozylem watek przy okazji zamowienia garnituru dwurzedowego. Ludzi malo, bo i miejsce malo popularne, w glownych czesciach miasta zwykle jest masakra @Caporegime W tym przypadku to akurat styl pracowni od trzech pokolen 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Outdersen Napisano 15 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2017 Dla większości to pewnie 100 % każualowego CMDNS i bardzo możliwym jest, że w związku z tym otrzymam zaraz jakąś reprymendę, ale cóż, zaryzykuję. Wczoraj było tak: 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 15 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2017 Może być - certyfikujemy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Outdersen Napisano 15 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2017 2 minuty temu, Caporegime napisał: Może być - certyfikujemy Uprzejmie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 15 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2017 @Outdersen Skąd kurtka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi