Aron Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 @Rangułt Lazio http://eu.suitsupply.com/en/suits/lazio-grey-check/P4957.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 7 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2016 Wczoraj Marynarka: Havana - SuSu Koszula: Miler Krawat: Wełna challis od Macclesfield - Poszetka.com/Blueloafers Poszetka: Len - Poszetka.com 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 7 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2016 Dwurzędowy, różowo - grenadynowy, piątek 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 7 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2016 @arsen po ostatnim debiucie się rozkręcasz! Świetny krawat 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.T. Napisano 7 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2016 Dnia 5.10.2016 o 22:19, Lebowski32 napisał: Popieram w pełni zabawę w strollera, gratuluję, jestem za! Uwagę mam z trochę innej strony - krawat jest zbyt mało formalny. Takie wielkie kropki są w stylu "casualowych" krawatów, jeśli chodzi o modę klasyczną. Wybrałbym poważniejszy, aczkolwiek nadal lekki krawat (np. jednolity ale nadal wesoły kolorystycznie). Zegarek na łańcuchu jest mocno retro-klasyczny, co jeszcze bardziej gryzie się w kontekście takiego swobodnego krawata. Myślę, że mogłeś postawić na strollera, który miałby w sobie powiew świeżej młodości. Jeszcze czepiając się może trochę nadmiernie - przy Twoim wzroście do strollera ciekawsza będzie bardziej kanciasta kamizelka, mniej w kształcie litery U, która obecnie rozpycha Cię na boki. Wpinkę z orłem faktycznie bym sobie darował. Symbole narodowe nie pasują do klasycznej mody męskiej, która jest z natury głęboko kosmopolityczna w swojej estetyce. Fatycznie z tej perspektywy krawat wygląda jakby był w grochy Co do kamizelki to następna do bardziej brytyjskiej wersji (kamizelka z tego samego materiału co marynarka) będzie bardziej zabudowana a dekolt poprowadzony po liniach prostych. Moim zdaniem symbole narodowe pasują do klasyki jak najbardziej... ale to chyba już nie temat na CMDNS. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 8 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2016 Dzisiaj. * kaszkiet Marks & Spencer * marynarka Brook Taverner * koszula CT * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * jeansy Replay * chukka Herring 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 8 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2016 Natychmiastowy i bezwarunkowy plusik za powiew Earl Grey`a nad Odrą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 8 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2016 Tak dzisiaj było. Brustaszy dałem wolne. 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 9 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2016 @D.T. Symbole pasują, natomiast w mojej opinii też orzeł jest za duży, nieproporcjonalnie zwraca na siebie uwagę, odciąga oko od reszty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. casual Napisano 9 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2016 Marynarka: Suitsupply Koszula: Olymp Krawat: EoE Poszetka: P&C 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo102425 Napisano 9 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2016 Dopiero zaczynam... przepraszam za błędy i przyjmę każdą konstruktywną krytykę, która mnie rozwinie. Czy ta poszetka pasuje? Mam wrażenie że nie do końca. Garnitur: VISTULA, granat w delikatny prążek Koszula: James Button, biała, twill Krawat: Republic of Ties, rysie Zegarek: Lorus Poszetka: James Button (muszę dokupić kilka bo z nimi dopiero zaczynam i mam bardzo mały wybór) To czego nie widać: buty Loake 200CH, pasek Miller (wszystko w kolorze paska od zegarka). Nie potrafię też robić zdjęć, mój telefon jest pancerny ale aparat ma słaby. Dodatkowo kiepskie światło. Przepraszam, postaram się poprawić. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 9 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2016 Z czwartku, zdjęcie z ręki telefonem, 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 9 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2016 Dnia 10/7/2016 o 09:48, poszetka.com napisał: Dwurzędowy, różowo - grenadynowy, piątek Chyba już wiem jaki krawat pasowałby do tkaniny marynarki lepiej... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 9 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2016 55 minut temu, pablo102425 napisał: Dopiero zaczynam... przepraszam za błędy i przyjmę każdą konstruktywną krytykę, która mnie rozwinie. Czy ta poszetka pasuje? Mam wrażenie że nie do końca. Garnitur: VISTULA, granat w delikatny prążek Koszula: James Button, biała, twill Krawat: Republic of Ties, rysie Zegarek: Lorus Poszetka: James Button (muszę dokupić kilka bo z nimi dopiero zaczynam i mam bardzo mały wybór) To czego nie widać: buty Loake 200CH, pasek Miller (wszystko w kolorze paska od zegarka). Pablo, warto przeczytać artykuł, do którego @R50 odniósł się parę stron temu w tym wątku. Niby to proste i oczywiste, ale jednak olśniwające. Moim skromnym zdaniem garnitur biurowy (albo na uroczstą okazję jak tutaj z białą koszulą), a rysie to country a raczej forest. Poszetka do szafy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo102425 Napisano 9 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2016 Dzięki, będę musiał się wspomóc translatorem bo po rosyjsku i czesku przeczytam. A z angielskim mam problem. Ale dziś się doedukuję. Poszetka wiem, nie pasuje, powili dokupię aby mieć większy wybór. A jeśli chodzi o krawat, mam pełno z motywami zwierzęcymi ze względu na moją pasję, też muszę pokombinować co z czym łączyć. W sumie jest to jedyne miejsce gdzie ktoś rzetelnie mnie i moje pomysły oceni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 9 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2016 3 minuty temu, pablo102425 napisał: Poszetka wiem, nie pasuje, powili dokupię aby mieć większy wybór. Poszetka to nie jest obowiązkowy element stroju. Jeżeli masz tylko taką, która nie pasuje, to lepiej nie wkładać do brustaszy żadnej Garnitur bez poszetki też może wyglądać ładnie. Daję plusik na zachętę 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 9 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2016 1 hour ago, blueloafers said: Chyba już wiem jaki krawat pasowałby do tkaniny marynarki lepiej... jakieś szczegóły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo102425 Napisano 9 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2016 18 minut temu, Zajac Poziomka napisał: Poszetka to nie jest obowiązkowy element stroju. Jeżeli masz tylko taką, która nie pasuje, to lepiej nie wkładać do brustaszy żadnej Garnitur bez poszetki też może wyglądać ładnie. Daję plusik na zachętę Mam ich 10 ale żadna według mnie nie pasuje. A ta pasowała kolorem do koszuli i marynarki. Niestety nie mam totalnie wyczucia smaku i wyobraźni. Muszę się tego uczyć. Całe życie spędziłem w dresach i kolarskiej lycrze. Od dzieciaka też musiałem zakładać garnitury ale zawsze było to ubranie przypadkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 9 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2016 @pablo102425 Jak masz wątpliwości, użyj białej - zawsze się obroni! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 9 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2016 1 godzinę temu, Zajac Poziomka napisał: Daję plusik na zachętę Ja daję za kota. Fajny, "puchaty" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 9 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2016 2 godziny temu, blekit napisał: jakieś szczegóły? Jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 10 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2016 ...A ta pasowała kolorem do koszuli i marynarki.... U mnie na telefonie ta koszula jest biała, a marynarka granatowa. Przy koszuli błękitnej lub niebieskiej poszetka zaczyna pasować. Jeżeli masz wątpliwości to tak jak kolega wcześniej pisał biała poszetka zawsze się obroni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 10 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2016 Dzisiaj. * kaszkiet Miler Menswear * marynarka Suitsupply Havana * koszula Osovski * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * spodnie Massimo Dutti * buty Gordon & Bros 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 10 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2016 Marynarka i spodnie: Suitsupply Koszula: Lambert Krawat i poszetka: Poszetka.com Buty: Carmina 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 10 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2016 Poza zestawem świetnie kolorystycznie dobrane tło i kostka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi