Hargin Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 Jakiś spięty jesteś, gdy za aparatem (telefonem) ktoś stanął No i to wapno na spodniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 @Hargin Śnieg pada we Wrocławiu a co do pierwszej części wypowiedzi 120% racji, mam nad czym pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 Czy koszula jest szara czy błękitna? Bo na telefonie nie widzę. (Anyway, wolałbym jaśniejszą) Wydaje mi się że rozumiem zabawę fakturą krawata ale jest ona dość delikatna. Lub brakuje mi jakiegoś wzoru (koszula, krawat, marynarka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 Koszula jest błękitna. A ideą na dzisiaj było właśnie "all solid everything". Chociaż po obejrzeniu zdjęć sam mam watpliwości, czy różnica tekstur między krawatem a garniturem nie jest zbyt duża - jak sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 Chociaż po obejrzeniu zdjęć sam mam watpliwości, czy różnica tekstur między krawatem a garniturem nie jest zbyt duża - jak sądzicie? Za mała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 Raczej właśnie za duża. Garnitur to typowo biznesowa wełna Super S' i jak teraz patrzę to średnio mi zaczyna pasować do krawatu z szantungu. Bardziej wyrazisty materiał (zwłaszcza letni - np. mieszanka z lnem) chyba lepiej by z nim zagrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 Donald Trump style. Jakbyś założył gładki (kolor i faktura) krawat to byłby nudny, korpo zestaw człowieka, który musi się tak ubierać. (Choć trudno to o Trumpie powiedzieć). Z kolei, gdybyś użył grenadyny nawet garza grossa byłoby lepiej, ale to moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiskeyPapa Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 Spróbuj z białą koszulą, jeżeli ma być solid lub z koszulą z białą bazą, jeżeli nie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 2 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 Dzisiaj. garnitur Madison SS koszula Miler krawat Embassy of Elegance poszetka od Poszetki trzewiki Yanko 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 @blekit, zwężałeś nogawki spodni od kolana w dół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 @Wodzu o ile pamiętam to w tym modelu spodnie mogłem tylko skracać i poszerzać w udach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Napisano 2 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 Styleman 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 3 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2016 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 3 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2016 Udana / nieudana ? próba z kwiatem 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 3 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2016 Lepsze jest wrogiem dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 3 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2016 Udana, udana. Wpinka super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 3 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2016 Idealne dopasowanie kolorystyczne do zestawu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 3 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2016 Ja natomiast nie trawię takich dodatków. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 3 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2016 Ja natomiast nie trawię takich dodatków. U siebie, czy tez u innych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 3 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2016 U siebie, czy tez u innych? Nie rozumiem tego pytania. Użytkownik spytał o opinię, więc ją dałem. Ja nie uznaję takich gadżetów, a co zakładają inni - nie moja sprawa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zixart Napisano 3 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2016 2. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaryta Napisano 3 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2016 Dzisiejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregx Napisano 3 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2016 Po urlopie ale w temacie brązów ... Czy mógłbyś pokazać sposób w jaki składałeś poszetkę widoczną na zdjęciu? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi