Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie skąd sweter? Nie mogę znaleźć od jakiegoś czasu kardigana w ciekawych kolorach i o dobrym kroju (nie za długi, pasujący w miare do spodni z wysokim stanem i szczupłem sylwetki etc).

Opublikowano

Piękne zdjęcia. Chętnie wrzuciłbym coś gdybym miał do dyspozycji takiej jakości fotografie.

Uniqlo to klasa sama w sobie, dotychczas jeansy kupowałem wyłącznie u nich, a od kolekcji jesień/zima zacząłem zaopatrywać się również w kaszmirowe swetry.

Opublikowano

@Miro: bo to jest wyższa szkoła jazdy, aby połączyć ze sobą takie wzory i nie być zachowawczym. Dla mnie bomba, choć ostatnio jestem uczulony na dzianinowe kamizelki. Tą pokazana przez @bluefoafers postrzegam jako separator pomiędzy silnym wzorem marynarki, a kolorem/fakturą koszuli i wyrazistym krawatem - jednak mam pewien problem z jej fakturą, jakby zbyt włochatą (przynajmniej na zdjęciu). 

Zestaw @poszetki genialny, ale sama kamizelka wydaje mi się ciut zbyt długa.

@Hargin, ja rozumiem i doceniam i niezachowawczość, i połączenie wyrazistych pasów z kratką - i z kamizelką jako separatorem. Ale krawat jednak moje oczy razi - na mój gust dwie szczypty pieprzu za dużo - choć cała potrawa nad wyraz smakowita - polubienie dałem od razu :)

A kamizelka w zestawie Poszetki.com rzeczy wiście za długa, nie zauważyłem.

Opublikowano

Nowy nabytek. Trzyczęściowy garnitur Double Ralph Lauren & Co. w kratę księcia Walii. Marka specjalizuje się krojach vintage i używa tkanin z najlepszych włoskich tkalni co mi się bardzo spodobało, szczególnie że zupełnie przypadkiem wszedłem do ich butiku. Szczerze polecam. Wystrój ich sklepu w SoHo zrobił na mnie duże wrażenie. Nie widziałem jeszcze lepszego wystroju wnętrz w żadnym sklepie z męską odzieżą.

8d6d0b2cacbf1c6a55d35be31fc61fce.jpg

• Oceniam pozytywnie 9