Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Opublikowano 7 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2016 Marynarka i spodnie: Suitsupply Koszula: Osovski & Mr.Vintage Krawat: Embassy of Elegance Poszetka: Poszetka.com Buty: Yanko 1 23 Cytuj
Aron Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2016 Tak, z wypełnieniem standardowym. 1 Cytuj
Aron Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2016 Nie. To jest czysty jedwab z nowej dostawy - nie ma go jeszcze widocznego w sklepie. Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2016 Zastanawiałem się nad tym materiałem, ale zdecydowałem się na inny (w listki). Już widzę że i ten chyba kupię Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 7 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2016 Złoto 12 Cytuj
Jacho Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2016 W konwencji siedzącego selfie i koszuli w stylizacji dźinsu (2 podejście) Wiem, marynarka powinna byc rozpięta w takiej pozycji... 3 Cytuj
Chrzescijan Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2016 Marynarka i spodnie: Suitsupply Koszula: Osovski & Mr.Vintage Krawat: Embassy of Elegance Poszetka: Poszetka.com Buty: Yanko Aron, czy ta marynarka jest dostepna w komplecie garniturowym? Mozesz podpowiedziec ktory to model? Przepraszam za brak polskich znakow, pisze z pracy - angielska klawiatura. Cytuj
johnie Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2016 wygląda na Havana Blue Plain http://eu.suitsupply.com/en/jackets/havana-blue-plain/C848.html?cgid=Jackets Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 8 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2016 Dzisiaj. * garnitur Havana od SS * koszula CT * krawat Miler * poszetka od Poszetki * trzewiki Yanko 17 Cytuj
Aron Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2016 Aron, czy ta marynarka jest dostepna w komplecie garniturowym? Mozesz podpowiedziec ktory to model? Przepraszam za brak polskich znakow, pisze z pracy - angielska klawiatura. wygląda na Havana Blue Plain http://eu.suitsupply.com/en/jackets/havana-blue-plain/C848.html?cgid=Jackets Tak, potwierdzam, to jest ta marynarka (nie ma całego garnituru). Dodam jeszcze, że przechodzi pomiędzy kolekcjami, sam kupiłem ją w kolekcji wiosna-lato 2015. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 8 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2016 W odcieniach brązu / szantung 21 Cytuj
4inHand Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2016 Sesja z łososiową koszulą z nowego wpisu na www.MilerSzyje.pl 8 Cytuj
Aron Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2016 Według mnie krawat nie gra z koszulą. Na zdjęciach koszula wydaje się jakby lekko różowa. Niby łosoś jest pomarańczowy, więc krawat powinien pasować, ale w tym wypadku wybrałbym inny. 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Opublikowano 8 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2016 Mocne propozycje, ale skoro to wątek "co mam DZIŚ", to dziś - marynarka: MD, bez konstrukcji (stąd tak się układa na zdjęciach), - kamizelka: SuSu - koszula: TRL - krawat: Giugiard - wełna, - poszetka: NN len + - spodnie MD bawełna w delikatną jodełkę - buty: Gordon&Bross Fabian 14 Cytuj
Wuj Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2016 Złoto @ Poszetka: co to za marynarka? Bardzo mi się podoba, szukam podobnej, ale nie mogę znaleźć. Cytuj
Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2016 @ Poszetka: co to za marynarka? Bardzo mi się podoba, szukam podobnej, ale nie mogę znaleźć. szyta na miarę u nas w pracowni Cytuj
Szpila Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2016 W tegorocznej kolekcji zimowej susu chyba była podobna. Cytuj
Wuj Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2016 szyta na miarę u nas w pracowni Bomba. Cytuj
lubo69 Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2016 - marynarka: MD, bez konstrukcji (stąd tak się układa na zdjęciach) E tam - jakbyś miał 3 posty, a nie 3K, dostałbyś komentarz, że za duża;-) 2 Cytuj
Hargin Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2016 @lubo69: gdyby nie wiosenna dieta, to bym się nie zapiął 1 Cytuj
pirat Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2016 @Hargin: a co korzonki na przednówku zostały? 1 Cytuj
Hargin Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2016 @Hargin: a co korzonki na przednówku zostały? Zbyt mocno pracowałem w okresie jesień-zima nad rozwojem osobistym 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi