giacco Napisano 14 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2015 Haha @Hargin Błyskotliwości Ci jak zawsze nie mogę odmówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 15 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 15 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2015 Może nie dziś, ale miałem na sobie To na razie czysta "surówka", wersja pierwotna, robocza. Kilka rzeczy będzie wyciętych, kilka dodanych, nałożone filtry i popełnionych kilka innych zabiegów. Materiału jest sporo wiec praca dopiero się zaczyna. No i przede wszystkim muszę "ogarnąc" jakoś zakończenie, bo w ogóle go nie ma. :/ 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 15 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2015 Dziś również pepita, ale nieco insza...Pogoda chyba nie pozwoli nam tak szybko rozstać się z tweedem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blueloafers Napisano 15 Kwiecień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2015 24 stopnie w Londynie i piekny sloneczny dzien. Marynarka: Suitsupply Havana Spodnie: mtm od Luxire, letnia welna od Dugdale Koszula: mtm od Luxire, bawelna seersucker Krawat: knit od Shibumi Poszetka: lniana z nowej kolekcji Poszetki Buty: para ktora wygralem w konkursie Instagramowym marki Andres Sendra 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 15 Kwiecień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2015 Debiut - Suitsupply Madison, moher z jedwabiem i lnem. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vince Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2015 Len, len, len! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2015 24 stopnie w Londynie i piekny sloneczny dzien. Marynarka: Suitsupply Havana Spodnie: mtm od Luxire, letnia welna od Dugdale Koszula: mtm od Luxire, bawelna seersucker Krawat: knit od Shibumi Poszetka: lniana z nowej kolekcji Poszetki Buty: para ktora wygralem w konkursie Instagramowym marki Andres Sendra Swietne buty! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2015 @Beny23 - naprawdę nie widzisz, że ta marynarka jest ze trzy rozmiary za duża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2015 Mnie również intryguje cecha wspólna poprzednich marynarek Beny23, mianowicie dziwne umiejscowienie brustaszy. Jest wszyta prawie na rękawie, stosunkowo daleko od klap....dziwnie to wygląda.@Beny23, to są marynarki jednej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2015 Poprzednia marynarka Benego też była za duża, ale to niestety amerykańska przypadłość (skąd my to znamy?), że luźne znaczy dobre... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2015 Debiut w temacie, ale proszę nie szczędzić surowych komentarzy - dobrze wiedzieć, nad czym trzeba popracować. Marynarka się jakoś dziwnie uniosła przy robieniu zdjęcia... PS. Z za krótkiej marynarki i kiepsko umiejscowionego górnego guzika zdaję sobie sprawę, ale jak już kupiłem, to próbuję (póki co) nosić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2015 Pewnie rzecz gustu a nie zasad, ale nie skordynowałbym tak kolorystycznie krawata i koszuli. Są (w uproszczeniu) różnymi odcieniami jednego koloru i trochę IMO się gryzą.Ja osobiście unikałbym łączenia oranżu z czerwienią czy różem i odwrotnie. Tym bardziej, że na poszetce masz jeszcze inny, kolejny odcień czerwono-pochodnych Podoba mi się natomiast zestawienie materiałów Może spróbuj zamienić koszulę na gładką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 16 Kwiecień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2015 Mieszamy wzory Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2015 WoDzU, mnie sie podoba, myślałem na początku, że marynarka jest czarna. Może do kompletu bardziej pasowała by rzucająca się w oczy poszetka? Bartek, rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2015 Pewnie rzecz gustu a nie zasad, ale nie skordynowałbym tak kolorystycznie krawata i koszuli. Są (w uproszczeniu) różnymi odcieniami jednego koloru i trochę IMO się gryzą. Ja osobiście unikałbym łączenia oranżu z czerwienią czy różem i odwrotnie. Tym bardziej, że na poszetce masz jeszcze inny, kolejny odcień czerwono-pochodnych Podoba mi się natomiast zestawienie materiałów Może spróbuj zamienić koszulę na gładką? Zgadzam się z giacco. Np. Granatowy krawat. To takie najprostsze rozwiązanie. Chyba też inną poszetkę bym Ci polecił. Taką, która bardziej odróżniałaby się od marynarki. Ale ogólnie kierunek mi się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rodezjan Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2015 Dziś u mnie tak. Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2015 Dziś u mnie tak. Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Musisz być bardzo wysoki, skoro wiążesz grenadynę w tak chudy węzeł. Sugerowałbym zmianę węzła, lub jeśli nie starcza długości, zmianę krawata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2015 16.03.15 Garnitur dwurzędowy Redwood &Feller ltd Koszula Luigi Borrelli Milano Krawat Holliday&Brown 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. tieandi Napisano 16 Kwiecień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2015 . 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2015 Tieandi, gratuluję udanego zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 17 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2015 16.03.15 Garnitur dwurzędowy Redwood &Feller ltd Koszula Luigi Borrelli Milano Krawat Holliday&Brown Jakos niedawno szyles u Elliota? To jest full bespoke czy semi-bespoke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blueloafers Napisano 17 Kwiecień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2015 Wczoraj podczas eventu w sklepie marki Albam w Spitafields Market Marynarka: Suitsupply Soho, mieszanka z lnem Koszula: MTM Luxire, len/bawelna Krawat: knit zig-zag od Shibumi Poszetka: nowa kolekcja od Poszetki, len 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 17 Kwiecień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2015 Let's tweed again Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi