Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Debiut - Suitsupply Madison, moher z jedwabiem i lnem. 12 Cytuj
Beny23 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2015 24 stopnie w Londynie i piekny sloneczny dzien. Marynarka: Suitsupply Havana Spodnie: mtm od Luxire, letnia welna od Dugdale Koszula: mtm od Luxire, bawelna seersucker Krawat: knit od Shibumi Poszetka: lniana z nowej kolekcji Poszetki Buty: para ktora wygralem w konkursie Instagramowym marki Andres Sendra Swietne buty! 1 Cytuj
Koval Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2015 @Beny23 - naprawdę nie widzisz, że ta marynarka jest ze trzy rozmiary za duża? Cytuj
giacco Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Mnie również intryguje cecha wspólna poprzednich marynarek Beny23, mianowicie dziwne umiejscowienie brustaszy. Jest wszyta prawie na rękawie, stosunkowo daleko od klap....dziwnie to wygląda.@Beny23, to są marynarki jednej firmy? Cytuj
kolekcjoner21 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Poprzednia marynarka Benego też była za duża, ale to niestety amerykańska przypadłość (skąd my to znamy?), że luźne znaczy dobre... 1 Cytuj
Wodzu Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Debiut w temacie, ale proszę nie szczędzić surowych komentarzy - dobrze wiedzieć, nad czym trzeba popracować. Marynarka się jakoś dziwnie uniosła przy robieniu zdjęcia... PS. Z za krótkiej marynarki i kiepsko umiejscowionego górnego guzika zdaję sobie sprawę, ale jak już kupiłem, to próbuję (póki co) nosić. 2 Cytuj
giacco Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Pewnie rzecz gustu a nie zasad, ale nie skordynowałbym tak kolorystycznie krawata i koszuli. Są (w uproszczeniu) różnymi odcieniami jednego koloru i trochę IMO się gryzą.Ja osobiście unikałbym łączenia oranżu z czerwienią czy różem i odwrotnie. Tym bardziej, że na poszetce masz jeszcze inny, kolejny odcień czerwono-pochodnych Podoba mi się natomiast zestawienie materiałów Może spróbuj zamienić koszulę na gładką? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Mieszamy wzory Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 12 Cytuj
paparazzo Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2015 WoDzU, mnie sie podoba, myślałem na początku, że marynarka jest czarna. Może do kompletu bardziej pasowała by rzucająca się w oczy poszetka? Bartek, rewelacja Cytuj
michau Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Pewnie rzecz gustu a nie zasad, ale nie skordynowałbym tak kolorystycznie krawata i koszuli. Są (w uproszczeniu) różnymi odcieniami jednego koloru i trochę IMO się gryzą. Ja osobiście unikałbym łączenia oranżu z czerwienią czy różem i odwrotnie. Tym bardziej, że na poszetce masz jeszcze inny, kolejny odcień czerwono-pochodnych Podoba mi się natomiast zestawienie materiałów Może spróbuj zamienić koszulę na gładką? Zgadzam się z giacco. Np. Granatowy krawat. To takie najprostsze rozwiązanie. Chyba też inną poszetkę bym Ci polecił. Taką, która bardziej odróżniałaby się od marynarki. Ale ogólnie kierunek mi się podoba. 1 Cytuj
Rodezjan Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Dziś u mnie tak. Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 1 Cytuj
Whitesnake Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Dziś u mnie tak. Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Musisz być bardzo wysoki, skoro wiążesz grenadynę w tak chudy węzeł. Sugerowałbym zmianę węzła, lub jeśli nie starcza długości, zmianę krawata. Cytuj
constantin Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2015 16.03.15 Garnitur dwurzędowy Redwood &Feller ltd Koszula Luigi Borrelli Milano Krawat Holliday&Brown 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. tieandi Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2015 . 10 Cytuj
RadekM Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Tieandi, gratuluję udanego zestawu. Cytuj
blueloafers Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2015 16.03.15 Garnitur dwurzędowy Redwood &Feller ltd Koszula Luigi Borrelli Milano Krawat Holliday&Brown Jakos niedawno szyles u Elliota? To jest full bespoke czy semi-bespoke? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blueloafers Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Wczoraj podczas eventu w sklepie marki Albam w Spitafields Market Marynarka: Suitsupply Soho, mieszanka z lnem Koszula: MTM Luxire, len/bawelna Krawat: knit zig-zag od Shibumi Poszetka: nowa kolekcja od Poszetki, len 12 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Let's tweed again Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 15 Cytuj
Whitesnake Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2015 @Kyle, @blueloafers Piękne zestawy, Panowie! Cytuj
StyleSkill Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Dziś u mnie tak. Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Przepiękna poszetka i krawat. Gdzie można znaleźć? Cytuj
Aron Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Obstawiam, że Poszetka.com. Takie poszetki były w ostatniej kolekcji, nie są już niestety dostępne na stronie. Cytuj
blueloafers Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2015 @Kyle, @blueloafers Piękne zestawy, Panowie! dzieki! Cytuj
Rodezjan Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Dokładnie, krawat i poszetka z poszetka.com Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi