Stormont Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 @Blondas, mam ten sam krawat tyle, że granatowy i też mi się tak paskudnie wiązanie wychodzi, że część krawędzi się zawija. Myślałem, że to przez niski skill, ale skoro i Tobie się tak dzieje, to może to wina krawata Cytuj
Verbov Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Rozumiem, ze to tak w ramach prima aprilis Nie, w ramach mojego własnego zdania. Lewa nogawka zatrzymała się na sznurowadle, prawa łamie się dokładnie raz. Dla mnie ok. 3 Cytuj
Marcin_L Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Nie, w ramach mojego własnego zdania. Lewa nogawka zatrzymała się na sznurowadle, prawa łamie się dokładnie raz. Dla mnie ok. Pamiętaj Verbov, że nieobciachowa nogawka musi być długości z cyklu "woda w piwnicy", a skarpetki w spokojne kolory to porażka Cytuj
Whitesnake Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Nie, w ramach mojego własnego zdania. Lewa nogawka zatrzymała się na sznurowadle, prawa łamie się dokładnie raz. Dla mnie ok. Może masz racje. Nie zauwazylm tego zaczepienia o but. Na pierwszy rzut oka wyglądało to jak wielokrotna harmonijka. 2 Cytuj
KIERMAN Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Skoro już jesteśmy przy krawatach: Wiosna! 3 Cytuj
KIERMAN Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Połączenie koszuli i krawata się nie obroni Cytuj
Robert M Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Skoro już jesteśmy przy krawatach: Wiosna! krawatmusimieccharakterjakmezczyzna.png Szaleństwo, podoba mi się Cytuj
4inHand Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Moja pierwsza naprawdę casualowa marynarka 2 Cytuj
paparazzo Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Co to za moda na "jedną rączkę bardziej" Cytuj
4inHand Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Co to za moda na "jedną rączkę bardziej" Ja nic nie wiem Cytuj
Heinz Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Mogę prosić o fotkę kamizelki? Proszę 3 Cytuj
maciato Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Proszę Dziękuję . Bardzo fajna. Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Dyskusja o cenach krawatów wydzielona do https://forum.butwbutonierce.pl/topic/3506-krawat-cena-styl-jako%C5%9B%C4%87/ 1 Cytuj
Beny23 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Dwurzędowy szary garnitur z ostrymi klapami Allen Edmonds Weybridge 1 Cytuj
niegoslav Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Garnitur zdecydowanie zbyt duży, najbardziej to widać na załamaniu przy brustaszy i na ramionach, spodnie zresztą też (efekt dzwonów i płaskiej nogi) 4 Cytuj
Hargin Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Cóż, Ameryka po zniesieniu prohibicji Cytuj
Konrad92 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Witam wszystkich, to moj debiut w tym temacie, wiec bede wdzieczny za krytyczne komentarze. Cytuj
blekit Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Fajny krawat, to grenadyna? Cytuj
mosze Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Ładna koszula, nad łezką trzeba nieco popracować, natomiast poszetkę bym wymienił - mnie się wydaje zwyczajnie brzydka (w każdym razie nie pasuje). Cytuj
Konrad92 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Poszetka troche sie niefortunnie ulozyla bo nieco nizej sa wieksze granatowe kropki na bialym tle. Niemniej, dzieki za komentarz. Co do krawata - nie jest to grenadyna. Cytuj
celahim Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Świąteczny zestaw - dosyć na luzie:) 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi