Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Opublikowano 31 Marca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2015 Power suit z grafitowej flaneli vintage w biały ropestripe 41 Cytuj
Skalpel Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2015 Szczęka opada Mega, mega, mega! Oprócz tego, doskonałe zdjęcie. 2 Cytuj
arsen Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2015 @4inHand, gratuluję, pozamiatałeś 1 Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2015 3 część "Wall Street. Comeback" 2 Cytuj
Vince Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2015 Tomek jak zawsze rozwalił konkurencję jeszcze w szatni Szczerze podziwiam! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj
Aron Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2015 Jak się ma swoją pracownię krawiecką to tak jest 1 Cytuj
Vince Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2015 Sama się nie pojawiła. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 6 Cytuj
Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2015 Power suit z grafitowej flaneli vintage w biały ropestripe IMG_9292_małe.jpg świetnie wyszło, gratulacje Cytuj
Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2015 ja z kolei mam ostatnio słabość do niebieskiego - dziś Navy Blue - krawat surówka jedwabna - poszetka bawełna flanelowa - bawełniana marynarka 6 Cytuj
maciato Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Ja dzisiaj w ten sposób. Mogę prosić o fotkę kamizelki? Cytuj
paparazzo Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Wiosną kwitną kwiaty 4 Cytuj
paparazzo Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Świetne połącznie kolorystyczne krawata i kołnierza kurtki. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Aujourd'hui 12 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Blondas Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Trzeba kiedyś zadebiutować w dziale. Mam świadomość niewidocznych mankietów koszuli, braku łezki, czy podwiniętej nogawki na sznurówce, ale jakoś nie zwróciłem na to uwagi robiąc zdjęcie. Garnitur udało się kupić w TKMaxx, van Gils z wełnianej flaneli Marzotto. Krawat i poszetka z poszetka.com. 13 Cytuj
Johnny Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Nogawki wypadałoby skrócić ( i rękawy, ale o tym już wiesz), ramiona trochę kwadratowe ale to chyba kwestia gustu po za tym git. Cytuj
Verbov Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Długość nogawek i rękawów to chyba też kwestia gustu Mnie się podobają tak jak są. Zresztą, pozowanie do zdjęcia dla CMDNS swoje, a życie swoje. Gdyby Blondas chciał, to pewnie spokojnie o tę odrobinkę spodnie by podciągnął i mankiet koszuli również opuścił. A jak się wstaje, siada, chodzi, robi pajacyki w ramach kilkuminutowej przerwy od pracy przy komputerze, to i tak różnie się to układa. Wg mnie długości są odpowiednie 3 Cytuj
Blondas Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Dzięki za uwagi. Krótsze nogawki powodowałyby przy siedzeniu odsłanianie połowy łydek, już teraz mam dyskomfort, że się skarpety zsuną . Mankiety koszuli normalnie ładnie wystają, nie było dobrze zapozowane. Co do ramion, to ogólnie mam tendencję do ułożenia ramion do przodu i praktycznie każda marynarka jest w przedniej części ramion wypychana do przodu, a poduchy jakby zostają z tyłu. Mogę to korygować sylwetką, ale zwykle zapominam. Cytuj
Whitesnake Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Aujourd'hui Bardzo udany zestaw! Cytuj
Johnny Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 [...] Krótsze nogawki powodowałyby przy siedzeniu odsłanianie połowy łydek, już teraz mam dyskomfort, że się skarpety zsuną . [...] To może warto byłoby kupić podwiązki? 2 Cytuj
Blondas Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zdecydowanie, siądę tak na łóżku małżeńskim w oczekiwaniu, sukces murowany , lepszej antykoncepcji nie trzeba. Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 To jest mit. Więcej mówić nie wypada Cytuj
Whitesnake Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Długość nogawek i rękawów to chyba też kwestia gustu Mnie się podobają tak jak są. Zresztą, pozowanie do zdjęcia dla CMDNS swoje, a życie swoje. Gdyby Blondas chciał, to pewnie spokojnie o tę odrobinkę spodnie by podciągnął i mankiet koszuli również opuścił. A jak się wstaje, siada, chodzi, robi pajacyki w ramach kilkuminutowej przerwy od pracy przy komputerze, to i tak różnie się to układa. Wg mnie długości są odpowiednie Rozumiem, ze to tak w ramach prima aprilis Cytuj
Whitesnake Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Trzeba kiedyś zadebiutować w dziale. Mam świadomość niewidocznych mankietów koszuli, braku łezki, czy podwiniętej nogawki na sznurówce, ale jakoś nie zwróciłem na to uwagi robiąc zdjęcie. Garnitur udało się kupić w TKMaxx, van Gils z wełnianej flaneli Marzotto. Krawat i poszetka z poszetka.com. Zestaw bardzo przyjemny, ale długość spodni koniecznie do wyregulowania. Zastanowiłbym sie tez nad rękawami marynarki. Dobrze to wyglada, ale to szczegóły tworzą cały klimat, szkoda psuć całości takimi drobiazgami. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi