Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc to tak powstają buty z niskiej półki. Hmm....

Obnażasz tylko swój brak wiedzy na temat butów. Produkcja butów GYW wykorzystuje starą technologię, która jest powszechnie wykorzystywana przez marki z każdej półki. Różnice w cenie wynikają głównie (oczywiście nie wyłącznie, ale wciąż głównie) z rodzaju użytej skóry.

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

Cóż, uroki bawełny. Widać, że były prasowane. Bawełna przynajmniej nie "gryzie".

Oczywiscie byly prasowane, ale jak to zazwyczaj z bawelnianymi spodniami, szczegolnie tymi grubszymi, latwo sie zalamuja. Moje wykonane sa z tkaniny o ciezarze prawie 300g/m wiec dosc konkretne. Lekka bawelna pozwolila by spodniom bardziej opasc i zalamania wyprostowaly by sie pod ciezarem wlasnym. Flanela czy welna na pewno latwiej wybaczaja gniecenie sie

Owszem, widać, nie zarzucam koledze niedbalstwa.

Spodnie z takiej bawelny sa srednio grube przez co tkanina latwo utrzymuje sie zagieta. Mam spodnie z lekkiej flaneli o tym samym kroju i identycznych wymiarach, a wygladaja na duzo ladniej i lepiej dopasowane. Prawda jest jednak ze w ostatniej iteracji poprosilem o glebsze zakladki tak zeby zniwelowac troche ilosc materialu w kroku/na froncie. Zredukowalem tez szerokosc w biodrach o 2cm i jestem ciekaw efektow. Kolejne spodnie jednak beda tez z flaneli, drugie z moheru/welny wiec nie bedzie to idealne odniesienie do bawelnianych. Uwaga o marszczeniu jest dobra, moze nie koniecznie odnosila sie do nie-doprasowania, ale pewne niedociagniecia sa zauwazone poprawnie. Dzieki 

Wiosenny look bardzo udany !

Staje w obronie spodni - bawełnie i flaneli potwornie ciężko zrobić zdjęcia tak żeby oddać ich rzeczywisty urok.

Dzieki Tomek. Szczegolnie, ze trudno ustawic lampe idealnie przed soba, tam gdzie jest aparat. W wiekszym studiu fotograficznym jesli ma sie miejsce to jak najbardziej oktagonalny softbox, jakis spory np 120cm sie sprawdzi i "wygladzi" zalamania. Jesli jednak lampa jest pod katem ok 45 stopni to cienie sa bardziej widoczne. 

Powiem krótko: mistrzostwo świata. 

Bardzo dziekuje za przesadnie mile slowa ;)

Opublikowano

Wiosenny look #2.

Jak dla mnie cały urok w tym jak się te spodnie prezentują. Kolejny + dla Luxire...

Otóż to, taki już urok tych spodni - w tym jakże udanym zestawie. Swoją drogą - poszetka w sam raz, po cóż chować? ;)