Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdecydowanie korzystniej prezentuje się na zdjęciu z manekina. Myślę, że decyzja o zwrocie słuszna. Jeśli zapłaciłeś za niego kwotę pokazaną w linku, to sugerowałbym rozważenie zwrotu. Za 1200zł z SuitSupply dostaniesz duuuuużżżżoooo lepszy garnitur. 

Opublikowano

Zdecydowanie korzystniej prezentuje się na zdjęciu z manekina. Myślę, że decyzja o zwrocie słuszna. Jeśli zapłaciłeś za niego kwotę pokazaną w linku, to sugerowałbym rozważenie zwrotu. Za 1200zł z SuitSupply dostaniesz duuuuużżżżoooo lepszy garnitur. 

Na zwrot już za późno bo użyty, ale mimo to spróbuję kupić SS. 

Opublikowano

Tzn. guzik odpadł, a nie pozostawał niezapięty? :) Garnitur super :)

Nie odpadł na szczęście, jest na miejscu ;) Kiedyś w końcu zrobię zdjęcia, bo warto - tkanina to flanela Dugdale, granat herringbone od Szarmanta.

Opublikowano

Niestety tak jak pisałem, widziałem tylko to co na stronie Bytomia - a tu chyba trudno dyskutować, że wyglądają więcej jak przyzwoicie (w skali polskich marek). Nie zaglądam do ich salonów od jakiegoś czasu...żyje mi się z tym dobrze :) Stąd też nie mam zdania na temat "górnego guzika" (notabene Napoli z SS też ma przesunięty górny guzik i słabo to widać na zdjęciach katalogowych).

Opublikowano

Wczoraj podczas prezentacji /w siedzibie firmy Victorinox Polska/, poświęconej konserwacji, budowie pasków do zegarków i stosowanych w nich rodzajach skór.

Fajna marynarka (spodnie pewnie też ale nie widać). Masz tam jakieś wypełnienie w ramionach? 

Opublikowano

Beny - klapy masz szerokie, a krawat wąski, co fatalnie wygląda. Pomijam fakt, że marynarka sprawia wrażenia zbyt dużej w ramionach, a poszetka wyciągnięta do połowy zdaje się z moment wypaść. Szkoda tak pięknych butów G&G pokazanych w innym wątku, aby zestawiać je z nieszczególną resztą stroju :( 

• Oceniam pozytywnie 3