paparazzo Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2015 Co to za krawat ? Rozbieramy na czynniki: - a co to za marynarka ? Cytuj
Kyle Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2015 Garnitur Ralph Lauren . Koszula CT . Zanim ktoś mnie zlinczuje za hipsterskie okulary spieszę wyjaśnić, że to egzemplarz z historią i duszą, nabyty podczas fantastycznego wojażu wakacyjnego bodaj 6 czy 7 lat temu i w efekcie negocjacji z polskojęzyczną obsługą outletu Saks Fifth Avenue, od tego czasu były kilkukrotnie rozdeptane przez moje najstarsze dziecko i reanimowane przez znajomą optyczkę, mam do nich ogromny sentyment, do tego stopnia, że nie mam żadnej drugiej pary okularów przeciwsłonecznych . 2 Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2015 Garnitur Ralph Lauren . Koszula CT . Zanim ktoś mnie zlinczuje za hipsterskie okulary spieszę wyjaśnić, że to egzemplarz z historią i duszą, nabyty podczas fantastycznego wojażu wakacyjnego bodaj 6 czy 7 lat temu i w efekcie negocjacji z polskojęzyczną obsługą outletu Saks Fifth Avenue, od tego czasu były kilkukrotnie rozdeptane przez moje najstarsze dziecko i reanimowane przez znajomą optyczkę, mam do nich ogromny sentyment, do tego stopnia, że nie mam żadnej drugiej pary okularów przeciwsłonecznych . Powiedział Kyle na jednym wdechu 6 Cytuj
Luc Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2015 Kyle: Czy ta koszula ma fabrycznie wszyte fiszbiny, czy wymienialne, a po prostu je wyjąłeś? Cytuj
Kyle Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2015 Jak to w CT są wymienialne, metalowe i nie były wyjęte. Problemem tych kołnierzyków CT jest słabe układanie się i tendencja do zawijania rożków, żeby tego uniknąć trochę wyginam trochę te metalowe wkładki, efekt jest jak na zdjęciu. Wiadomo, że linia kołnierzyka mogłaby wyglądać ładniej, ale lepiej tak niż z podwiniętymi rożkami. Zresztą chyba z powodu kołnierzyków (oprócz poruszonej kwestii również zbyt duża moim zdaniem sztywność) odpuszczę sobie dalsze nabytki od CT. Cytuj
Adam Pers Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2015 Genialny krawat! Gdzie go nabyłeś? Cytuj
Kyle Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2015 Kiedyś dorwałem w Marks&Spencer, o dziwo drukowany jedwab. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pan Janusz Opublikowano 7 Maja 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2015 Farba z tyłu to Dulux "szczypta cynamonu"? 15 Cytuj
Kyle Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2015 Poszetka z theTieBar (często są z żakardowego jedwabiu i tych nie polecam, ta akurat jest z drukowanego, z ręcznie obszywanymi brzegami), koszula Wilsoor. Farba to ecru (dokładnie jak suknia panny młodej, pod którą nie należy dobierać koszuli) z dwuletnią patyną, istotnie Dulux, potwierdzone u konserwatora budynku (masz Capo oko). Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Opublikowano 7 Maja 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2015 SuitSupply Hudson (navy plain) + zamszowe Velasca tassel loafers (przepraszam z góry za rozjazd kolorów i szumy na fotografiach, ale przednia kamera w telefonie pozostawia wiele do życzenia) 16 Cytuj
Whitesnake Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2015 SuitSupply Hudson (navy plain) + zamszowe Velasca tassel loafers ) Bardzo ładny zestaw! Jak sie sprawdzają buty? Cytuj
Hargin Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2015 Dziękuję A buty... siedząc za biurkiem i po przejściu 150 m chodnikiem idealnie 2 Cytuj
paparazzo Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2015 Zgodnie z nową tradycją zabrakło informacji o tapecie Bardzo fajny zestaw. Osobiście nie zdecydowałbym się na białą koszulę. Cytuj
musa19 Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2015 Hmmm....winylowa chyba Warto dodać, że tapeta a nie koszula, jak mniemam... Cytuj
paparazzo Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2015 Skarpetki w kotwice?Słabo widać ale przypomina też sierp i... Cytuj
Hargin Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2015 @paparazzo - gdybyś nie edytował swoich postów z prędkością błyskawicy, to odniósłbym się konkretnie do tapety (zaznaczając, że nie do koszuli). Biała koszula jest dobra na wszystko, ta ma dość luźny splot, więc na żywo nie wygląda jak "od komunii". A sokole oko dobrze wypatrzyło ledwo dostrzegalne szaro-bure kotwice na granatowej skarpecie 1 Cytuj
Koval Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2015 To marynarka od 'tego' garnituru? Spodnie miałeś testować!... 1 Cytuj
Hargin Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2015 No tak Efekt porannych fanaberii tu widać fakturę materiału i trochę detalu na krawacie (notabene ciekawy wełniak od Mario Barutti upolowany kiedyś na allegro) - zdjęcie jest mocno prześwietlone, więc kolor marynarki uciekł Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 7 Maja 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2015 Znów granat w tle poszetkowa antresola 14 Cytuj
shinobi Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2015 poszetka.com, super krawat. Czy to Waszej produkcji? Nie ma go w ofercie Waszego sklepu. pozdr. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi