Pan Janusz Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 A dla mnie na plus, ja lubię taki "ponury" wygląd, chociaż koszula o dwa tony jaśniejsza i brązowe buty znacznie polepszyłyby wizualny odbiór całości. Co do "nietypowych" zdjęć autorów to mnie to nie dziwi - sterowanie wizerunkiem może dużą część wręcz śmieszyć, ale przekłada się to na konkretne profity. Nie bez kozery mówi się, że broda dodaje +40% kompetencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 Mi osobiście ciemne koszule przestały się podobać, niemniej można takie ciemne stroje traktować jako rodzaj "znaku firmowego" - co kto lubi. Jeśli tak to moim zdaniem dobieranie zestawów z ciemną koszulą jest moim zdaniem trudniejsze. Na przykład w omawianym zestawie, krawat mi kompletnie nie pasuje z 2 powodów - jest jasny i to moim zdaniem wygląda źle + duża, jasna krata odcina się nie tylko od tła krawatu, ale i od koszuli i całego stroju więc wygląda trochę jakbyś miał na sobie nie tyle krawat co samą kratę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 @ Arkadyjczyk Marynarka jest przepiękna, a zestaw interesujący. (Poszukuję takich guzików! Czy ktoś wie gdzie można kupić? <-- pm please!). Podoba mi się bardziej kiedy szerokość krawata koreluje z szerokością klap. Jeśli już musi być taki śledź (świetnie pasuje teksturą) to rzeczywiście zawiązałbym go subtelniej bo ten węzeł jest cieżki. Popieram też opinię, że rozpięcie górnego guzika (a już w ogóle zaprasowanie na 2,5) byłoby korzystne. IMO błękitna koszula dałaby kilka punktów więcej zestawowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 Dziękuję wszystkim za uwagi i sugestie. Są konstruktywne i rzeczowe. niebawem wrzucę drugi zestaw (w błękitach) A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 zanim Arkadyjczyk zaatakuje błękitem, to ja się wtrącę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 Bardzo ciekawy materiał, z jakiego jest wykonana koszula! Wylgada trochę jak oxford, ale niejednorodnie barwiony (?). Napisz coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 Wylgada trochę jak oxford, ale niejednorodnie barwiony (?). Napisz coś więcej. To właśnie typowe dla oxfordu, nitki wątku mają inny kolor niż osnowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 Bardzo ciekawy materiał, z jakiego jest wykonana koszula! Wylgada trochę jak oxford, ale niejednorodnie barwiony (?). Napisz coś więcej. nie ma co przeżywać, bawełniana z Tatuum, ale darowanemu koniowi w zęby się nie patrzy (czyli eksces Mikołaja ). Zresztą źle się nie nosi i jak widać prezentuje się godnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 14 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2012 Świetny zegarek, krawat (i łezka ), poszetka no i to lustro na pasku . Gdybym to ja był na zdjęciach, to bym się czepił długości rękawów. Jakby tak odrobinę za krótkie względem nadgarstka i button down bym do krawata nie założył, choć tu mi nie przeszkadza. A, że po szóstym małym heinekenie czepiać mi się nie chce, to powiem tylko: +++ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość john2bbob Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 @ Arkadyjczyk Marynarka jest przepiękna, a zestaw interesujący. (Poszukuję takich guzików! Czy ktoś wie gdzie można kupić? <-- pm please!). Ponieważ nie mogę jeszcze wysyłać PM (ew poprosiłbym o przerzucenie tego do "Krótkich pytań..."), a może być pomocne dla innych. 4inHand jeżeli chodziło Ci o skórzane guziki to: nie jest to super tanie, wybór jest spory, można płacić paypal-em oraz szybko wysyłają: http://www.myfabrics.co.uk - kategoria guziory. Możliwe, że przy większym zamówieniu jest jakiś rabat. Duży plus w stosunku do tego co udało mi się znaleźć na alle... i w internecie to przekrój rozmiarów vs model. janek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 Polska wersja strony, o czym było niedawno w temacie o guzikach z rogu: http://www.tkaniny.net/Akcesoria/Guziki ... &c=50&p=50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 Wczoraj we Florencji. Na słońcu było plus 15 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 Szczęściarz, ja dzisiaj nie mogłem z bloku wyjśc po pieczywo takie zaspy śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 @Zaki - Twoje zestawy są świetne; pozostają dla mnie niekończącym się źródłem inspiracji. Ale mimo to coś zasugeruję: widziałbym Cię w muszce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 @Zaki - Twoje zestawy są świetne; pozostają dla mnie niekończącym się źródłem inspiracji. Ale mimo to coś zasugeruję: widziałbym Cię w muszce . Dzięki. Aż chce się tworzyć nowe zestawy Przed muszką się bronię. Zakładam tylko do smokingu Nie mówię nie, ale jeszcze na nią czas nie nadszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 Jeśli kiedyś mimo wszystko kiedyś tam najdzie ochota, to bardzo nalegam na zdjęcie . Jeśli nie na szarmancie, to chociaż tutaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 16 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2012 Szaleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 16 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2012 Ładny turtleneck. Flatteringujący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 Wielkomiejskie ogarnianie, czyli jak wyjść z domu tylko raz, iść do pracy, na kickboxing, na siłownię, spotkać się z kobietą, cały czas ładnie pachnieć i jeszcze schować gdzieś dokumenty, obiad i ... butelkę whisky do degustacji No brown in town? Eeeee tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 4inHand - nie widzę krawata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 4inHand - nie widzę krawata? Rzeczywiście, taki zestaw to nieczęsty widok w moim wykonaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eightwonder Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 rozumiem, ze to zielone to podpinka, a nie druga kurtka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 rozumiem, ze to zielone to podpinka, a nie druga kurtka? Lepiej - kamizelka z zamszowymi ramionami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vislav Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 Wielkomiejskie ogarnianie, czyli jak wyjść z domu tylko raz, iść do pracy, na kickboxing, na siłownię, spotkać się z kobietą, cały czas ładnie pachnieć i jeszcze schować gdzieś dokumenty, obiad i ... butelkę whisky do degustacji No brown in town? Eeeee tam Poza wierzchnią kurtką, reszta jest całkiem, całkiem zarówno od strony wyglądu, jak i kolorystyki. Nawet blue jeans (nie przepadam) w tym zestawie wyglądają nieźle. Kurtka niestety do topowych nie należy, w mojej ocenie średnia "ulicy". A gdzie się średnia lokuje, to chyba nie trzeba opisywać. No i to już jest kwestią gustu, mojego zresztą - szalik widziałbym bardziej zawadiacki. Ogólnie po zsumowaniu na plus. pozdr.Vslv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi