Gość Vislav Napisano 23 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2011 Witam, zestaw z dnia wczorajszego z cyklu przygotowania do zimy, czyli same wełenki. No poza wierzchnim okryciem tym razem nie pokazanym. Na uwagę zasługuje ciepły wełniany golf. Wykonany został przez norweską firmę Janus o ponad stuletniej tradycji (zał.1895). Również sztyblety są w wersji zimowej, czyli o rozmiar większe. Dzięki temu dobrze mieszczą się w nich grubsze wełniane skarpety i wciąż mam trochę luzu. Ciepło i komfortowo. Najlepszego z okazji nadchodzących świąt. Dużo śniegu i mrozów życzę. Nie ma złej pogody, są tylko źle dobrane ubrania. pozdrowienia Vislav p.s. w tym zestawie rękawy marynarki są przykrótkie. To wina grubego swetra podnoszącego całość. Przydałaby się podobna o większym rozmiarze. Vslv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 23 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2011 Akurat te przykrótkie przez sweter rękawy IMO całkiem dobrze wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 23 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2011 Vislav, świetnie to wszystko wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apatura Iris Napisano 23 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2011 Vislav, kolejny dobry zestaw, tym razem mniej kolorowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vislav Napisano 23 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2011 Witam dziękuję za komentarze. Tamto było wczoraj, a dzisiaj kolorowo i odlotowo. Wesołych Świąt, czyli body guard Świętego Mikołaja. serdecznie pozdrawiam wszystkich forumowiczów, czyli uczestników forum bespoke.pl Vislav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 23 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2011 Cardigan Commando! Dzięki Vislaw! Tobie też wszystkiego najkolorowszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 23 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2011 Na uwagę zasługuje ciepły wełniany golf. Wykonany został przez norweską firmę Janus o ponad stuletniej tradycji (zał.1895). Rzeczywiście golf jest świetny. Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 23 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2011 CBMJNS. Szczegóły na blogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal Napisano 23 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parkprawo Napisano 24 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2011 świetne buty i fajny krawat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 24 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2011 Czy ja widzę rozpięty kołnierzyk i krawat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 24 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2011 CBMJNS. Szczegóły na blogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal Napisano 24 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2011 "Czy ja widzę rozpięty kołnierzyk i krawat?" Tak, kołnierzyk jest rozpięty. Muszę trochę schudnąc i przesunąć guzik. A dopóki to nie nastąpi- sprezzatura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 24 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2011 Witam, zestaw z dnia wczorajszego z cyklu przygotowania do zimy, czyli same wełenki. No poza wierzchnim okryciem tym razem nie pokazanym.zących świąt. Dużo śniegu i mrozów życzę. Nie ma złej pogody, są tylko źle dobrane ubrania. ....................... pozdrowienia Vislav Vslv Zestaw bardzo mi się podoba, poza otwartymi klapami do dwurzędowej marynarki (jakoś zwyczajnie nie lubię takiej kombinacji - kwestia gustu). Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vislav Napisano 24 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2011 Witam, zestaw z dnia wczorajszego z cyklu przygotowania do zimy, czyli same wełenki. No poza wierzchnim okryciem tym razem nie pokazanym.zących świąt. Dużo śniegu i mrozów życzę. Nie ma złej pogody, są tylko źle dobrane ubrania. ....................... pozdrowienia Vislav Zestaw bardzo mi się podoba, poza otwartymi klapami do dwurzędowej marynarki (jakoś zwyczajnie nie lubię takiej kombinacji - kwestia gustu). Pozdrawiam . Hej! Marynarka jest jedyna w swoim rodzaju. Kilka centymetrów krótsza niż zazwyczaj, dość grubo tkana miękka wełniana tkanina. Bardzo wygodna w codziennym użytkowaniu - zastępuje w razie potrzeby kurtkę. Lewy dolny róg tej fotki Ten układ klap nadaje się do tego idealnie. Taki casual do zestawów kombinowanych. pozdr.Vslv Ponadto RTW z drugiego obiegu - trudno jest wybrzydzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 24 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2011 "Czy ja widzę rozpięty kołnierzyk i krawat?" Tak, kołnierzyk jest rozpięty. Muszę trochę schudnąc i przesunąć guzik. A dopóki to nie nastąpi- sprezzatura Kup nową koszulę, będzie znacznie lepiej się prezentować niż przesunięty guzik. Doświadczenie uczy: nie da się przesuwać guzików i chudnąć. To się wyklucza. Kup ja Kozioł radzi nową koszulę edit: literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 25 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2011 Jak dla mnie super, w klasycznym stylu, bez fircykowania, ale ciekawie. A nie mówiłem, że się pojawią zestawy "świąteczne" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 25 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2011 Ładne masz obrazy w salonie a i biureczko stylowe W zestawie wszystko gra, może aż za bardzo, za grzecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabbero Napisano 25 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2011 Zawsze chciałem mieć taki garnitur, może wkrótce ... Tylko na zdjęciu przy biurku nieco się garbisz. Zestaw bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 25 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2011 Gra gitara jak stoisz, ale dziwaczne rzeczy dzieja sie z kolnierzem jak siedzisz. Czy to zwykle niechlujstwo przy siadaniu? Aha i pytanie: to Twoja zimowa rezydencja milordzie? Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 25 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2011 Michał, a tak poważnie: koszula Twoja mnie zaintrygowała. Bardzo ładna. Czy możesz zdradzić szczegóły, milordzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsieur Michał Napisano 27 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2011 Czy spodnie nie są trochę za luźne? Na trzecim zdjęciu prawa nogawka wygląda dziwacznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 28 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2011 Na innych zdjęciach wygląda zwyczajnie, mi się wydaje, że zdjęcie mogło po prostu uchwycić niespodziewany ruch nogą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 29 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2011 No to może w końcu ja pokażę coś niecoś od siebie. (te dziwne rzeczy na swetrze pojawiły się przy zmniejszaniu zdjęcia) I jeszcze zdjęcie na zewnątrz: Płaszcz mało klasyczny ale mi się podoba. Prawa kieszeń źle się układa bo idąc do samochodu włożyłem do niej etui z okularami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 29 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2011 Z zasłony mogłaby być fajna podszewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi