Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Orphan Opublikowano 3 Lipca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2017 20 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 4 Lipca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2017 Dawno nic tu nie wklejałem. Dziś praktycznie same angielskie marki, nie licząc genialnego krawata EoE Marynarka: William Hunt Koszula: Charles Tyrwhitt Krawat: Embassy of Elegance Spodnie: Charles Tyrwhitt Buty: Herring Shoes (Alfred Sargent) 25 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Opublikowano 4 Lipca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2017 Garnitur: Suitsupply Koszula: Charles Tyrwhitt Krawat: Embassy of Elegance Poszetka: Poszetka.com Buty: Vass 39 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Opublikowano 4 Lipca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2017 ... po urlopie... marynarka:SuSu koszula: Wólczanka krawat: Burberrys poszetka: poszetka.com 17 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Santino Opublikowano 4 Lipca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2017 19 Cytuj
Aron Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2017 @Hargin, koszula z Wólczanki z takim ładnym, dużym kołnierzem? To jakaś starsza kolekcja? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Opublikowano 4 Lipca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2017 To ja też do kolekcji dołączę. Marynarka - Włochy Koszula - Polska Krawat - Tajlandia 18 Cytuj
Wuj Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2017 50 minut temu, Hargin napisał: ... po urlopie... marynarka:SuSu koszula: Wólczanka krawat: Burberrys poszetka: poszetka.com Ja widzę, że ktoś mocno się wyrzeźbił na wakacje! Ile kilo w dół? Cytuj
Hargin Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2017 44 minuty temu, Wuj napisał: Ja widzę, że ktoś mocno się wyrzeźbił na wakacje! Ile kilo w dół? Absolutnie Kalabryjskie jedzenie nie pomogło. To raczej nowe techniki selfie podpatrzone u włoskich nastolatek (tych 18+, aby uniknąć komentarzy) 1 Cytuj
Hargin Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2017 Godzinę temu, Aron napisał: @Hargin, koszula z Wólczanki z takim ładnym, dużym kołnierzem? To jakaś starsza kolekcja? Hmmm chyba 2015, zatem nie taka stara Cytuj
mosze Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2017 10 godzin temu, Zajac Poziomka napisał: Dawno nic tu nie wklejałem. Dziś praktycznie same angielskie marki, nie licząc genialnego krawata EoE Ciekawe odwrócenie typowego szablonu: ciemna marynarka - jaśniejsze spodnie. Jak dla mnie to chyba jednak zbyt duży kontrast, no ale zawsze pozostaje kwestia odwzorowania kolorów na zdjęciu. Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2017 10 minut temu, mosze napisał: Ciekawe odwrócenie typowego szablonu: ciemna marynarka - jaśniejsze spodnie. Jak dla mnie to chyba jednak zbyt duży kontrast, no ale zawsze pozostaje kwestia odwzorowania kolorów na zdjęciu. W rzeczywistości, na telefonie i na komputerze domowym wygląda to (moim zdaniem) dobrze. Z kolei jak włączyłem forum na komputerze w pracy, to wyglądało okropnie, więc faktycznie wiele może zależeć od odwzorowania kolorów. Nie tylko na zdjęciu ale i na monitorze. Marynarka nie jest biała, a w kolorze zbliżonym do kości słoniowej, spodnie to nie ciemny granat, a "royal blue", więc moim zdaniem nie ma aż tak dużego kontrastu. Dzięki za opinię! Cytuj
lubo69 Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2017 Marynarka nie jest biała, a w kolorze zbliżonym do kości słoniowej Potwierdzam;-) Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 5 Lipca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2017 Dzisiaj prosty zestaw * Suitsupply * Tyrwhitt * 2x Poszetka * Benevento * Berwick 13 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Santino Opublikowano 5 Lipca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2017 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lupin Opublikowano 5 Lipca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2017 Dzisiejszy zestaw buty- Berwick skarpetki happy socks spodnie- bespoke @Ernestson bawełna marynarka- susu Len koszula- wólczanka krawat- wełna, bespoke poszetka - @poszetka.com 11 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 6 Lipca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2017 Sprzed chwili 16 Cytuj
MarcinJarosz Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2017 Dawno mnie tu nie było: 5 Cytuj
Maderski Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2017 W pracy dość długo nie było krawata, ale przyjechał prezydent JU ES EJ 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz Fedak Opublikowano 6 Lipca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2017 dziś bawełna, len i jedwab 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Opublikowano 7 Lipca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2017 Oto jak prezentuje się garnitur Phoenix Summer (spodnie MTM na szelki) w letniej stylizacji bez krawata i z poszetką w zzzzeeebbbbrrrreęęęę BTW napisałem do Cisowianki Perlage czy nie wzieli by mnie do jakieś reklamy z Monicą B i motorówką ... czekam na odpowiedź więc trzymajcie kciuki 17 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Opublikowano 7 Lipca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2017 Sprawdzony zestaw : 22 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lupin Opublikowano 8 Lipca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2017 Pracowita sobota pod krawatem (znalazłem jednak chwilę na krótką sesję ) Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka marynarka- susu krawat- grenadyna @poszetka.com poszetka- len @poszetka.com skarpetki- HappySocks buty- monki Berwick spodnie- bawełna, bespoke @Ernestson koszula - POW @Sklep Szarmant 13 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 9 Lipca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2017 Niedzielnie. * Suitsupply * Tyrwhitt * 2x Poszetka * Benevento * Berwick 17 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi