Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
50 minut temu, Hargin napisał:

IMG_3302.jpg.5ee3b09d3567dab4ded9af4dfc099840.jpg

... po urlopie...

marynarka:SuSu

koszula: Wólczanka

krawat: Burberrys

poszetka: poszetka.com

Ja widzę, że ktoś mocno się wyrzeźbił na wakacje! Ile kilo w dół?

Opublikowano
44 minuty temu, Wuj napisał:

Ja widzę, że ktoś mocno się wyrzeźbił na wakacje! Ile kilo w dół?

Absolutnie :-) Kalabryjskie jedzenie nie pomogło. To raczej nowe techniki selfie podpatrzone u włoskich nastolatek (tych 18+, aby uniknąć komentarzy) :D 

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
10 godzin temu, Zajac Poziomka napisał:

Dawno nic tu nie wklejałem. Dziś praktycznie same angielskie marki, nie licząc genialnego krawata EoE :) 

Ciekawe odwrócenie typowego szablonu: ciemna marynarka - jaśniejsze spodnie. Jak dla mnie to chyba jednak zbyt duży kontrast, no ale zawsze pozostaje kwestia odwzorowania kolorów na zdjęciu.

Opublikowano
10 minut temu, mosze napisał:

Ciekawe odwrócenie typowego szablonu: ciemna marynarka - jaśniejsze spodnie. Jak dla mnie to chyba jednak zbyt duży kontrast, no ale zawsze pozostaje kwestia odwzorowania kolorów na zdjęciu.

W rzeczywistości, na telefonie i na komputerze domowym wygląda to (moim zdaniem) dobrze. Z kolei jak włączyłem forum na komputerze w pracy, to wyglądało okropnie, więc faktycznie wiele może zależeć od odwzorowania kolorów. Nie tylko na zdjęciu ale i na monitorze. Marynarka nie jest biała, a w kolorze zbliżonym do kości słoniowej, spodnie to nie ciemny granat, a "royal blue", więc moim zdaniem nie ma aż tak dużego kontrastu. 

Dzięki za opinię!