Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, Wuj napisał:

Super zestaw, Poszetka:)  Oprócz kolejnego pytania o krawat, co to za koszula?

Podłączam się do pytania, poszukuję koszuli do takich zestawień, krawat zapewne od Poszetki, tylko który ? :)

Opublikowano

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi, faktycznie zdjęcia w zestawie dużo lepiej eksponują krawat niż zdjęcia pojedyńcze, tak bym zapewne nie zwrócił na niego uwagi. Swoją drogą  nie spodziewałem się, że lniany krawat może tak stylowo wyglądać, jest świetny :) 

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
11 godzin temu, Miro napisał:

@artisan - to lniany krawat, ten:

http://www.poszetka.com/product-pol-3831-LNIANY-ZAKARDOWY-KRAWAT-BEZ-PODSZEWKI-REGIMENTAL.html

Swoją drogą, ta kolekcja lnianych świetna, niektóre już zeszły. Udało mi się jeszcze jeden na wymiar zamówić, ten w pasy potrójne szaro-granatowe - taki mi się spodobała stylizacja @poszetka.com z dnia 10 marca :)

:x

@poszetka.com Będzie jeszcze dostępny ten krawat "z 10 marca"? Wchodzę właśnie na stronę kupić, a tam niemiła niespodzianka.

Z innej beczki, dołączam się do próśb kolegów, żebyś wrzucał opisy swoich stylizacji. Masz je świetne i ostatnie strony w tym wątku powodują, że temat zamienia się w

"@poszetka.com powiedz co masz na sobie" :) 

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
35 minut temu, bodzixon napisał:

:x

@poszetka.com Będzie jeszcze dostępny ten krawat "z 10 marca"? Wchodzę właśnie na stronę kupić, a tam niemiła niespodzianka.

Z innej beczki, dołączam się do próśb kolegów, żebyś wrzucał opisy swoich stylizacji. Masz je świetne i ostatnie strony w tym wątku powodują, że temat zamienia się w

"@poszetka.com powiedz co masz na sobie" :) 

Dziękuje za miłe słowa. Ocena trochę na wyrost, w tym temacie jest wiele osób, którzy robią różnice i są ciągłą inspiracją.

Unikam opisów stylizacji, byłaby to bezpośrednia reklama w wątku, który z założenia nie jest komercyjny.
Krawat z 10 marca, może jeszcze wróci w kilku sztukach. Więcej informacji za tydzień.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
11 minut temu, Markus napisał:

@Pan Garnitur fajna kolekcja zegarków. Co to za model z ostatniego zdjęcia?

Dziekuję, drugie hobby zaraz po garniturach. :)

Zegarek to Atlantic Worldmaster z niebieskim "ringiem". Poluję na Atlantica Milano, ale narazie nie mogę trafić w okazyjne cenie.

3 minuty temu, maciato napisał:

Wygląda na Atlantica.

W punkt.

Opublikowano
16 minut temu, Aron napisał:

Dlaczego nietypowy? :) Tak wyszło, brak specjalnej okazji i brak zmiany stylu.

Mam na myśli to co na tym wątku. Nie widzę na co dzień. Ten zestaw cechuje pewna ... powściągliwość w doborze kolorów i faktur. Jak zawsze 1a!