pirat Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2016 Donald Trump style. Jakbyś założył gładki (kolor i faktura) krawat to byłby nudny, korpo zestaw człowieka, który musi się tak ubierać. (Choć trudno to o Trumpie powiedzieć). Z kolei, gdybyś użył grenadyny nawet garza grossa byłoby lepiej, ale to moje zdanie. Cytuj
WhiskeyPapa Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2016 Spróbuj z białą koszulą, jeżeli ma być solid lub z koszulą z białą bazą, jeżeli nie. 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 2 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2016 Dzisiaj. garnitur Madison SS koszula Miler krawat Embassy of Elegance poszetka od Poszetki trzewiki Yanko 17 Cytuj
Wodzu Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2016 @blekit, zwężałeś nogawki spodni od kolana w dół? Cytuj
blekit Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2016 @Wodzu o ile pamiętam to w tym modelu spodnie mogłem tylko skracać i poszerzać w udach. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Opublikowano 2 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2016 Styleman 19 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Opublikowano 3 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2016 16 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 3 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2016 Udana / nieudana ? próba z kwiatem 17 Cytuj
Beny23 Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2016 Idealne dopasowanie kolorystyczne do zestawu Cytuj
mosze Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2016 Ja natomiast nie trawię takich dodatków. 6 Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2016 Ja natomiast nie trawię takich dodatków. U siebie, czy tez u innych? Cytuj
mosze Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2016 U siebie, czy tez u innych? Nie rozumiem tego pytania. Użytkownik spytał o opinię, więc ją dałem. Ja nie uznaję takich gadżetów, a co zakładają inni - nie moja sprawa. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zixart Opublikowano 3 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2016 2. 15 Cytuj
gregx Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2016 Po urlopie ale w temacie brązów ... Czy mógłbyś pokazać sposób w jaki składałeś poszetkę widoczną na zdjęciu? 7 Cytuj
szymonkrulewicz Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2016 +1 Też się nad tym sposobem zastanawiałem. Często pojawia się w stylizacjach Poszetki. Cytuj
Wodzu Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2016 Wydaje mi się, że to nr 5 (od 7:32): 3 Cytuj
Subaryta Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2016 Spójrz na fotografię kolegi wyżej, potem spójrz na swoją i zastanów się czy było sens wrzucać. Jeżeli wychodzi Ci "warto" to spójrz jeszcze raz, jeszcze raz i tak do skutku, aż uznasz, że nie ma sensu wrzucać zdjęć, na których nic nie widać. Masz rację Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blueloafers Opublikowano 3 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2016 Szerokie pasy 18 Cytuj
blekit Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2016 Dzisiaj. * marynarka Havana SS * koszula CT * kardigan Mango * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * spodnie Christian Berg * buty Herring 8 Cytuj
Aron Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2016 @blekit Może nie lubisz, gdy ktoś robi Ci zdjęcia, ale teraz są duże lepsze, w sensie odwzorowania kolorów. O co chodzi z tym spoilerem we wpisie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi